Sizlerde 26 ve 27. Dakikaları dikkatle izleyin. Kesinlikle kotulemiyorum asla!!! Lakin sizler burada hisse değil borç aldınız.
Ödenir mi??
Ben bilmem....
httpstube.com/watch?v=GebWQim8NLE
Printable View
Sizlerde 26 ve 27. Dakikaları dikkatle izleyin. Kesinlikle kotulemiyorum asla!!! Lakin sizler burada hisse değil borç aldınız.
Ödenir mi??
Ben bilmem....
httpstube.com/watch?v=GebWQim8NLE
4 buyukler iflas etmiş. Ve her sene daha kotuye gidiyor. Dur diyecek bir babayigit lazim.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...43#post1806443
Haftalık hisse yarışmamızda kurallara uygun 3 hisse seçin bir hafta yarışalım.
"Kulüp satılamaz diyenler bilin ki, oyuncakları ellerinden gideceği için karşılar".
https://www.61saat.com/m/trabzonspor...kale,2786.html
bu hisse tarla derken şunu demek istemiştim burda çok kişinin canı yandı 3.83 ten gelen düşüş Hala devam ediyor ama yolun sonuna geldik hikaye stat ve sponsorlukla bitmişti uyanan kaçtı para yaptı bizde battık dibe
şimdi ne olur kulüp batmış gösteriliyor 776 milyon borçla kulüp batmaz
Zaten tesisler ve hes projesi 500 milyon tl bu batma işini geçin
Hisse el değiştiriyor bu değişim ne kadar sürer bilinmez aşağı yukarı
Kredili olan paraya ihtiyacı olan çok dikkatli olsun sindire sindire çaktırmadan düşürüyorlar
Burda kimseye al sat tut demem burası tarla Birgün gelir değerini bulur
Kulüp satılıyor muhabbeti benim tarlanın imarıdır kalın sağlıcakla
Tspor icin iyi bir gün dilegiyle
Bütün nasipsizlikler bizi buldu
Bugüne kadar insalllah yükseliş hareketinin başlangıçı bugun olacak
SM-J510FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Az bi tepki geldi hemen satış
Kactan aldınız ne kar ettiniz
Yarın insallah
Selamlar sayın forum üyeleri.spkek leb demeden anlarsın ne diyeceğimi.ha bu arada haciz gelmiş bebişim???
Castillo m.ali yılmaz tesislerine haciz memurlarını gönderdi son dakika bilgisi habertürk.bu şerefli neyin peşinde bakalım bakalım...
Tam nedense biraz hisse yükselmeye baslayacakken geliyor bu haberler
Çok manidar buluyorum bu durumu
Hissleri milletten almak için nekadar karalama haber var verin biz beklemeye devam edecegiz
Yensek de yenilsek de tspor a başarılar diliyorum
Yenilcek diye hisseyi dip te bıraktılar.Yenilsede yenilmesede buralardan tepki gelecektir.Ama galip gelirse tekrar 2.50 ye doğru uçuşa geçer diye tahmin ediyorum.Beşiktaşın golcülerinden birinin ayağı sakatlandı bu bir avantaj ama önemli olan takımın ruh halidir.Trabzon isterse bu maçı alır.
Gücümüz bu kadar bjk tebrikler
Bukadar taraftara yazik trabzonspor taraftarina helalolsun valla takimlarina sahip cikiyorlar trabzonsporda yakinda guzel haberler gelcektir bu is boyle gitmez futbolcular paralarini almadan oynuyorlar bu yuzdende ancak bukadar oluyor ondan dolayi artik eylem zamani katar mi olur cinmi olur yoksa ali koc gibi bir baskanmi gelir ama birseyler olur artik ytddddddddddd
Trabzonspor dibin dibinde artik her yonden klubu birileri kurtarcak bu secim yaklastigi icin devletimiz en yakin aday tabiki sadece trabzon icin dehil butun klupler icin gecerli bir durum ytddddddddd su zor gunlerde halkin tek eglencesi futbol yalanmi bu aksam neguzel mac oldu trabzonspor guzel oynasada icindeki durum futbolcularida etkiliyir sonucta
Bütün sporlar da akıl.almaz isler oluyor biz mac kazanamadık hisse ne olacak diyoruz
Gs bjk geleni gideni yeniyor tık yok
Var birseyler
Butün klupler bir olmuş anlasmış gibi kimse ye kazandir miyor
Benim hissemi kimse almasın diye elinden geleni yapıyor
Ts ben de para yok diyor
Gs bedelliden kimseye kafa kaldırtmıyor
Bjk yensek de yükselmem diyor
Fener ben her zaman düsürmek için bahene buluyor
Aklıma tek birsey geliyor
O da hissesi olmayan başaksehir sampiyon olacagı sanki belli gibi bu kadar göstere göstere hersey ortada bir oyunlar dönuyor
Yada büyük kluplere talip var
Bu yaşananlar akılla mantıkla izahı yok
Trabzon bu futbolculari hak etmiyor. Sahada yenmek icin degil yenilmek icin oynayan futbolcular vardi. Mac sonu insan biraz üzülür. Sahada herseyini birak ama onurunu asla. Bakiyorum da yenildikleri icin mutlu olan trabzonlular var.
veren de o alanda o, nedir senden gidecek. telaşını gören de mal senin zannedecek.
