20-22 arasi kapatiriz diye düşünüyorum abi
Bakalım :)
Printable View
20-22 arasi kapatiriz diye düşünüyorum abi
Bakalım :)
Ek is arasakmi
Valla bu selcuk ustad en akillimiz😃😃😃
hayır verdiği bononun kodu bu aralar hep aynı geçenlerde paylaşmıştım 480 gün diye şuan da 470 günlerdedir, ama o bonoyu o kadar satmak istemediklerindendir miktara göre değişmesi, kısım kısım alabilirsiniz. bazen al kısmına girip onaylamadan geri dönüş yaparsanız o zamanda süre değişebiliyor farklı kodlarda bono olursa yoğunluğa göre ayar çekiyor olabilirler 470'li günü olan bonoları hunharca tüketmemek adına.
İlerleyen zaman diliminde faizlerin 15-16 olacağını öngörüyor olsam şu an ucuz kalmış temeli sağlam şirketlere paramın %80 yatırırdım...
5.59 cular bu aksam bekliyor...5.59 gelirse 5.27 gundeme gelir ve omega ustad gelir....😃
üstadım 100k civarı kullanıyorum ama özel bir nedeni de yok daha önce 300k'da bulundurdum sonuçta bir sürü insan şirket bonosu alabiliyor bu en azından banka diye düşünüyorum. aman aman bir fazlası yok piyasaya göre kendini riske atan bir kurum olmadığını düşünüyorum, şube masrafı yok, reklam masrafı yok o da bize dönüyor sanki verdiği ,50 puan bu koşullarda beni kıllandırmıyor, bir de reyize yakınlar gibi :cool: