buda aylık bazlı dolar grafik tarihi zirve 1,43 dolar seviyesi 1,43*6,76= 9,66
https://www.tradingview.com/x/ClqpJmzb/
Printable View
buda aylık bazlı dolar grafik tarihi zirve 1,43 dolar seviyesi 1,43*6,76= 9,66
https://www.tradingview.com/x/ClqpJmzb/
Ayrıca 2,80 den başlayan bu yükselişin bir düzeltme si olabilir mi teknik olarak .
Yatırım tavsiyesi değildir..
haklısınız eksik olmuş.....
şöyle yazayım.....
Şirketmizin 31 aralık 2019 tarhi itibarı ile toplam finansal borcu.... 279.278.280 tl....
dolar cinsinden toplam borcunun tl karşılığı ( kısa ve uzun vadeli ) 102.034.501 tl.... ( yaklaşık 15 milyon dolar )
euro cnsinden toplam borcunun tl karşılığı ( kısa ve uzun vadeli ) 80.716.491 tl.... ( yaklaşık 12 milyon euro )
tl cinsi toplam borcu ( kısa ve uzun vadeli ) 89.450.384 tl....
faktöring borcu : 7.076.904 tl....
böylesi daha doğru olur sanırım.....
( bilgiler kapta yayınlanan faaliyet raporundan alınnmıştır )
1 milyar ciroya ulaşan dünya markası şirket borçlarını ödüyor 1 aya kalmaz gözaltı pazarından çıkışını ister öz sermaye artıya geçer ve şirketin olması gereken en az fiyat 5,5 tl. Değil 100 bin-150 bin.buda aralıksız 2 ay tavan demek..YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...Söylediklerim kendi fikirlerim olup yatırımcı tavsiyesi kapsamında değildir.
sevgili kardeşim tek mesele uzun süreli borçlar şirketin zararı ve eksi öz sermaye idi....bu ay kapatılacak borçlardan sonra arazi ve gayrimenkullere yeniden değerleme yapılacak..fazlasıyla öz sermaye artıya geçecek ve hiçbir sorun kalmayacak...şuan dardanelin önünde hiçbir sorun kalmadı lakin yatırımcılar hala olayı çözemedi....1 milyar ciro çoookkk büyük rakammmm...
Dün itibari ile hisseye girmiş bulunmaktayım Allah kimseyi utandırmasın ulusal pazara kadar hissenin önü açık.ayrıca çok yararlı bir yazı buldum okumanızı tavsiye ederim.yine bu krizde en ayakta duran sektör yiğecek olmuştur ve olacaktır ilk bilançoda akılların almadığı bir bilanço bekliyorum o kadar dandik hisseler akıl almaz fiyatlara geldiler bir çanakkaleli olarak sadece arazileri 1 milyara alamazsınız çanakkalenin KONUT YAPILAN bölgelerinde kaldı araziler piyasalar düzeldiği an hissemizin önü açılacaktır 2020 dardanel yılı olacaktır bu yazıda burda bi yerde dursun...YTD.
Dardanel, bu yıl 1 milyar TL ciro hedefliyor
2020 hedefini 1 milyar TL ciro olarak açıklayan Dardanel, dönemde ton balığında dünyanın en büyük 3 üreticisinden biri haline dönüşmeyi hedefliyor
İSTANBUL (AA) - Konserve ton balığını Türkiye’ye getiren ilk marka olan Dardanel, 2020’de bin 200 çalışanıyla 1 milyar TL'lik ciroya ulaşmayı hedefliyor.
Dardanel açıklamasına göre, 1980'li yılların başında, Çanakkale bölgesinde paketlenmiş elma ve karides satmak için faaliyete geçmesi planlanan ancak daha sonra Vehbi Koç'un öngörüsü ve Niyazi Önen'in girişimciliğiyle tamamen deniz ürünlerine odaklanan Dardanel, konserve ton balığını Türkiye’ye getiren ilk marka oldu.
Yalnızca iç pazara değil, Avrupa’nın birçok ülkesine de balık konservesi ihraç etmeye başlayan şirket, gelirlerinin yüzde 50’si için ihracata odaklandı. Hedeflerini yükselten, ciro ve ihracat rakamları hızla artan Dardanel, bin 200 çalışanıyla 2020’de 1 milyar TL’lik ciroya ulaşmayı amaçlıyor.
Tüketilen ton balığının yüzde 77’si de yüzde 55’lik pazar payına sahip olan Dardanel tesislerinden çıkıyor. 2019'da 700 milyon TL'yi aşkın bir ciroya ulaşan şirket, bu yeni dönemde ton balığında dünyanın en büyük 3 üreticisinden biri haline dönüşmeyi hedefliyor.
Sn. Webmaster hayırlı olsun. Sizin gibi bir Çanakkale linin hissedar olması çok önemli. Örneğin arsa değeri hakkında söylediğiniz rakam beni acayip şaşırttı.😊 Biz şirketten sınırlı bilgi alabiliyoruz. Siz gozlemlerinizi de aktarirsaniz çok sevinirim. Herkese bol kazançlar.
Hissedeki herkeze hayırlı olmasını temenni ederim.