Maçı baştan sona izledim maç bir Türk takmıyla yabancı bir takım arasında gibiydi Beşiktaşda para bol basmış parayı iyi transferler yapmış yani fark açıkça görünüyor.Top Trabzon kalesinin önünden pek eksik olmuyordu.Şimdi bu işler para işi , transfer işi sonuçta Trabzon iyi oynadı mücadeleci müdafa tarzı oyun sergiledi ama sonuçtan pek üzgün değillerdi yani danışıklı dövüş derler ya onun gibi bir şey oldu.Yani kimsenin günahını almak istemem , çamur iftira etmek de istemem yani sonuç alan satan memnun gibi oldu. Kişisel görüşüm.
Alan memnun satan (! Neyi !) memnun.
veren de o alanda o, nedir senden gidecek. telaşını gören de mal senin zannedecek.
Dünkü hareket aynısı yapıp 2.18 dönecek mi
Cok ii aciklama olmuş...
Tspor gecmiste 8 tl kadar hisse geri alımı icin karar alınmıştı diye biliyorum bilenler yanlısım varsa duzeltsin
Tspor hisse satacaksa elindeki hisseleri satamaz piyasadan hisse almak zorunda
Yoksa yuzde 10 bile satsa halka açıklık yüzde 49 ortak olan piysasadaki hisseleri toplasa yönetimi ele gecirir
Mart nisan mayıs ayları hisse icin hareketli gececek fazla zamanda yok
Tspor da yaşananlar tamamen bıktırma milketi sogutmadır
Kc yatırıcımcı kardeşim hissene sahip cık sabırla bekle
Onca yildir bekleyen üc beş ay daha bekler
SON DAKİKA BAKAN SOYLUYLA GÖRÜŞECEK....
https://www.61saat.com/futbol/trabzo...n-h519657.html
Hayaller;Katar... gerçekler; 150 milyon zarar... basına çıkarılan her yalan haber ky cebini boşaltmak için yapılır bu hissede, batak hissede olmasak benim gibilerin 8 yıldır ne işi olurdu burada!!!
Maalesef 6 yıl oldu tspor pişmanlıktır
Yuzde 50 ye 500 milyon euroyada evet demeli ytddddddd
Nasıl yani? Sayın Hagi2014 duyummu var?
HTC U11 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/BLWg7p.png
Yorumsuz!!
Ytd
Yatırımcı kardeşim spor hisselerinin hiç mali yapısından bahsetmiyor .spor hisseleri bjk hariç değer üç takım hisseleri borsaya açılırken .tahüt etmişlerdi önce halka açıklık oranına göre kar dağıtmak zorunluluğu vardı . Ekonomiden sorumlu bakan bir kanun çıkardı spor şirketleri borsaya açık olmayan borç batağındaki şirketle birleşmesi yönünde kanun la artık spor hisseleri borç batağına girdi ardı arkası gelmeyen bedelli sermaye artırımları kamuya mal olmuş bu şirketlerin parası artık sorumsuzca harcanıyor . Kimseye hesap vermiyorlar borsadaki hisselerde affedersiniz kese kağıdından değersiz duruma düşmüşler. Bunları görmeden sadece şampiyonluğa bağlamışsınız yatırımcıları yanlış bilgilendirmeyin önce mali disiplin . önce karından borsadaki hisselerin parası ayrılması lazım . Temettü verilmesi lazım kalanıyla ne yapacaksa yapmalı yoksa borsadan bir an önce çıkarılmalı halkı yatırımcıyı kandırarak dolandırıcılık yapılmamalıdır .
Bir hisseyi bugun almayacsksın ne zaman alırsın
Tspor 1.30 kimse almadı 3.70 kadar almayan kalmadı
Bura aglama duvarı na döndü
Yatırım icin hisse şu anda ne kadar cazip olabilir burdan daha nereye kadar hisseyi düşürebilirler
Elbet bir yerden tepki gelecektir
5600 lotla maliyet 2.32 idi artik dayanamadim bugun satip gs ye yatay gecis yaptim... Cok yordu trabzonum
hata etmişsin..ilk başta cazip geliyor yaptığın evet ama gs de bedelli bitmeden alınmaz baba hissedarların elinde ne kadar ruchan var satılmayan yada karsılık nakitleri varmı tamamlamak için rüchanımı satacaklar hisselerimi bozacaklar gs bedelli bitene kadar nereye indirecekleri belli değil denge noktası şuan alınmaz trabzon ise fiyatı diplere dayanmış ve yabancıya satış gibi büyük bir beklentisi var tercih senin benim sahsen bu fiyatlardan kenarda daha param olsa ek yaparım ts ye
Bu haber efsane olmuş kesin yüzde yüz artar artık :))) garafik te görüyorsunuz anlatmam gerek yok der gibi . Trabzon devrelerimi yakıcan yap artık şu nalet hareketi bu ay atıl satıl bişey yap evde kalmış kız gibisin yeminle
Bu fiyatlardan hisse alacaginı düşenen spek varsa kafayı yemis olmalı biraz daha aşagı cekmelisin
Tam olgunlasma olmadı
Daha bizler tam maliyet düşüremedik