Aldiği yeni borç tahvili kaç fiyat tan hisseye dönmüş onu bekliyorum sora fabrika açılımı ve sonraki ilk bilanço devam her ay 3 beş alacam nasipse ytdegil
Printable View
Aldiği yeni borç tahvili kaç fiyat tan hisseye dönmüş onu bekliyorum sora fabrika açılımı ve sonraki ilk bilanço devam her ay 3 beş alacam nasipse ytdegil
Sewgili Subutay,
Benim hesaplarıma göre de 350% olabilir.
Yeni sermaye tawan arttırımına göre netleşecektir.
Genel kurul dan önce revize edilecekti.
Motoru soğutmaya dewam ediyorlar.
2021 senesinde de ılık ılık 4,5-5 ay yatay / aşağı yatay yapmıştı. O zaman da çok yazılıp çizilmişti. Çalılıkların arkasına sinnenmiştik 😂😂😂
Herkese bol kazançlar
Beetlejuice
Sayın forumdaşlar bir şey danışmak istiyorum. Alttaki linkte Türkiye Varlık Fonu'nun bir petrokimya yatırım durumu var. Bende zaten hisse yok sasa için daha evvel yazmıştım. Uzun vade için hala araştırmaktayım Sasa'yı. Bu kurulacak petrokimya için kafamda bir kaç senaryo var. Malum, Sayın Erdemoğlu hükümetle yakın birisi. Şimdi bu yatırımın Sasa'ya herhangi bir şekilde yararı veya zararı olabilir mi sizce? Örneğin ileride Sasa burayı satın alabilir, burası Sasa'yı satın alabilir, ya da birbirlerinin pazarını engelleyebilir, birbirlerine ürün satabilir. Bu durumların olma ihtimali sizce nedir? Eğer böyle şeyler olursa çok ciddi bir şekilde hisse fiyatı aşağı yönlü ya da yukarı yönlü oynayabilir. Eğer bir yorumunuz varsa okumak isterim.
https://www.patronlardunyasi.com/hab...v-tesis/272397
Devre kesmiş
Borsada kayıtlı 500-600 şirketin içinde son 30 günde en iyi yabancı takası sasa ya aitti. Alan %99,9 yabancı, satan %99,9 yerli. Ama ürün devre kesiyor. Söylenecek söz yok.
SASA ait ilk yazım twiter yayını sonrası olmuştu, o gün tavan ve ertesi gün taban serilerine başlamıştı.
SASA ya veya yatırımcısına karşı bir husumetim asla olmadı.
Bir tez konusu olduğunu daha önce yazmıştım. Benim cephemde tez konusu karşılığını bulmuştur. Kendi borsa bilgim ve eğitimin için yeterlidir.
SASA da bu son yazım. Kalan yatırımcıları saygı ve sevgi ile selamlıyorum.
Hissenin geleceğe dönük yatırımlarına ve büyümesine inananlar yola devam edecek...
İnanmayanlar ise dökülecek...
Gerçek yatırımcılar ileriki dönemde kazanacak...
Günlükçüler eskiden olduğu gibi yine hayıflanacak...
Hollanda da kurulan SASA TRADING BV şirketi, acaba sasa'nın hangi yatırımlarına yabancı ortak bulmak için kuruldu...
Zira Sayın Erdemoğlu daha önce "Yumurtalıkta yapılacak yatırımları 5 Ana şirkete böleceklerini ve gelecekte bu şirketlere yerli veya yabancı ortak alabiliriz" şeklinde açıklama yapmıştı. Bu açıklama halen Sasa'nın resmi internet sitesinde duruyor...
https://www.sasa.com.tr/duyuru/detay...ecycd824259508