Hadi bakalım inşallah bu haftada güzel haberler gelmesi dileğiyle
Printable View
Hadi bakalım inşallah bu haftada güzel haberler gelmesi dileğiyle
Acı çektirmeye devam hadi bakalım iyi satmış satan
Bulten geldi yokuz!
Daha yeni verdiler ama cumaya gelirmi acaba
Bence gelir ama sagi solu belli olmuyor bunların.
Ayın 1 de verdiler onun için dedim bugün gelmez önümüzdeki günlerde inşallah bekliyoruz
Kimse kalmadı herkes terk etti herhalde neyse hisse kipirdamaya başlayınca yine dolar zannedersem
Haber felan düşerse dolar ya da en çok yükselenler de çıkarsa yoksa böyle sakin olur sakinlik iyidir :)
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Airforce burdaymis o yeter
Sakinlik iyide birde haber gelirse inşallah airforce sende arada bir yaz lütfen sensiz olmuyor
Yazınca fayda etmiyor diye susuyorum ama hep buradayım
Kayınço bunu niye yükseltti şimdi .Pp
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhaba arkadaşlar.
Kademeler 0.01 olarak artıyor o yüzden bir günde esasında sadece 0.2 artarsa, yüzde 5 artmış oluyor.
Ben şirketin kağıtlarını toplamaya çalışan veya elden çıkarmaya çalışan birisi olsam bu oynamaları çok da kaale almazdım böyle sığ bir tahtada.
Ben bu yüzden yüzde 5lik dalgalanmaları normal buluyorum bu tarz kağıtlarda.Sizin bu konuda bir düşünceniz var mı?
Burada esas olan kademelerdeki lot sayısı ve karşılanma oranıdır tek kalemde 200k işlem oluyorsa bu.onemlidir mesela o yuzden yuzdeler işlem hacmine göre önem kazanır ya da kaybeder
arkadaşlar şu habere bakın.borsa gündemde yazıyor.
Galatasaray yönetimi 450 bin TL için Süren’in kapısını çaldı. Süren, "Ben o locayı eski şirketim adına tutmuştum. Hisselerimi devrettim. Parayı ben değil, onlardan isteyin"’ cevabını verdi
Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadı'nda localar çoğunlukla üç yıllığına kiralanıyor. Aslantepe'deki localardan biri de efsane başkan Faruk Süren'e ait... Kulüp yetkilileri üç yıl geçmesine rağmen Süren'den bu locanın parasını tahsil edemediklerini fark etti. Muhatap olunan kişi efsane başkan olunca bu para sezon devam ederken istenmedi ve Süren'in ödeme yapması beklendi. Ancak Faruk Süren elini cebine atmayınca, kulüp çareyi loca parasını istemekte buldu.
MUHATABINIZ HOLDİNG!
Süren'in sarı-kırmızılı yetkililere, "Ben o locayı eski şirketim adına tutmuştum. Hisselerimi devrettim. Benden değil onlardan parayı isteyin'' cevabını verdiği öğrenildi. Yönetimin, Galatasaray Kulübü Eski Başkanından istediği rakamın her yıl 150 bin TL'den 3 sezon için 450 bin TL olduğu kaydedildi. Süren, Galatasaray Kulübü'nün altın çağı olarak kabul edilen ve iki Avrupa kupasının kazanıldığı 1996-2001 yılları arasında başkanlık yapmıştı. Sabah
Bu adam tam şam şeytanı olmuş. Faruk suren degil "süründüren" resmen.
Sanki Holding'te para var! Vay azk ne adamlarla ortagiz biz böyle..
Vay be yine 41 geldik ne hikmetse
41 kere masallah diyelim o zmn :)
Bugun bulten cikacakmi?
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bülteni mevzuata göre en son ne zaman çıkarmaları gerekiyor bilen var mı?
Genelde cuma günleri gelir ama geçen cuma gondermeyip pazartesi yollamışlardı
Agustos itibariyle elimde 20000 lot kozaa vardi 20000 lot transk vardi. Transk 7000 tl ediyordu koza 14000 tl ediyordu ve ben kozaa yi satip transk aldim bizim para toplamda hala 20000 lerde geziyor. Transk satsaydim 30000 kot kazaa olacakti ve para toplamda 75000 tl oluyordu. Insanlar kendi kararlarinin cezasini ya da mukafatini cekerler ama bu ceza da gercekten cok agir oldu. (Not. Kozaa nin en son hareketi sonucu ic cekmemden sonraki duygularim)
Hayırlısı sizin için böyledir inşallah caniniz sıkmayın o dönemde kozaa'da sıkıntılı idi
Almayi dusundugum cok favoriler listem banvit 2 den 12 ye aksue 8 den 12 ye ansayi soylemeye gerek yok kozal 9 dan 22 ye v.s. ama elimdekini sattim ya ona yaniyorum
Bu kadar kazanc kaybı ve zarar verdik burda bunlarla birlikte değerlendirildiğinde satış fiyati hedefiniz nedir ilk ben soyleyim 2,00 TL den aşağı vermem hisselerimi
1.81 onceki zirve
2.02 yi ben gördüm tahminim 2012 tarihiydi 3 olacak 4 olacak dendi ordan tekrar 0.17 ye geri geldi tekrar açanlar beraber 180 gördü yine satmadık 3. 4 du görecek diye şimdi melum melum bakıyoruz şimdi çıksın diye
Tekrar acunla beraber 1.80
Kaç yıldır trnsdasin msu2641
Valla 5 . 6yıl oldu herhalde 1.38 ve 1.45 den aldim
Senin Allah yardımcın olsun ben ilk 24 kuruş aldım sonra 40 ve 50 den aldım maliyet 43 felan yinede sinir bozucu bir dönemden geçiyoruz
Birazcık burdan alabilirsen maliyet yaparsın ama ytd tabiki ben kredi çekip almayı düşünmüyorum kendi adıma
Ben 0.44 e dusurdum ve 1.xxx nin altinda da satmayidusunmuyorum ya istedigimiz fiyata gelecek ya da elimizde patlayacak
Aynen katılıyorum
Önce esas sözleşme bültende onaylansin sonra gk toplansin kabul edilsin ondan sonraki haber akışına göre hedefim değişecek şu durumda min 1 tl kendi hedefim var ama gelecek haberlerin içeriğine göre revize ederim.
Bu dediklerniz olmazsa bu hisse çöp zaten bende copte altın arıyorum varsayiyorum... Ya hepsi olur bizde hep birlikte guleriz. Yada hiçbiri olmaz bizde İyi kader ortağı olur WhatsApp grubu kurariz ve reelde konuşuruz iyi bir dostluk kazaniriz. Ve borsada saglam kağıtlarda fikir alışverişinde bulunuruz ve tekrar kazaniriz