Dalga nin denizde olmasinden daha normal ne olabilir.👍
Printable View
Dalga nin denizde olmasinden daha normal ne olabilir.👍
Durgunlaştı yine...Ne hikmetse Deniz Yatırım ile İş Yatırımın alımlarını daha göremedik..
Tabiri caizse uyutup uyandırıyorlar.Şu an uyku modounda şiiiiit ses yapmayın..
UYANDI dırdıkkkk :):)))))))))
yüzde 15 de yaptı ama kimsecikleri yok...herkes sattı mı ?
Burdayiz kral :)
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
94 k alis 94 k satis var tavanda
Pehlivan meydana inecek demedim mi ibrahimmmm.
geçen ki (5,40) yükselişinde başrol açıkçıları alnus ve a1 idi..şimdi alnus -4,000 ile temkinli adım atmış..A1 -100 bin üzerindeydi tavandan alış yaparak -85 ,000 lot a indirmiş olarak görünüyor...Keyfle izlemedeyim..
Ve yine devre keser :))))
Kalkınma bankası gibi olasada 10 lirayı görecek sanki (YTD)
VTR-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
DENİZ yatırımdaki ağa sattıklarını bir toplamaya başlasa açığa satanlar donunu nasıl toplayacak göreceğiz..
Çok Akıllıca ilerliyor önce 7,22 yi gösterdi ilk tepkiyi gördü... Sonrasında 6,40 â kadar düşürdü 2. tepkiyi gördü ve Hisseyi tekrar topladı... Bu adamlar işi biliyor... Geri gelmedikçe ilk hedef 8-10 lira (YTD)
Allah bereket versin cümleten..Kalan arkadaşlara bol bol kazançlar dilerim..Sayın Vesper olsaydı bir fikrini alırdık
Satanlar pişman olacak galiba... Hisse tekrar alışa geçti (YTD)
Şuan Denizbank Sberbankın iştirakidir ve henüz satılmamıştır. Düşen habere göre Sberbank 58 adet gemiyi alamadığı borçlara karşı alabilir. Bu uçuruyor hisseyi.Daha Katarlılara satış haberi de gelmedi. O da bal kaymak olur mu ?
Ne geçilmez 8TL miş... (YTD)
Saçma sapan konuşma Sberbank koskoca banka Denizbank ise sadece iştiraki oluyor. 58 gemi bankanın alacaklarına karşılık el konuluyor. Parasını alamamış banka bu iyi değildir. Kaldı ki Sberbank altın madeni buldu diyelim bu Denizbankı ilgilendirmez. Adamlar elden çıkarmaya çalışıyor. Hissenin uçması satış haberi ile alakalı oluyor. Baya da yükseldi.
Güzel ekmek yedirdi... Tüm ortaklara bol kazançlar
1 ayda %85 prim yapmış hisse alacak arkadaşlar buna göre alsın.
29 Kasım Perşembe 12:43 DENİZBANK/ATEŞ: REEL SEKTÖR BİLANÇO TAHRİBATININ BANKA VE DEVLETE YANSIMASI ÖLÇÜLMELİ
29 Kasım Perşembe 12:43 DENİZBANK/ATEŞ: BU FAİZ SEVİYESİNDEN KREDİ TALEBİ AZALDI, DENGELENME SÜRECİ GÖRÜYORUZ
29 Kasım Perşembe 12:42 DENİZBANK/ATEŞ: TCMB SIKINTI GİDERİLDİKTEN SONRA FAİZ İNDİRİMİ DÜŞÜNMELİ
29 Kasım Perşembe 12:42 DENİZBANK/ATEŞ: TCMB BİR SÜRE DAHA BU FAİZ SEVİYESİNDE KALMALI
Kimse kalmamış hissede
Satis haberi gelmeden ben cikmam burdayim yaklasik 5 6 aydir
Kağıda ısrarla 8 üzerinde aort yaptırmak isteyen biri mi var?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bugün 15 gün bürüte girme ihtimali yüksek. Ondan sonra ne olur bilinmez. Kimsede yok sanırsam. Zaten bir aşağı bir yukarı deli tavuk gibi. Ytd.
Değeğrli dostum.İyi yapmışsın.Bende vedalaştIm.Sizde yapın demiyorum elbette.Herkes kendi riskini sınırlayabilmeli bence.Yüksek voltaj var..
Torun center cıvarında dolaşıyorum desem...:
Denizbank araplara satışı zamanın da ki fiyata asagi yukarı geldi piyasa değeri olarak o dönem 6,5 milyar dolar değerleme yapılıyordu, bankanın satışı çok aşağılarda gelince cumburlop hisse 5,60 TL kadar düştü, dikkat edin.
Bugun yaptigi tavan herseyin kapisini acti bize ytd
Garanti bankasının piyasa değerini geçen kağıt bistte taban olur kural budur :) YTD
binde 15 değil canım kardeşim deniz yatırım binde 15 in yarısını aldı on binde 7 kaldı piyasada ve bunun 5 gündürde ky alıyorlar kıyaslarken bunla kıyaslamak lazım şuan 5000 lot almak istersen tavan yaptırırsın ne zamanki deniz yatırım yeter derse oyun biter bu da içerdekilerine benden kıyak olsun
13 Aralık Perşembe 15:41 DENİZBANK, ÇİN EXİMBANK'TAN 200 MİLYON DOLARLIK 3 YIL VADELİ KREDİ SAĞLADI
Alan satani atacak olan varmı, grafik paylaşan arkadaşa şimdiden teşekkürler.ytd
Venus E3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
daha karpuz keseeceedik
isteyen satabiliyor inanılmaz bir iş yaptılar. buyrun 4 liradan 17 lira.
bizim hisselerimizde ise 1 kademe yükselişe izin yok kanser oluyrlar kağıt yükselince.