Şu 5 lira hiç yabancı gelmiyor.
Printable View
dostum en son sermayemin diğer yarısını satıp nakite geçtiğimde bir kaç gün önce 2,26 dayken silverlineyi alabilirdim ama şu satış konusu netleşmeden açıkçası yeni alışlar yapmaktan korktum...bittiğin bilseydim veya bitmesine yakın çok rahatlıkla alabilirdim...
ama alan arkadaşların cesaretini tebrik ediyorum...işin içyüzü biraz daha farklı olabilir..yani satıyor görünürken başka bir yerden birilerine alıyor olabilirler...
Sn.keko zaten ilk satıştan başlayan şüphe bu. O ilk sattığı mal nereye kime nasıl gitti bilen yok. Ama mal hala toplu ve birinin elinde o malın kalan 100 bin lotu toplam fark elinde kalanı deltaya geçti. Ytd
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
22.01.2018 tarihi silver hisse satanlar
https://i.hizliresim.com/m2zv62.png
Bugün kapa hisse satışı ile ilgili haber düşmesini bekliyorum.
300.000 daha satsa bidaha KAP'a bildirmek durumunda kalmıyor bildiğim %5'in altına düştüğü için
75.000 lot daha satmış
SÜREKLİ BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMASI
Yapılan Açıklama
Düzeltme mi :
Açıklama
Ad Soyad / Ticaret Ünvanı : Mehmet Engin ÇELEBİ
Hayır
Görev :
Varsa Birlikte Hareket Eden
Diğer Gerçek-Tüzel Kişiler :
22/01/2018 tarihinde SILVR A.Ş. payları ile ilgili olarak 2,28-2,30 fiyat aralığından .75.000,00 adet
alış/satış işlemi tarafımca/ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte SILVR A.Ş. sermayesindeki
paylarım/oy haklarım 22/01/2018 tarihi itibariyle %5,51 sınırına ulaşmıştır/ aşmıştır/altına düşmüştür.
........ A.Ş.’nin sahip olduğu %.... oranındaki paylar/oy hakları da benimle/ortaklığımızla birlikte hareket
etmektedir (Paylar/oy hakları bir sermaye piyasası aracından kaynaklanıyorsa belirtilecektir).
Yönetim kontrolüne sahip olduğum ........ A.Ş.’nin sahip olduğu %.... oranındaki paylar/oy hakları da
benim kontrolüm / ortaklığımızın kontrolü altındadır (Paylar/oy hakları bir sermaye piyasası aracından
kaynaklanıyorsa belirtilecektir). İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir.