35den veren yok,hepi topu 3bin küsür.
48bin alıcı bekliyo
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
35den veren yok,hepi topu 3bin küsür.
48bin alıcı bekliyo
özellikle yarısını verdim.sen satta rahatlasın biraz.
Muğlalı maliyet çok değildir inşallah. Kim olursa olsun aylardır burada muhabbet kurduk buradaki kimsenin zararına satmasına gönlüm razı olmaz şu an okunan ezan şahidim olsun param olsa 36 dan ne koyduysan alırdım ama ben de metelik kalmadı . Allah gerçekten yardımcın olsun...
Hisseye gelince D grubunda diğer hisseleri inceleyin sırası gelen gerçekten gidiyor.
Artı, Ansa, Kervansaray, Yeşil, Mmcas, Etiler bakalım bu sürtük ne zaman hareket edecek...
ÜMİT dostum buradaki çoğu atıp tutan sonra da ben küstüm diye ortadan kaybolan insanların yanında sen gerçekten pırlantasın. ne yapalım nasip değilmiş. tam 20 aya yakındır dayandım ama ne sağlık ne demaddiyat kalmadı...
ben satmak zorundayım... artık bundan sonra da gidecekse nasip değilmiş derim... ama sen de bence çok kaptırma bu çakallara kendini...çünkü bu şirketle ilgili gidişat pozitif değil...
Burada bir ekip olduğu kesin ve ortak çalıştıkları aşikar şunu çok net söyleyeyim ben Doğma büyüme Ankaraliyim Mamak çocuğuyum ağzımdan çıkan söz senettir böyle büyüdüm. Burada kim tezgah kuruyorsa istedikleri lotlari toplayamamış anlaşılan. Şunu bilsinler ki ben dahil irtibat halinde olduğum arkadaşlarla toplamda 1 milyon üzerinde lot var ve belki aralarında maddi anlamda en kötü olanı benim ben bile bu fiyatlardan satmamak için yeminliyken o arkadaşların hiçbiri satmayacagi gibi imkan dahilinde alım yapıyorlar yani diyeceğim o ki hissenin çıkması için ben ve benim gibi bağımsız ky elindeki lotlari toplamadan gitmeyiz diyorsanız çok açık söylüyorum elimizdekileri nah alırsıniz inatsa inat kapattirin tahtayı ya da cin olmadan adam çarpmaya kalkmayın .
19 ay bekledim 19 ay daha beklerim batacaksamda bu kepazelige meze olmam onurumla batarım haydi hodri meydan. Almamı beklerseniz de getirin 25 kuruşa o zaman satayım arabamı alayım 300 bin lot haydi er meydanı....
Yazdıklarım tamamen beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir
sağlık olsun.belki tahta kapanırsa iyiki satmışım dersin.sıkma canını.
bune böyle?herkesin elinde 200-300er bin lot var.anlamadım bu işi.nasıl gidecekki o zaman?