Olur... İnanmıyorsan sor YTM'YE... Numarası var sitesinde...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Olur... İnanmıyorsan sor YTM'YE... Numarası var sitesinde...
mete diyor ki 1 lotun satılması olmaz....diyecek bişey yok...kaynak aramaya da gerek yok....ama eğlenceli oldu yine de...yazacak bişey yoktu çok zaman....tşkler mete,,,sürrealist yorum ve hesaplamaların için...
ha ammada inatmış bu arada....çocuk erkek doğmuş o yokkk illede kız dır diyor..slmlar
YTM'yi aradım. İligili kişiye bağladılar. Nedir bu liste diye sordum. O da anlattı... İşlem görmeyen hesaplardaki 10 yılı dolduran senetler bunlara devroluyormuş bunlar da satıyorlarmış. Espirili bir konuşma geçti aramızda... Dedim listedeki senetler borsa dışı, bir de Genyh var; o ne iş? O da satılık, alır mısın diye sordu. Ben de 1 lot bile değil uğraşmaya değmez dedim, beraber gülüştük. Ama orda Bshev var, o niye bu listede diye sordum. Bshev bist'ten çekildiği için pazarda işlem görmüyor, biz de bu yolla satıyoruz dedi. İşiniz zor çoğu battı bu senetlerin dedim, yine gülüştük. Uğraştığınıza değmez dedim. O da bunlardan fazla bi beklentimiz yok, imtiyazlı senet düşerse onlar para eder dedi.
Yani senin anlayacağın Meteak,
Zamanında sermaye arttırımına denk gelmiş ama hesabında atıl olarak kalmış 0,709 lot hisse satılık.
Mertsen ara sor...
Yok be... Adam samimiyetime güvendi bi kaç espri patlattım güldü, o da esprisine söyledi.
Ama madem Meteak inanmıyor. İtibarı da çizdirdi. 1 lota veya 700 lot her ne ise artık... Formu doldurup 5 lira teklif versin. Eğer 700 lot ise 15 kuruşa M.D'a satar. Kar eder. Yok eğer 1 lot bile değilse 5 lira + kargo ücreti ödemiş olur. Çok bi para değil.
Diyorum ki ceza olarak Meteak Genyh hissesi satışına teklif versin. İtibarını düzeltsin... Hem Genyh'ın namı yürüsün...
Sirke çevirmişsiniz burayı. Kim haklı kim haksız yarışına girmişsiniz. Kalabalık etmeyin, sanki haklı olanın başı göğe yükselecek.
1 haftadır cezalıydım, birileri işini gücünü bırakıp alavere dalavere boş işlerlen uğraşıyor yasak koyduruyor, kim acaba. İtibarını kaybetmiş kendini avutmaya çalışan 1 kişi var, o olmasın, malum müjdat
Yönetimiz Kestiği Parmak Acımaz Yapmışız bir hata Aslanlar Gibi Sincan Kapalı Ceza Evinde 40 gün yattık Geldik... Nerede Kalmıştık Beyler ! d: )):plc:
bu gün ilk kez sizlerin de belki çok kez aradığınız genpower şirketini aradım,çok saygılı ve nezaket sahibi bir bayan la kısa süreli bir konuşmamız oldu
Dediği şu anlama gelen bir cümle"Müjdat Uslu güçlü bir hukuki bir ekiple yalın kılıç savaşıyor".....
