Originally Posted by
burzumvarg
Karanligin en yogun oldugu an, isiga en cok yaklasilan andir diye bir tabir vardir, benim portfoyun 4 te 1 i akbank. Gerekirse 1 yil unuturum diger kagitlarla ilgilenir kqzanc saglarim bir sekilde, krizler firsat zamanlaridir, Martta hangi kagidi alan su an zararda, korona ilk pozitif verdigi hafta hangi kagidi alsak Haziranda parayi 3e katlamistik. Hatta 100de 1000 kazananlar oldu. Boyle bir firsat hayatta kac kez gelir insana. Ben bu acidan bakinca karamsar degilim, koskoca Akbankin batmasini boyle bir kapitalist duzende mumkun gormuyorum, zira finansallarinda asla sorun yok, kar ediyor, karini arttiriyor, sadece siyasi ve konjonkturel bazi duzenlemeler sebebiyle bu fiyatlara dustu, dustugu gibi de cikacaktir orta vadede, birileri birgun mutlaka fiyatlamanin sacma oldugunu gorecek ve alisa baslayacak.
Ben bir kac sene ipek koza grubuyla ilgilendim ve iyi de para kazandım kendime gore. 15 Temmuz darbesinde İpekteydim, 1 tlden aldigim kagit 0.60 kirisa kadar dustu, ama bir de su anki fiyatina bakin...25 katina kadar fiyatlama yapti. E yilda boyle bir parayi kim kime verir? Enseyi karartmamak lazim bence. Su an psikolojiye oynuyorlar. Uzun vade grafigi acin bakin neler neler yasanmis ve Akbank nerelerden nerelere dusup cikmis.