her hafta benzer hareketler yapmiyormu zaten?
ilk 1-2 gun yuksel, sonra yataya bagli, endeksten bagimsiz, endeks yukselmis umurunda degil, endeks duserse buda duser ama :drunk:
Printable View
Aga bu 23.50 işini geçen hafta yapması lazımdı Kazakistan falan deyip bi hafta kapanışını daha çöpe attılar kağıt son 10 gündür bir haberi fiyatlıyor ama bakalım çıkar kokusu eksi olup para girişi olan gün oldu satış falan yok top çeviriyorlar anlamadığım nokta kardeşim 3 senede toplayamadığın malı şimdi mi toplayacaksın alan almış satan satmış zaten yap kağıdı 30 üstü bak satan nasıl satıyor sonrada götüreceksen götür kansız bunlar 3 sene kağıdı bize taşıttılar insan alın kardeşim en azından enflasyon zararınızı der sonra ister çalkala ister salla bu fiyatta böyle oyunlara gerek yok
Asıl delirdiğim konu şu ulan bu BIST 30 hissesi kardeşim bugün ceketini alıp çıksalar milletin alacağı para şuanki değerinden çok çok fazla kağıda boktan şirket muamelesi yapıyorlar sanki ederi 500 milyon dolarda hadi biz bunu bi 1 milyar yapalım ordan iteleriz der gibi çıkış iniş yapıyorlar robot kuruyorlar millet hala altın dolar faiz peşinde ülkesine borsasına güvenene salak muamelesi var millette akıllı olsun ne diyeyim 1.5 liradan 50 lira olmuş hisseyi alan adamlar gelip şu şirketi almıyor.Arkadaşlara 15 ken yalvarıyordum alın diye 27 olunca arıyor alınır mı he ya alınır yapcaksın hisseyi 70 lira bak nasıl kapış kapış gidiyor
23.70 kapatta yarın 24.40 deneyelim
Aynen oyle sehzade 50’olunca arar arkadaslar sorar bana da , ama artik tavsiye vermiyorum cunku bu haysiyetsiz yonetimden kendim de Bezdim cunku baskalarini da strese sokmayim, sorana sirket boyle boyle ama patronlari ve yonetimi **** diorum
Al işte THY yüzde 5 Ken yüzde 5 dik o 8 oldu biz 2 ben bunların yapacağı işin a.k neyse Mart sonuna kadar yesinler birbirlerini ete para vermesinler yapsınlar birbirlerini g.te para vermesinler aynen böyle devam yvşk tahtacı
Yani 15 dakikada 23.40 dan 23 e basıyor sanki nazarbayev öldü de tekfen alacağını nah alır diye haber çıktı sanırsın neyse ağzım kuruyor sövmekten bi çay içeyim bu kapanışın üstüne