ASELSAN yabancı oranı 11 Oca 2023 % 24,23. 10 Ocak 2023 % 25,59.
Fark % -1,36. Hisse kapanış 52,80 TL (Kaynak İş Yatırım).
Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
Printable View
ASELSAN yabancı oranı 11 Oca 2023 % 24,23. 10 Ocak 2023 % 25,59.
Fark % -1,36. Hisse kapanış 52,80 TL (Kaynak İş Yatırım).
Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
BİST100 Bugün 4601 puandan dönüş yaparak 4970 puandan %5.11 yükselişle kapattı.
Sn Soul un yukarıda ifade ettiği 4925 puan üzerinde kapanış yapması olumlu.
Yarın hafta sonu öncesi bir önceki destek seviyesi olan 5125 seviyesi üzeri kapanışı yapmasını bekleyecegiz.
ASLA YTD..
Borsa yaklışık yüzde beş düştü ASELSAN taban yedi neredeyse ama borsa yüzde beş çıkınca aselsanda yüzde beş çıkıyor.
Yönetimden ses var mı yok.
Şirket güzel, yönetim kötü, şirket üretiyor ama ihraç edemiyor, hamaset yapanlara göre uçuyor kaçıyor herşeyi millileştiriyor, hatta hızını alamadı, borsadaki yabancı yatırımcıları ürküterek, yatırımcılarınıda millileştirdi :)))
Birkez daha warren buffet haklı çıktı bana ders verdi. Yönetimi iyi ve ahlaklı olmayan şirketlere bulaşmamak lazım gerçekten. Sat al devam gibi.
Bak Sayın 1. Yavuzhan değerlendirmelerin hep yanlış.Ve ısrar ediyorsun.
Bir bak bakalım tarihi zirvelerine göre bazı hisseler bugünkü kapanışlarına göre % kaç aşağıda? Ya da BİST 100.
Bazı hisselerde % 30-40 lar aşağıda hala bugün kapanışta. Böyle bir düşüşte % 18 için laf edilmez. Dün taban çektirdi derdi başkaydı ama istediğini elde edemedi.
Bir diğer konu ALlah aşkına gidip teknik analiz bilen biri yok mu çevrende? Hisse onca hengameye rağmen teknik güvenli alanın altına tuzak için bile sarkmadı. Yapma yani bu kadar ön yargılıda olunmaz.
Matematiksel haksızlık bari yapma.
Ben bu yazdıklarımı da inan yazmayı buralarda çok istemiyorum çünkü karşımızdakiler pro.
Bu sosyal medya işinde en iyi analiz eğer belli sayıda kişiye ulaşmışsa çöp olmuş demektir ama insanlar farkında değil.
Adamlar işlerinde o kadar iyi ki sabah ilk önce 4925 gösterdiler sonra aşağıya sonra 4927 gösterdiler sonra herkes tırssın diye ver elini 4600. İnan ki karşıdakiler çok pro. Hedefte coinci tayfa yada küçük yatırımcı falan değil hedef artık orta ölçekli ve üstü ve de işi bilenler. Bu çok acımazsızca.
Kedi fare gibi de oynuyorlar endeksle ; ana yükseliş kanalına atana kadar da bu volatilite kolay kolay ekranlara değişik olumlu haberler düşmezse normalleşmez. Bak o zamana kadar herhangi bir hissenin özelini bile konuşmam ben. Oynanan oyun çok büyük.
Kimsede yanlış anlamasın burada herşeyi de çok biliyor edasında olmak istemem. Ben de o ilk % 7,02 düşüşü öngöremedim mesela. Sonrasını kestirebildim ama benim için geçen perşembeyi görememek büyük hatadır.Kısa vadeli işlemlerde yapmıyorum ama o düşüşü görmem gerekliydi. Daha hafifçe bir şeyler olur diye bekliyordum.
Bugünkü kapanış fiyatları ile;
BİST100: 5700 zirvesinden 4970 kapanışı ile %14 aşağıda..
ASELS:Kapaca 69 zirvesinden 55.90 kapanışı ile % 23 aşağıda..
Aslında DÜN BİST100 de satışlar fazla abartılmasa idi 56.5 aşagı kırlmayacak; zannımca bugün 60.00 üzeri olacaktı..
Hala momentum ve hacim devam ediyor Endex yatay kalsa yetecek Asels cephesinde.
ytd.
Hisse 69,7 görmüş hisseye kısa vade bakmadığım için onu bile fark etmemişim.66 lar gördü diye aklımda kalmış hesaplamalarımda ona göre. Hissede işlem yapmayacağım için çok bakmıyorum bile.