Allah aşkına sesimizi duyan yok mu yaa, insaf be insaf!!!
Printable View
Allah aşkına sesimizi duyan yok mu yaa, insaf be insaf!!!
Bu dandik hisseyi nerden aldım yaa, güzelim şirketin hissesinin düştüğü hale bak, tahtayı rezil ettiler.
Düşüş trendinde 9. Ay...
500.000 lot alış satışın olduğu hisse bu mu yaa!!! İnanamıyorum, gerçekten bu kağıdı yükseltecek bir büyük yatırımcı yok mu, nasıl iştir bu, Garanti Bankası'nın hissesi bu olamaz, bu başka birşey, yazıklar olsun.
O kadar düştü ki yüzde 3 artınca dışarıdan bakan da çok artmış zannediyor, ya böyle tahta mı olur, şirket hiç bakmıyor hiç ilgilenmiyor, saldım çayıra misali
Bu SPK ne iş yapar, bu tahtadaki işlemlerin kesinlikle incelenmesi şart, uyarı yada ceza verilmeli kimler sorumlusuysa, bu ne yaa insaf biraz insaf sizde vicdan yok mu?
361 lot alış 255 lot satış hacime bakın hacime ;) komiksin Garfa, ağlanacak halimize gülüyoruz şu hale bak.
Hacim biraz düzeldi 6818 lot alış 4140 lot satış, yine az da neyse, SPK'nın bu hisseye çökmesi lazım, yatırım yapalım dedik rezil olduk, şu kepazeliğe bak...
Keşke lidfa alsaymışım hiç olmazsa güzel hareket ediyor.
Yükselmek için neyi bekliyorlar bu yaa!!!
Körler sağırlar birbirini ağırlar.işlem hacmi dibe vurdu.son derece amaçsız beklentisi olmayan bir hisse. Ömrümüzü bitirdi mendeburlar...
O döviz fazlasına göre gelmesi gereken ekstra katkı maalesef olmadı ilk çeyrekde.
Yada döviz fazlası sıralamasında bir yanlışlık var gibi,garfa da öyle bir fazla yok zannedersem,olsa idi ciddi ayrışırdı olumlu olarak.
iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben de yanlışlık var diye düşünüyorum.bunu paylaşan yatırımcımız hangi kaynaktan aldı acaba bu bilgiyi???
Farklı sitelerden baktım böyle bir fazla yok,
Tesmen garfayı arayı kaynatmışlar fazlası varmış gibi,ne için ne sebeple yaparlarsa böyle işler.
Ne inat ediyorlar cıkarmamak için. Katır inatı...
Çıkarmaz bunlar hujman Bey, bunlar insan değil, neyi bekliyorlar anlayamıyorum, tahta sahipsiz gibi hacim dibe vurmuş, alan yok satan yok, ne yapmak istiyorlar, bunların borsada işi ne, ilgilenen yok bizi dinleyen yok, bizim ne işimiz varsa bu hissede, nasıl aldım o gün nasıl bir ruh halindeyim ki bu yanlışa düştüm , nerden aldım çok pişmanım.
Bu günde açız diyordu ihtiyar balıkçı evlatlarına
2.40 maliyetle beklesen bile dövizdeki yükselişten sadece bir ayda %20 zarar yazdık.maliyet 2.88 oldu.buna rağmen hala satıyorlar.satın.
Daha kötüsü maliyetiniz 3 ise 3.60 4ise 4.80 , 5ise 6 oldu.
Son gelişmeler nasıl etkiler şirketi.faizlerdeki artış ile 35 milyonun üstünde kar getirir mi ?
2.34 eşleşme görünüyor.çıldırmış millet.
Yahu zaten dövizi kaçırdık.hala burda da kendini ezdirmek neden
Sn ışıklar hisse zaten sahipli iken bu tahta sahipleri hisseleri yok gibi davranıyor,dolar artışı bizi vurmadı etkilemedi gibi davranıyorlar ya o ilginç,
Birçok şirket primlere başladı yine,yada düşüşleri son 1 2 aydır sınırlı.
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Sonuçta paranın da bir maliyeti var.zaten hissede kalarak paran erimiş.bu rağmen dövizde kalana neden daha ucuza veriyorsun.hisse zaten çok ucuz kalmış.hala tahtayı mahvetmek için çabalıyorlar.
Herkes zaten çok zararda, bari sabit tut, hem dolar bazlı hem TL bazlı çöp seviyesinin bile altındasın, şirket batıyor herhalde, Allah belanı versin Garfa.
Vicdansızlar! O kaşıdığınız göbekler ıstırabınız olur İnşaallah.
Bu kademelere satış yazan hain o paraları yiyemeden geberirsin inş...
Ah keşke.
Fırsattan istifade buralardan spekilasyon yapıp satanlar vatan hainliğiyle yargılanmalıdır.