98,5 milyon.
Geçen senenin aynı döneminin %30 fazlası.
Reel olarak daha az, ama bu şartlarda iyi bir kâr.. Hayırlısı artık.SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
98,5 milyon.
Geçen senenin aynı döneminin %30 fazlası.
Reel olarak daha az, ama bu şartlarda iyi bir kâr.. Hayırlısı artık.SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İki hissenin de bilançoyu fiyatladığını düşünüyorum.
Pazartesi gelene malı verip bir süre yatay hafif düşüşe alıp hisseleri unutturmaları lazım.
ytd.
2022 2.Ç net dönem karı 92 milyon 2021 2.Ç karı 61 milyon 2021 sonu karı da 114 milyon bunlara göre mukayese yapın geçen senenin aynı dönemine göre kar %50 artmış 2021 sonuna görede 22 milyon lira aşağıda ama önünde 3.Ç ve 4.Ç karları var daha benim tahminim 2022 sonu karı 220 milyon civarında bir rakam gelir üstü olur altı olmaz
100 milyon lira kar konuşan tek platform burası idi. Yorumcuların %70'i Zarar bekliyor idi
Kimse böyle bir rakam beklemiyordu.
Pazartesi ne dediğim anlaşılır.
Hisse prim yapsa idi , yani 10.50 üzerinde olsa idi, pazartesi realize olurdu. Fakat hisse bilançoyu beklerken %20 değer kaybetti. Olumsuz bilanço satıldı çünkü
Görünen o ki, A1 kapital bize bu sene 150 milyon lira kâr getirecek diğer iştirakler ise 20 milyon lira. Nema geliri 25 milyon lira , kambiyo geliri 5 milyon, finansal menkul 5 milyon lira. Etti sana 205 milyon lira... Kasım Aralık kit satışı ve fabrika faaliyete geçti ekle, etti sana milyon 45 milyon kabaca gelir
Yani, 250 milyon lira kâr yazarsa, bu bizim için önemli bir mevzu. Olur mu olur. Çok zor değil
Geçmişten gelen alacakların tahsili bu yıl sonuna kadar yapılırsa, 300 milyon lira bile kar yazabilir.
Öyle yada böyle , özsermayesi 500 milyon liraya doğru gider bu hissenin.
Patron para sihirbazı... Al takke ver külah ,, bı bakmışsın A1 kapital yılbaşı rallisine denk getirilip arz edilmiş. Yahutta patron yatırım bankası olmuş ve o bankaya RTA hissesi almış, yada bizi bankaya ortak etmiş. Yada ARGE den bi enzim çıkmış.
Sürprize açık ve geleceği parlak bir sektöre ortağız. Şirketi besleyen çok tatlı kar getiren istiraklerimizde var
İyi yönetildiği sürece, bu hissete yatirim yapmaya devam edeceğim.
10.50 olana kadar gördüğüm her fiyattan alıyorum elime nakit geçtikçe
Ya nasip...
Tekkeyi bekleyen, çorbayı içer
Mayıs 2022 tarihinden itibaren geçeli olacak olan IVDR ve MDR yeni regülasyonları için hazırlıklara başlanmıştır.
Hem üretim kapasitemizde hem de ürün gamının genişletilmesinde büyük destek sağlaması hedeflenen
Malatya fabrikamızın inşası büyük bir hızla devam etmekte olup, temiz alanların kurulumu aşamasına gelindi.
RTA nın 2023-2025 yılı vizyonu için planlanan öncü projeler de bu yıl içerisinde fizibiliteleri tamamlanarak,
yönetimin onayına sunulacak ve akabinde yatırımlar ile sadece son ürün değil aynı zamanda hammadde de
üretilebilmesine olanak sağlanabilecektir.
Demiş , faaliyet raporunda
100 milyon sermayeli bir şirketin sadece 6 ayda 100 milyona yakın kar açıklaması nerden bakarsanız bakın harikadır. Ve bu açıklanan kar bir önceki döneme göre artış ise daha da harikadır. Ve bu şirketin bitmek üzere bir fabrikası olmasına güzel bir haberdir. Ve bu şirketin ilk 5 aracı kurum arasında olan ve sürekli kar oranını artıran bir aracı kurum istiraki olması ayrı bir güzeldir. Bugün rta uyusa artık yıllık da 150 milyon kar yazar.. şirket fabrikasını kurdu. Sermaye yeterliliği sağladı. Kasada nakit limiti var , artık temettü konuşulmalı. Ha bu arada önümüzdeki yıl siz inanmayacaksınız ama a1 kapital kar beklentim 800 milyon. Ve bunun % 43 u direk rtalbin. Asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendime nottur. 2 adet fabrikamız var. Bir sürü patenti olan kıtimiz var. Ve isleyen teşebbüs değerimiz var..