Şunu söyleyebilirim fabrikanı sağı solu önü arkası her taraf sitelerle dolmaya başladı ordaki 1 adet dairenin bedeli şu an 250/400 bintl arası değişiyor bizim fabrika arazisini artık siz ölçüp biçin değerini benim hissiyatıma göre fabrikanın arazisi şu an 1 milyar üzeri ederi var yeniden düzgün ve tarafsız bir değerleme yapıldığında şu an borsadaki bir çok şirketi cebinden çıkarır vaziyete gelecektir herkeze bol kazançlar YTD.
eşleşmeler tavanda 6,13 te eşleşiyor herkez elindeki hissenin kıymetini bilsin 65bin lot tavanda bekliyor
Sn. Webmaster çok teşekkürler. Evet şirketten sırası ile kap haberleri gelebilir diye düşünüyorum.
1) banka borçlarınin ödendiği gün
2) değerleme şirketi anlaşması ( eğer anlaşıldı ise bilgim yok)
3) Mayıs ayında bilanço.
Eksik fazla olabilir. Sadece öngörü.
Bu arada ben çok cüzi bir miktar ile hissedarim. Keşke fazla para ile bu hissede olabilseydim 😊
Sn. Webmaster müsait olduğunuz durumlarda eşleşme paylaşabilirsiniz benim gibi göremeyen hissedarlar için çok makbule geçer diye düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler.
https://www.google.com/amp/s/m.dunya...artirdi/467275
Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tavanda eşleşiyor alıcılı
Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tabiki oldukça olumlu bir haber, 2020 yılı 1 milyar ciro hedefini yakalamasında hatta üzerinde çıkmasında oldukça etkili olacak bir gelişme. bu gelişmelerden sonra muhtemelen 2020 yılı için öngörülen rakamın üzerine çıkılarak yaklaışk 1,2-1,3 m gibi bir ciro ile karşılaşılabileceğini düşünüyorum.
T.eşleşme: 6,69
eşleşme miktarı: 102054
eşleşmede kalan: - 26139
Sn. Volkan , inanır mısınız siz bu olumlu haberi gonderdikten sonra benim de aklıma yaklaşık 1,2 milyar TL ciro olabileceği aklıma geldi.😊
Ben şöyle biliyorum : şirketin piyasa değeri yaptığı ciro kadar olabilir diye. Bu şartlarda dardanelin fiyatı kaç TL olabilir?
Piyasa değerinin yıllık ciro kadar olması bu doğru bir bakış açısı değil,yıllık cironun çok altında da çok üzerindede olabilir piyasa değeri. Şirketin değerini belirleyen birçok dinamik var öncelikle 2 bilanço görmek gerektiğini düşünüyorum şirketin ederi hakkında daha net bir fikre ulaşabilmek için. benim daha önce paylaştıklarım tamamen tekniğe dayalı paylaşımlardı. Son dönemlerdeki haber akışlarına baktığımda şu anki fiyatların ucuz olduğunu düşünüyorum.
T.eşleşme: 6,60
eşleşme miktarı: 99947
eşleşmede kalan: - 53922
6,55 üzeri haftalık kapanışın olumlu olduğunu düşünüyorum.
T.eşleşme: 6,60
eşleşme miktarı: 65583
eşleşmede kalan: -70273
haftalık olarak gayet iyi bir kapanış oldu.
Hissemizle ilgili güzel haberler geliyor.....
Ulusal pazara döneriz büyük ihtimalle ama her artan fiyattan sonra yeni alım için daha riskli hale geliyor.....
Bunada dikkat etmek lazım....
hastalık sürecinde paketli ve steril gıdalara karşı ekstra bir talep olacağı gerçeğide var ama kafamız çok karıştı bu aralar
ben eklediğim sırada eşleşme 6,36 oldu
eşleşme 6,42
eşleşme 6,55
temiz bir işlem oldu
Eveeeett :bu hafta hazırlanın değerleme ihracaat artışı ve gözaltı pazarından çıkış ve hissenin olması gereken fiyattt 150 bin...28 yıllık kayıp .....1 mil yar ciro x 10 :10 milyar :ŞUAN 330 MİLYON CİVAR...10 MİLYAR NERE 330 MİLYON TL NERE Yani şuan hisse en az 30 kat aşağıda......2020 yılı dardanel yılı OLACAK EN AZ 3 ay tavan ......30 yıllık tecrübem yatırım tavsiyesi asla değildir.
sakın hisseni kaptırma kardeş.....azıcık tebessümle mahçubiyetini görmek isterim...ziraa ben hiç fiyat kazançta yanılmadım.senden tek ricam hisseni kaptırma:halay:
30 kat olmasi için o kutularda balik degil de altın satması falan gerekir bana kalirsa. Yani o kadar da uzun boylu degil arkadaslar yavaş olun. Dardanel neymiş ya böyle, birden kıymete bindi bu kadar :))
Arkadaşım her görüşe saygı duyuyoruz tabi ki ama seninki fazla iddialı oldu :) Ne diyeyim Allah gönlüne göre versin. Ben daha gerçekçi bakıyorum hayalleri değil gerçekleri fiyatlıyorum. Açıkçası yaptığın matematik hesabından da hiçbir şey anlamadım :notr: