Hisse satıştan kafasını kaldıramıyor ki? Ne çok satıcı var.... Son bi ayda 11.504.000 lot satış yemiş...
Yatırım Tavsiyesi değildir.
Printable View
Hisse satıştan kafasını kaldıramıyor ki? Ne çok satıcı var.... Son bi ayda 11.504.000 lot satış yemiş...
Yatırım Tavsiyesi değildir.
Yazıyorum tiwit ama tipiyle olacak iş değil mahkemeye ve spk şikayet edelim istanbulda arkadaşlar varsa görüşelim
Eğer hissedarlar olarak bu yönetimi tesir etmezsek daha çok sürünürüz. Ciddi olduğumuzu bilsinler böyle kolay peşkeş çekmek varmı. Ihalemi açtın teklif aldın mı bende bulim bir değerlendirme şirketi 150 milyon tl fiyat cikarim.
Tekrar söylüyorum hissedarlar olarak hakkımızı yedirmeyelim hertürlü lehimize olur lodge otel de ispat peşkeş.
Eğer müdahil olmazsak bi köşeye yazıyorum, şirketin bir bakmışsınız en değerli tuzladaki operasyon birimi satılmış amaç küçük yatırımcıyı hissesini sattırmak. Ya birlik oluruz yada bu yerde sürünen fiyatlardan malı satarız karar sizin.
Banka ve fon genel müdürlerinin dürüst olduğunu düşünüyorsanız, siz başka bir dünyada yaşıyordunuz, değerli mülkleri böyle uygun fiyatla çevrelerine satmaları, sık sık karşılanan olay, bir de yüzde 18 faizle borçlanıp, arsa almak, egeparla gibi ultrlüks, masraflı işlere girmek. Egeperladan ne kadar zarar edeceğiz. Alınan tuzla arsasına, ödenen faizler maliyetine ekleniyor, şimdi piyasaya çıkarsan reel değeri nedir, ne kadar zarar var, bu zarar bilançoda tam gösterilmiyor, ödenen faizler proje maliyetine ekleniyor, böyle aptalca yatırımları yapan genel müdür hala duruyorsa, muhakkak yüksek yönetimin adamıdır.
Normalde banka gyo ya mülk satar, gyonun kuruluş amacı budur, bir gariplik var bu işte, sanki nakca el koyuyor, alacağından dolayı mülke, madem nakit lazım dıydı ise, niye arsa alıyordunuz banka borcu ile, egeparla daha ne kadar zarar yumurtlayacak, ödediğini faizleri kur farklarını projeye yıktınız, sakladınız, şimdi değer düşüklüğü yapıyorsunuz, daha ne kadar çoraplar ördünüz başımıza.