Kamudan iş alması ve artık KAP atması iyi bir gelişme.
Printable View
yine muhtemelen oyaktan bir fon sattı ve tera (ek olarak deniz de olabilir) bir fon aldı.
Yeni alınan iş ilişkisi haberi ve art endekse rağmen yine gitmedi hisse, senelerdir bu hissedeyim bu kadar tükenmişlik görmedim, hep de bu hisse satışı kaynaklı.
Yine itinayla mal satıyorlar, ne oldu bu şirkete arkadaş, Şakir efendi neden artık sesin çıkmıyor, parayı veren düdüğü çalar mı oldu artık, ekran yasağı mı var.
[QUOTE=bawer;6873114]Yine itinayla mal satıyorlar, ne oldu bu şirkete arkadaş, Şakir efendi neden artık sesin çıkmıyor, parayı veren düdüğü çalar mı oldu artık, ekran yasağı mı var.[/QUOTEbie yılda iki defa bedelli yapan aşağılıkların şirket yönetimi sizin ben ta gelmişinizi geçmişinizi ….
Bilançosu ne zaman gelecek bunun, piyasalar bozulduğuna göre her an gelebilir.
Bu yıl için endeks hedefim 15000 ler...Teknoloji sektörü bu süreçte ön planda olur diye düşünüyorum ama karel sanırım hayal kırıklığı yaratacak....bilanço bir türlü düzelmiyor...kar etmediğin sektörde pazarı kaybetsen ne...şirket artık birşeylere net karar vermeli ciddi makas değişimi yapmalı...karel hisse performansı tam bir kabus....baskı olması benim açımdan birşey ifade etmiyor 1 lot hisse satmam gerçek fiyatlama olmadığı sürece....umarım tez zamanda iyi bilanço ile 20 tl üzerine atarız....karel 20 tl üzeri fiyatlama kimse için balon olmaz süpriz olmaz..saçma sapan bir baskı var allah yardımcımız olsun ne diyeyim...