Şunu diyebilirdi başından savmak için,beyeefendi hukuki süreç devam ediyor bizim de bir bilgimiz yok...ama öyle demedi "büyük bir mücadele veriliyor"dedi......
sayın yatırımcılar mailime sık sık sorular sorulmakta yorum yapıyoruz anlatıyoruz ceza veriliyor yönetimce yol gösteriyoruz uygulayan yok... son gelişme şu şekilde Şirketin iflası Asliye Ticaret Mahkemesi tarafından 25/10/2017 tarihinde iflası verildi... Dosya icrada iflas masası kuruldu şirketin iflas masasında 2 alacaklar toplantısı 25.12.2017 tarihinde saat 15:00 de yapıldı. İflas masası yetkiisi Metin bey Genpower Jeneratörün borcunun kendilerine alacaklar tarafından belgeli olarak sunulan miktarın 488.000.000 - milyon tl olduğunu belirtti toplantıda ... İflas masası çalışmalarına devam ediyor... mahkemede kısa vadeli banka borçları 40.000.000 tl uzun vadeli banka borçları 140.000.000 tl vergi borcu : 33.000.000 tl idi iflas masasında faizlerin eklenmesiyle toplam borç 488.000.000 tl ulaşmış... vergi borcu 96.000.000 tl olmuş.. şirketin personel borçları 2.200.000tl oldu... Hakkınızda hayırlısı olsun... Global bir şirket olan Genpower Jeneratörün durumu sıkıntılı ancak yinede Allahtan Umut kesilmez... Sonuçta durum yargıda değerlendiriliyor... ytd... murat doğan
muratdogan7887@gmail.com
Yeni yılın sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirmesi dilekleriyle. Neşe dolu yıllar! Diliyorum..
Murat DOĞAN
Gen Yatırım Holding Hissedarı..
0 545 299 09 02
Ek 12972
gerekçeli karar 1 sayfa
Gerekçeli karar 2 sayfa [attach=confıg]12973[/attach]
Gerekçeli karar 3 sayfa[attach=confıg]12974[/attach]
Gerekçeli karar 4 sayfa [attach=confıg]12975[/attach]
Gerekçeli karar 5 sayfa [attach=confıg]12976[/attach]
Gerekçeli karar 6 sayfa [attach=confıg]12977[/attach]
Gerekçeli karar 7 sayfa [attach=confıg]12978[/attach]
Gerekçeli karar 8 sayfa [attach=confıg]12979[/attach]
Bilirkişinin son raporu [attach=confıg]12980[/attach]
[sıze=6]benide merak edenler varmış içlerinde kalmasın [/sıze] [attach=confıg]12981[/attach]
saygı ve hürmetlerimi sunarım.. Murat doğan
tesekkurler murat bey bilgilendirdiginiz icin. bu mujo harbi harbi 40 milyon borc icin yakti koca sirketi. agzima cok kotu seyler geliyor ama neyse. hakkimizda hayırlısı insallah. ytd.
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
gerekçeli karar tarihi ,hemen hemen 1 ay öncesine ait,acaba istinaf baş vurusu yapılmış mıdır
Bu son bilirkişi raporuna patron mahkeme de hatalı demişti neden acaba 40 milyon bile değil kısa vadeli ödemediği borç tutarı 17 milyon civarında deniyor yani 15 milyon için koskaca dünya nın en büyüğü fabrikasını batırdı
Tüm insanlığa iyi yıllar diliyorum
insanlar çok para kazanmak için sağlıklarını, sağlıklarını kazanmak içinde çok para harcarlar H.YÜCEL... tüm GENYH hissedarı arkadaşlara sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum...
Murat DOĞAN,ŞİRKET İSTİNAF BAŞVURUSUNDA BULUNMUŞMUDUR...
Murat Doğan MAHKEME KARARI BİLDİĞİMİZ DİR...bİLMEDİĞİMİZ 1 AY ÖNCESİNDEN YAZILAN BU GEREKÇELİ KARAR,YENİ TEBLİĞ EDİLMİŞmidİR.zANNIMCA YENİ TEBLİĞ EDİLMEDİ....GERÇİ SİZ HUKUKİ SÜREÇ DEVAM EDİYOR YAZDIĞINIZA GÖRE,İSTİNAF BAŞVURUSU YAPILMIŞ ALGILANABİLİR.
