Arsa falan satmıştı kar ordanmı geliyo faliyet karımı
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Arsa falan satmıştı kar ordanmı geliyo faliyet karımı
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Blanço gibi bahtıda güzel olur inşallah...tavan yapmasından ziyade katlaması için bu blanço açıklaması yeterli bi bahane bence ...öteki türlü blançonun şerefine milletin ağzına bir parmak bal çalıp biraz yüksektip sonra yerinde sayarsa herkesin hevesi kursağında kalır buda hiç hoş olmaz ytd.
Sermeye 100 milyon
Kâr 54 milyon
F/k 14
Sonuç:
Yarın yüksek açar
Kapanış açılış fiyatının altında olur.
Klasik borsa hareketi.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Neden günlük düşünüyoruz ki. Yarın değilde bu bilançonun önümüzdeki hafta ve aylara etkisi ne yönde olur acaba. Malum düşen bir trende sahip. Bu bilançoyla onu kırıp, trendi tersine çevirebilir mi acaba. Tabi kırması bir tarafa oralarda kalıcı olması gerekiyor. Yarınlar güzel olur inşallah. İyi geceler.
54 milyon kar etmiş.ama bunun içinde 64 milyona sattığı arazide var.aslında arsanın 10 milyonuda borca gitmiş.şirketin esas faaliyet karı haliyle artmış bu olumlu.ancak ciddi anlamda borcu var.şirketin biraz daha zamana ihtiyacı var.bu bilanço ile tavan gelir mi?bence gelmez.ama 2019 dan sonra çok daha iyi yerlerde olacaktır.YTD.
arsa geliri olduğu gibi maddi duran varlık alımı olarak çıkarılmış bilançoda asıl kar faliyetten geliyor Ek 15393
Bakın abiler amcalar biz bu oyunu daha öncede izledik hiç kimseye haber vermeden haberi gönderdiler geçen seferde aynısı oldu bugun alımda satımda akşama dogru bi anormallik olmadı yani haber sızdırılmadı dışarı o zamanda aynısını yaptılar ertesi gün tavan yaptılar sonraki gün bi vurdular solugu 8 de aldı benden soylemesi iyi düşünün
Taktik değişikliği olabilirmi
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Düşünduk sıkma canini kardes geregini yapacagiz insallah...[emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]
Medya 580 dogru yazmiş. 2019 dan sonra bu şirket çok verimli hale gelecektir. Aynisi yeni fabrikasiyla egeprofil de de yapiliyor.
Zaten hissenin içindeyiz. Bilançoyu bekliyorduk oda çok güzel geldi. Ben sizin ne demek istediğinizi anlamadım. Siz kâğıtta değilsiniz anlaşılan ve insanları insaniyet namına uyarıyorsunuz. Geçen hafta söyleseydiniz de almasaydık keşke. Yarın açılıştan sonra tavan yapsın hele ertesi günü yarın düşünürüz. Bist 100 de sizin söylediğinizi yapmayan hisse var mi söyleyin o hisseden alalım.
Bizler yaklaşık iki yıldır bu hissedeyiz bilenler bilir zaman zaman bu tip hareketler ile yeni kurbanlar gelir aramıza bizler vur kaçcı degiliz yatırımcıyız ben sadece yeni kurbanların dikkat etmesi açısından soyledim yoksa uzun süre beklerler benlik bor sıkıntı yok çünkü ben yatırımcıyım düşüncede burdayım yükselincede
Günaydın arkadaşlar.Bilanço haberini ancak bu sabah öğrenebildim yolda olduğum için.Olumlu bir haber.En azından bir umut kaynağı.İnşallah herşey güzel olur.Hoşçakalın.
İnşâallah
Bu bilançoda bilmediğimiz ne varki. arsanın 60 MTL'ye satıldığını hepimiz biliyorduk. 54 MTL'Lik karın 63 MTL'si ordan gelmiş. Arsa satışı olmasa şirket zarar açıklayacakmış. Faaliyet karındaki artışta zaten normalde beklenen kadar olmuş.
Yani bunun neresi iyi.
Hissede bir belki bir artış olabilir ama tavan hikaye.
Bu kâr faliyet karı ise ki bilanço kaleminde öyle gözüküyor arsa satışından gelen para nerde gözüküyor...74 milyonluk bir duran varlık satışı kalemi var gözüken karsiligindada duran varlık kaleminden aynı miktar para çıkmış gözüküyor benim gördüğüm.. bilancodan iti anlayan bir arkadaş varsa ve detaylı yorumlarsa iyi olur...
