Printable View
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Unutmadan, mutlaka haber veririm, oyle bir sey yapmam. :bravo: Oglen kalkinca gidiyorum deye, mutlaka telefon ederim! :dvr: tamam o zaman, eskişehir, oradan angara... askişehirde park ederim arabayı, senin araba ile devam ederiz.. 2 gün hamdi beyin misafiri oluruz... döneriz eskişehire yine köftemizi yer... dağılırız...
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Tamam tarih belli oldu, Agustosun ilk haftasi Mustafa beydeyiz!:yes: eylül dediydik... dün gece karar aldık...
Alıntı: Originally Posted by guneysu Kayıt altına alıyorum bu yazıları... inşallah bir dahaki davşanlı toplantısında yengeye arz edeceğim...:kahkah: Yooo.. Istersen telefonu vereyim, siz soyleyin!:yes: Reha GAYA bu borumu, Ali beyin Ankarada sicak yastik teklifini bile soyledim! :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Tamam tarih belli oldu, Agustosun ilk haftasi Mustafa beydeyiz!:yes: Ağustos mu? Ne yaptin abi Yusuf ağustosa kadar 5 şube daha açar Eskişehir 'de :kahkah: Ocak'dayiz köfte yemeye Agustos'a gün mu verilir? :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Selim abi sen 1200 km gidebiliyorsun koskoca Reha Kaya 300-400 km gidemez mi? :oleyo: Reha Kaya yahu bu masaya yumruğunu vurur gider:yes: %20 ye kadar müsade var, yengeden... 240 km eder... villayımı taşısak.. :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by guneysu tamam o zaman, eskişehir, oradan angara... askişehirde park ederim arabayı, senin araba ile devam ederiz.. 2 gün hamdi beyin misafiri oluruz... döneriz eskişehire yine köftemizi yer... dağılırız... Yetisirseniz tabiki!:oleyo:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Yooo.. Istersen telefonu vereyim, siz soyleyin!:yes: Reha GAYA bu borumu, Ali beyin Ankarada sicak yastik teklifini bile soyledim! :kahkah: Yok, senin yanında olmaz...:notr: siz simit almaya gitmişken, ararım bir pazar yengeyi..:yes:
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Ağustos mu? Ne yaptin abi Yusuf ağustosa kadar 5 şube daha açar Eskişehir 'de :kahkah: Ocak'dayiz köfte yemeye Agustos'a gün mu verilir? :kahkah: O havuz tarihi caktirma, ben arada gelirim sahsi!