Basaksehir Bu sene işi götürür gibi
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Basaksehir Bu sene işi götürür gibi
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Speğin yarınki aşağı basması için bahanesi.Yeni transfer ettikleri futbolculara ödenecek paranın şirketten para çıkışı olacağı algısı yapacağıdır.
Moto G (4) cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
oooo kanarya severler damlamış topige , gençlikk ne iss Aziz'den umut yokk doğru yolu buldunuz yine hadii iyisiniz geç kalmadınız ,😆
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse muhabbetine girmeden taraftarı olarak yazıyorum, sırasıyla Bursaspor-Karabük-Konyaspor maçlarında 9 puan çıkartır , (Bayern maçınıda çok trajik bir skor almadan), Fener maç gününe geçer ise , Fener'ide yener vitesi 4'ten 5'e atarız, kimse durduramaz hatta küçük yanılmayla kalan 15 maçta 13-14 galibiyet bile yaparız diyorum...
Başakşehir'de tek rakip olur...
Bursaspor-Karabük-Konyaspor'da puan kaybedersek, şampiyon olamayız...
başakşehir dün yendi tabi düşmesi lazım yine
karabükü de yensin yani..
borsada ki küçük yatırımcı avunutusunu anlatan bir atasözü”ok ne kadar gerilirse o kadar uzağa gider” jsjsjdjdjlcmdşdödlxös
4.07 191 bin 4.06 de 7 bin
4.05 192 bin
4.06 olan tahta da sence 4.05 ne olur
4.06 da şu an hisse yok zaten bulut da gerçekleşiyor işlem havada çarpışıyorlar ekrana düşmüyor
4.05 223 bin 4.07 236 bin 4.06 hisse yok bazen 300/500 görünür hale geliyor
4.06 gelene gidene veriyor sıkıştı hisse iyiden 4.05 ile 4.07 arasında sıkıştı bakalım ne olacak her ikisinede 200 küsür koydu kitledi heyecan verici
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...6fcb5cf5d3.jpg
Tahtanın a.... bellemek bu olsa gerek.. [emoji4]
06 yı n’aptınız yau..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ne oldu arkdaşlar yok cenk tosun dan para geldi de bilanço düzeldi de bedelliye gerek kalmadı da falan da filan da orlando mu cry mı nerden bi topcu daha alınmış kap’a geldi şimdi
yalnız bir yere kırılıp birşey olacak ama ... inşallah yukarı yönlü kırarlar..
hava da çarpışıyır 4.06 emirleri robotik olay yani ekrana düşmüyor bile
valla kimse kendini biley sanmasın borsa da bakın 200 üste 200 alta koydu malı kitledi sen istersen şligi kupasın al bişe ifade etmez
Tmm da kardeş malı kitledi diyorsun bu sıkıştırmanın elbet kokusu çıkmayacak mı?!!!
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
malı kitledi demiyorum sadece hisseyi belirli bir fiyat aralığına sıkıştırdı diyorum yakındır bi haber ama öyle transfer galan filan gibi dandik haberler demiyorum bunlar traş haberler tabiki ftblcu alıcak satıcak napıcakdı araba mı alıp satıcaktı yani benim iki beklentim var bir güzel bi sponsor ama harbi bı sponsor birde malum 2016 iptal edilen olay
İlk dediğin gerçekleşirse coşarız..
2. Dediğin gerçekleşirse şelale...
İnşallah yukarı kırarız. Herkes çok yoruldu
2. dediğim olursa sence bu fiyattan kim alır spk şartlı olayını unutma bu arada artık spk derneklerin nakit tingo keş para koymasını istiyor sonra isteyen ytırımcı olursa sen sat diyor o nedenle de sanmıyorum şelale olsun zaten yükseliş ya da düşüş bittkten sonra haber gelir
Ohalde sen her türlü bu hiisse er ya da geç YÜKSELECEK diyorsun... doğru mu ?
Aynı fikirde olduğumuza sevindim
Yukarı yönde kırmasını beklemeyin gözü hep aşağıda iyice bıktırıp ky elinden almadan gitmeyecek anlaşılan,olumlu haberleri hep mal vermekte kullandılar
ya böyle uç beş kademeler takmamak lazım endeksde ani olumsuz bir durum olmaz ise ben bu hissedeyim başkası beni bağlamaz ben kendimden sorumlıyum gelecek görmesem ne işim var 😂:)
Bugün 4.07 i kaldıramayacağını göre kapanışı 4.05 yapar herhalde
küçük yatırımcıda ki kastınız milyonluk mu yüzbinlik mi binlik hisseler mi
benim öyle tavan takıntım ani sıçramlar hep husran olur hisselerde yavaş yaval gitsn devte kesici olmasın brüt takasa girmeden kıçın kıçın gitsin
eğer bjl 6 dan gelen düşeni kırıp ve onay almasa idi inan bulaşmazdım bu hisseye tamamen tekniksel bulaştım fazla da beklemem
ve 4.05 i kırdı tek ihtimal pulback mı yarın anları yoksa teknik meknik biter herkes kendi yoluna
Kusura bakmayın 4.05 yazmıştım.Kapanışı 4.04 yapmış yine yanıltmadı aşağı yönde
405 teki 200 bin satış la mı kırıldı.
benim için bi önemi yok kırdı mı kırdı gerisi borsa geyiği yok hacimli mi oldu yoö haplı mı oldu fasa fiso
Ne olucak peki sence
bu kağıtta teknik falan hikaye ben kendi adıma inanmıyorum spek kafasına göre ne isterse onu yapıyo
doğrudur yok şurayı kırdımi şurası gelir fln filan hikaye spek istesin o gün mala alıcı çıkmaz belki anlaşarak çıkmaz kağıdı istsi kadar düşürür ... teknik meknik bu sektörden geçinenlerin uydurduklari şeyler para tekniği çizer. o kadar...
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.