Maalesef sn sugosu dediğiniz gibi olma ihtimali çok yüksek.Neyse yapacak bir şey yok.Gene de suryapı geri alıyorsa hemen versin,ya da bu şekilde alan birini bulursa hemen satsın,ilerde çok ama çok başı ağrır.
Printable View
Maalesef sn sugosu dediğiniz gibi olma ihtimali çok yüksek.Neyse yapacak bir şey yok.Gene de suryapı geri alıyorsa hemen versin,ya da bu şekilde alan birini bulursa hemen satsın,ilerde çok ama çok başı ağrır.
Sn onurbey bir kaç ay emlakta alım satımları izlemek lazım.İkinci el satışlar önemli değil,orada çok işler dönüyor,sıfır ev satışları ve kredili satışlar düşüyorsa emlak işi sıkıntılı.Aslında evler artmadı ki dolar bazında ben bakıyorum da ya yerinde sayıyor ya da az bişi düşüyor.
Dolar ve altın bazında ben önümüzdeki beş yıl emlakta bir fırsat olduğunu düşünmüyorum,asıl fırsat borsada olacak bence.
Yahu bildiğin yağ iki yılda beş katına çıkmış,tuvalet kağıdı bilmem kaç artmış,emlak yüzde 50 artsa emlak inanılmaz kazandırdı havası oluşuyor.Bağlanam para çok olduğundan 1 milyonluk ev 1.5 milyon olunca oho çatladı patladı deniyor.Elbet artacak önemli olan alternatif yatırım amaçlarına karşı kazanıyormuyuz,önemli olan o.
:)))))))))) oturum olmayan sitede anahtarı niye aldı ki arkadaşınız,benim bildiğim anahtar teslimi oturumdan sonra yapılır .Hayır şundan söylüyorum suryapı öyle bir firma ki ipotekli tapuyu vermek için bile anahtarı verir.Tüm ipotekli tapuları alıcılar üzerine alırsa suryapı aradan tamamen çekilmiş oluyor,banka ile evi alanlar başbaşa kalıyor ,bilmem anlatabildim mi sn sugosu.Orda çok ama çok önemli bir nokta var,arkadaşınız konuya uyanamamış,o tapu saatli bomba,ha arkadaşınız o bombayı birine devredebilir mi jet fadıl ın üç kez millete mal sattığı bir ülkedeyiz elbet satabilir bir alıcı bulabilir,ama benim aklıma göre suryapı o daireyi asla geri almaz.İsterse arkadaşınız denesin.
Sn sugosu arkadaşınız bu son koyduğum yazıyı mutlaka okusun,projeden ev alan veya almaya niyetlenen tüm arkadaşlar da okusun.Bu maketten satışlarda eski banker faciasından daha büyük dramlar olacak.