Sabah yarısının tamamını satabilseyfim şimdi çok rahattım kapanış rafaatsız etmezdi fakat 2/3 yakın lot kalınca insan ister istemez kızıyor kendine sabah satamadığı için. Daha iki gün önce 5 lerden satmaya razıydım %50 karı beğenmiyorum
Printable View
Sabah yarısının tamamını satabilseyfim şimdi çok rahattım kapanış rafaatsız etmezdi fakat 2/3 yakın lot kalınca insan ister istemez kızıyor kendine sabah satamadığı için. Daha iki gün önce 5 lerden satmaya razıydım %50 karı beğenmiyorum
şu bedelli de alma şansımız vamı?
Cem Boyner: Hissedarlarımız Boyner Perakende Yönetim Kurulu’ndaki temsil ve karar süreçlerini daha önce olduğu şekilde sürdürecekler-Hürriyet
Boyner Perakende’nin Katarlı ortağı Mayhoola For Investments, şirketin yüzde 11.27’sini 117 milyon liraya alarak payını yüzde 42.68’den yüzde 53.95’e çıkardı.
Hürriyet'in haberine göre, işlemin tamamlanması halinde şirketin halka açıklık oranı Boyner Ailesi fertlerinin hissesi dışında yüzde 2.24’e inecek. Konuyla ilgili olarak çalışanlarına mektup gönderen Boyner Grup CEO’su Cem Boyner, “Boyner Holding ve Mayhoola arasında devam eden iş ortaklığı ve işbirliği çerçevesinde, hissedarlarımız Boyner Perakende ve Tekstil Yatırımları AŞ (BOYP) Yönetim Kurulu’ndaki temsil ve karar süreçlerini daha önce olduğu şekilde sürdürecekler, BOYP ve bağlı şirketlerin yönetim, sevk ve idaresi de var olduğu şekilde aynen devam edecek†dedi.
Haberin tam metni:
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/a...devam-41019728
bu hisse iyice yoldan çıktı, 3600 lotla devre kesici yedi, dün satmadık tamamını pişman ettirdi.
yazıklar olsun 5,20 lere kadar düştü, bakalım yine ne fırtınlar yaşacağız hata bizde %50 yakın karla niye satmazsın
kademeler bomboş neredeyse taban olacak. o. çocukları hedef yukarı da olsa bu boş kademelerde her türlü bizi korkutup sattırırlar.
tabana birşey kalmadı, ulan deyyuslar, brüt takas olmaycaktı, dün satmamazlık yapar mıydık. ********ler