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence siz açıp okursanız görürsünüz. Koskoca 63 MTL'Lik yatırım faaliyetlerinden gelir kalemi görmüyorsnuz zannedersem
yuzde 3 e
Bu başlığı şu anda 90 kişi okumaktadır. (13 üye ve 77 ziyaretçi)
milyoner, Denizci, ercolog, finansozdem, GÖÇBEYİ, kaancan60, kimyaci, mesizm, moral03, th_orna, uysal55, waktanw, Yıldızay19
Pil bitti geçmiş olsun bana
Dur bakalım denizci daha erken allah mahcup etmesin dedim ama 7.88 😔🤮
Adsm ne diyor ben istemezsem bu kagıt gitmez diyor siz kıçınızıda yırtsanız gitmezzz diypr hadi hepimize geçmiş olsun bunun yeri buralar artık
DEmekki biz bilanço okumasını dahi bilmiyormuşuz.Bilenler(!)kağıdı yine geldiği yere götürmenin çabasındalar.Bu rezil kağıt bu bilançoda dahi çıkmıyorsa ne zaman çıkacak allahaşkına?
Çift haneyi görmeden yazmam diyordum ama bilanço okumayı bilmeyen herkes olumsuz fikirlere boğmuş Afyon'u.
Bu bilanço iyiye işaret. Her yönüyle adamlar aynı zamanda 42m borç ödemiş.
Sadece hacimli yükseliş lazım
Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.
Burada önemli olan bilanço degil spek ben gitmesini istemiyorım diyor
:)) BUralar şenlenmiş, SA dostlar.. şöyle bir geriye doğru baktım.. kafalar karışık.. kısaca şöyle diyelim içinize su serpiştirmek için.. durmak yok yola devam, sadece ert esen rüzgarların biraz dinmesi, dalgalı denizlerin biraz durulması lazım ki herkes önünü görsün.. hele şu suriye işleri çözüme kavuşsun, terör bitsin, suriye topraklarında inşaatlar yeniden yükselmeye başlasın, devletler bu pastadan paylarını bir alsın ( inşaat payları ) ilerleyen dönemde herşey güzel olur, kafanızı yormayın.. şimdilik bana hoşçakalın, ben biraz daha gezip geleyim. ayda bir baksam yeterli zaten, önümde yaklaşık 150 ay var daha..
150 ay var diyerek moralmi vermiş oluyorsun allah razı olsun
Afyonun afyonu patlamamış herhal...
Afyon bizi patlatıyor
Teknik,olarak bakarsak.8'i yüksek işlem hacimle geçmeliyiz.Sonra 8.55 civarını yüksek hacimle geçmeliyiz.Daha sonra Yaklaşık 10'nu buluruz.10 yakın kuvvetli direnç var.Afyon'un Geleceği parlak.Gerçek yatırımcı için ! Kesinlikle bu yatırım Tavsiyesi değildir.Saygılar.
CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence teknik meknik hikaye hiç beklenmedik anda gidecektir çok dillendi onun için en güzeli yatırımı yapıp ekrandan uzak durmak benim düşüncem böyle
Naziza'ne bist'le ilgili Görüşüm.Şu hisse uçacak,bedelsizi yüksek.Uzmanlar şu hedefi veriyor.Diyorsa boşver.Oğlum senin bildiğini Spek bilmiyor müdür.Bir tek benmi uyanığım Yani!Yabancı çaktırmadan alıyorsa al !Hedef fiyatlar havada uçuşuyorsa SAT !Herkes Al diyorsa Sen SAT !Medya felaket Tellallığı yapıyorsa Al !Medyaya kadar düşmüşse Kaç.Trend var ve güçlü ise sende katıl.Trend yoksa beklemede kal !Düşüş varsa yukarı başını göstermeden mal alma !Dışatda Alelade bir vatandaş bist den bahsederse kesinlikle SAT ,!Sadece bedelsizi yüksek diye hisse alma !Karton ve Konyada malı bana teslim ettiler.Bu yolla eline uygun fiyat'dan veriyorlar.Temel verilerin sağlamlığı,Teknik verileri çalıştırır.Siz,siz olun kulak'dan bilgilerle işlem yapmayın.Hayatımızda hiç bi zaman bütün yumurtaları Sepete koymayın.Kesinlikle Yatırım tavsiyesi değildir.Saygılar.
CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
koydum damına gitti. size birşey olmasın. birazdan menengiç kahvemi getirirler. takipçisi de azalmış zatii. çıkarsa da damına çıkmasa da damına. ytd
iyi döküyor gavur. bakalım tomruk ne zaman keyiflenecek. bilirsiniz keyif eşekte olur. ytd
Kaçtan verdin acaibamca mahsuru yoksa tabiki