Printable View
Alıntı: Originally Posted by akcay altın shortları aynı yerden kapadım... alacak verecek yok komisyon cepten gitti... :) Abi sende nazar var bir kurşun döktür
ayasofya dayu gördümü videoları :oleyo:
Alıntı: Originally Posted by akcay aşk entrika korku sevinç herşey bir arada... :) bizim borsa %1 inecekte çıkacakta.... hızlı yaşa genç öl modunda nasdaq... düşen kırıldı artık önü açık gibi... tabiki trompet ortalıgı karıştırmazsa... https://i.hizliresim.com/64axt9m.png Bahçeli'nin lafı vardı hergün birinizi, birgün hepinizi.... gibi birşeydi öyle yapıyorlar bir gün löknçüyü, öbir gün şortçuyu :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by çıtak ayasofya dayu gördümü videoları :oleyo: Ahmet nazari diye biri var
rıfkı resmen dowun %3 den fazla yükselişini görmedi.. ve bastı. ciddi olumsuz bir haber gelmezse ayıp ederler.. :drunk:
Alıntı: Originally Posted by EMLAK rıfkı resmen dowun %3 den fazla yükselişini görmedi.. ve bastı. ciddi olumsuz bir haber gelmezse ayıp ederler.. :drunk: dünkü % 3 düşüşüde görmemişti...
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 Ahmet nazari diye biri var Göze geldi sanırım her attığı taş üç beş kuşa değerdi abimin. İki üçtür yerinde sayıyor. Hoş benim gibi engelliyi öpen sağlama neler yapmaz
Alıntı: Originally Posted by çıtak ayasofya dayu gördümü videoları :oleyo: Rıfkı bin mi senin mi kimin kaseti var. Çabuk deyin bene baya geriye gittim bir şey yok