Alakası yok efendim.
Saygılar.
Printable View
Uyarınız için teşekkürler.
Satmış mı diye bilenlere sizin gibi imkanları olan platin üyelere sordum bilmediğimden sonra da aldığını yazdım.Günlük akd görebiliyorum ama detay takas göremiyorum.Forumun da amacı budur bence.
Yine de citi isterse 50 milyon lot alsın fecinin de fecisi bir tahta olma düşüncemi değiştirecek bir durum yok
21.80 den a1 malı verdimedi mi 20-19 küsurlara,Aynı gün?
Sonra 20.40 tan 18,50 lere aynı günde yine basmadı mı?
Bunlar da mı yalan?
Herkes dikkatli olsun diye önceden çok yazmışlığım çok vardır.
Belli ki bir para girişi yabancı girişi var kağıda.
Toplamak için de silkelemeye çalışıyorlar.Ben iyi olacağını düşünüyorum orta uzun vadede.
Umarım 100 lira olsun yatırımcısı kazansın en ufak bir yorumda yalancı falan gereksiz yorumlara gerek yok.
İkinizde forumda iyi niyetli yorumlar yazıyorsunuz. İkinizinde konuya baktığı yer farklı. Öyle bir rezil hissedeyiz ki. Psikolok bir tahtacımız var. Şu anda sizi şüphe ile kuşattı. Bu bakımdan tahtacıyı tebrik ediyorum. İşini biliyor. Biz de birlik OLMAK ZORUNDAYIZ.
Kolay gelsin arkadaşlar mayıs ayı farklı olacak gibi.
Cıtıbankta çok ciddli mal toplanıyor son 6 aydır takaslardan belli satanı alıyor onun yanı sıra virmanlıda mal alıyor ayrıca a1 alıp sattıklarının yanı sıra takasa çok ciddli oranda atmış malı
pazartesi son takaslara bakmak lazım
uzun vadede şirketin artık termik satralden petrol ve doğalgaz firmasına dönüşme hikayesi gerçekleştikçe umut vaat etmeye devam ediyor fakat tahtacının zaten amacı psikolojiyi bozup malı bizden alıp yukarıdan satmak değil mi herkes işini yapıyor bence umarım çok iyi yerlere gider.
Bu hissede günlük yapıp kazananlara saygı duyuyorum fakat uzun vadede iyi yerlere gidebilir.
Hacim güzel.
Citi toplamaya devam ediyor gibi gözüküyor.
19,70 + % 2,98