Birde gurup şirketlerinin ilgilendiren bir karar galiba belirtilmemiş..Orada muğlak bir durum mu var,yoksa rutin de, bir işletme iflas ettimi tümüde karar olmaksızın iflas etmiş mi sayılıyor...ytd
sayın yatırımcı karşımızda öyle insanlar var ki kendi şirketini peşkeş çekmişler. örnek verecek olursak genpower jeneratör fabrikasının içindeki 715 adet araç gereç cefa a.ş aitmiş.. Bu tür yöneticiler istinaf başvurusu yapsa ne olur... Fabrika içerisindeki 17.000.000 tl lik araç gereci almak için istihkak davası açılmış... Cefa a.ş tarafından bu şirket te müjdat beyin sayılır her ne kadar yöneticileri farklı olsada yönlendiren kendisi... Batan geminin mallarını icrada satılmasın diye şimdiden fabrika dışına taşşınması için girişim başlatılmış... şimdik size soruyorum halen istinat davasına başvurdularsa bile bu anlattıklarımdan sonra beklentiniz halen şirketin kurtulması yönündemidir.. Hani size demişler ya müjdat bey hukuk mücadelesi içinde diye işte o hukuk mücadelesinin bir kısmı bu ara yarın sor ne diyecek fabrikadakiler... Sonra beni ara sayın mahulli geçmiş olsun biraz kalın girdi ama anlamamız geç oldu... Benim beklentim kalmadı artık... Ytd...
[attach=confıg]12993[/attach] istihak başvurusu 1 sayfa
[attach=confıg]12994[/attach] istihak başvurusu 2 sayfa
Dipnot ; şimdik şirkete sormazlarmı sen iflas erteleme davalarında bilirkişi raporlarında ve kayyım raporlarında şirketin özsermayesi olan bu araç gereçlerin ortalama 20.000.000 tl ye yakın raporlamalar yapılırken siz neredeydinizde 16 ay sonra haberiniz oldu başkaların malzemelerini kendi özsermayeniz olarak gösterdiniz demezler mi ? Malzemelerinizin icraya düşdüğünü hadi siz yeni öğrendiniz bu şirketin avulatlarıda mı bilmiyordu .... Yarın bir gün biri çıkarda fabrika bizim di derse ! kimse şaşırmasın........ytd bağımsız denetim firmaları siz bunları 3 yıl spk raporlarken şirket yetkilerine sormadınız mı bu malların sizin mi diye şimdik genyh hissedarları görevi kötüye kullanma davası açsa %100 kazanır gibi siz yıllarca bu fabrikanın içini şirketin özsermeyesi olarak raporladınız... Gerçi hangi bilançosu doğruki şirketin içindeki 20 milyonluk araç gereç doğru olsun... Mahulli bey özellikle şirketi arayın sorun o nazik konuşan bayana fabrikanın içindeki malzemeler kimin diye... Halen size nazik konuşmaya devam ederlerse bilin ki yalan söylüyorlar... D:)))
Arkadaşlar halen hisse alıp almadığım sorulmakta Evet bir ara asli müdahili olduğum duruşmalarına katıldığım duruşmada şirketin yapısı ve markasını gözeterek bazı alımlarım oldu... Ancak şimdiki durum dahada kötü şirketin 500.000.000 tl borcu olan üstüne iflası verilen onun üstüne fabrikanın içindeki 17 milyon ile 20 milyon arasındaki araç gereçlerin CEFA A.Ş olduğu iddiasıve açılan istihak davası onun üstüne tahtası kapanan bir şirketin fiyatı görecelidir.. buraya fiyat yazarsam sizlerin portveyine yön vermekten yine ceza alırım... buraya fiyat yazmıyorum.. mailime yazabilirsiniz.. 05452990902 telefonumda arana bilinir... herkese iyi geceler...
Arkadaşlar iflas masaları icra yoluyla satması baya uzun sürüyor ülkede en az 3 sene en çok 15 sene ye kadar uzayabiliyor yani belki burada yazanların bir çoğu göremeyebilir de sonucunu