Yalnız ASELSAn patron TSK THYAO ile benzer değil.
Printable View
Yalnız ASELSAn patron TSK THYAO ile benzer değil.
Vay koçlarım benim tusaşı başka arz edecekler demek. Edin edin ASELSANı halka arz edip içine ettiğiniz gibi tusaşıda halka arz etsinler ama şu an baykarı halka arz etmesinler. Eğer olur da seçimleri kaybetme ihtimali doğar hatta netleşirse seçimden önce yada hemen sonra o tip şirketleri de halka arz edersiniz. Şu anda fonbulucu diye kitlesel fonlama sistemi uydurdular zaten orda millete baya arz tarzı tokatlamalar yapıyorlar. Paya dayalı kitlesel fonlama mantığı iyi olsada niyet kötü işte.
Niyet hayır akıbet hayır, niyet milli vatan millet diye malı götürmek olunca bakalım akıbet nasıl olacak ibretle izliyoruz. Utanmaz herifler demek tusaşı halka arz edeceklermiş miş. Aselsandaki rezillik yetmedi galiba paşamlara
Sana da yaranamadık gitti Sayın 1. Yavuzhan yaw bu açıklamadan da ala ala bu kısmı alıp bu kısma mı takıldın. Valla gerçekten ilginçsin. Sevinirsin diye attık.
Açıklamaların çoğu ASELSana iş yağacağına çıkar. 12 aylık bilanço mesela kaç gelse pardon dersin ; eleştirmişim ayıp etmişim dersin?
Sevgili Lunar zaten işin özeti o kısım. Bak hissedeki durumlara, adamalr dalga geçer gibi birde şunu ürettik bunu ürettik uçacağız kaçcağız diyorlar tamda bu günlerde, dalga geçer gibi, küfür eder gibi hatta gibisi fazla. Salla artık bilançoyu 2026 daki ihracat rakamını. Borsa birazda pskoloji işidir. Adamlar ha bire gaz veriyor şunu yaptık bunu ürettik uçuyoruz kaçıyoruz diyip duruyorlar ama dikkat et bir defa ASELSAN hisse ederi bu değil diyemiyorlar. Yada geri alım yapıyoruz şu fiyattan, olmadı sermaye artırıyoruz felan işte. Savunma sanayi siyasete alet olmaması gerekirken seçim öncesi hamasi müjdeleri diziyorlar. Aynı haltı Altay tankında yapmışlardı. Yaptıkları bu saçma salak söylemeler yapılan muhteşem işleri de gölgeliyır malesef.
Bir önceki mesajda niyet hayır akıbet hayır demiştim ama niyet aynı fetönün yaptığı gibi milleti salak yerine koyma çabası.
Haluk denen sözde aselsan başkanına bak oda ASELSAN resmi twit hesabı da tam bu günlerde Temel Kotil gibi uçan kaçan twitler atıyorlar. Millet uçcak kaçacak diye aldıkça basıyolar hisse fiyatını aşağı. Aslında buda bir suç. Hani gölge etme başka ihsan istemem dersin ya o hesap.
Yatırımcı korumaya yönelik tek laf yok ama uçuyoruz kaçıyoruz gırla. Çok basit çıksa deseki yarırımcıyı koruma, hisse güvenilirliğini koruma adına geri alım yapıyoruz çünkü eserinin bu olduğuna inanmıyoruz dese ne olur. Bak almasa bile söylese diyorum.
Çok güzel bir hadis var kitaplarda ilk onunla başlar niyet hadisi. Özetle kim neye niyet ederse ona ulaşır diye. Adamların niyeti yatırımcı yda şirket değil belliki. İnan bana eskiden sevinirdim şimdi konuştukları da midem bulanıyor
Bu düzeltmede en çok düşen bilanço beklentileri en yüksek hisseler oldu... Bilanço beklentisi çok iyi olan bazı hisselerde %35 varan düşüşler var....Geçmişt de iyi yükselen bir çok hissede hareket öncesi bu durumu yaşadık..
Üstat değilim haddime değil. Kısada endeks 4925 üstüne atsa yeterli benim için. Volatilite belli süre çok olur.
Bir ara longcuları doğrarlar bir ara shortcuları yatırımcıya birşey olmaz.
Kredi ya da kaldıraç falan fıstık bunlardan uzak durmak lazım.
Hisse özeli piyasa normale döndüğünde o da normale döner. Bu ara önemli olan genel piyasa.
hayırlı günler bol kazançlar tuşaşın üreteceği uçak projelerinde aselsanın eloktronik teçizatları kullanılmıyor mu ? 2025 teki uçuş planı 2023 e çekildi benim bildiğim kadarıyla ayda 4 uçak üretme kapasitesiyle çalışabilecek ilk etapta 240 gibi bir rakam lazım ülkemize ben uzun süredir aselsan yatırımcısıyım büyük siparişlerin 2023 ten itibaren başlayacağını yıllar öncesinden takip etmişliğim var ortalıkta gezen söylentiye göre savunma sanayi şirketlerinin halka arzlarıda olabilir yıllar önce tuşaşın böyle bir durumu vardı yada bu şirketler tek çatı altında toplanabilir aselsanda bedelsiz potansiyelide var genel kurul bakalım nasıl geçecek herkese hayırlı günler YATIRM TAVSİYESİ DEĞİLDİR....