ölmüş eşşek kurttan korkmazmış 15.50 mi ne karın ağrısı gelsede görsek artık
Printable View
ölmüş eşşek kurttan korkmazmış 15.50 mi ne karın ağrısı gelsede görsek artık
Muhtemeldir ki 15.50 ye gelmeden bitecek süre, sonra ver elini aşağıya. Bakalım bizi yanıltacak mı.
Yatırım tavsiyesi nasıl olsun ki, değil. Kelin ilacı.
D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
alıcı/satıcı yok...tahminim 3-5 çakal biri birine veriyor alıyor.tahtadaki lotların hiçbirinin gerçekliğine inanmıyorum.ırza geçildiği günden bu güne bellirli periyodlarda bellirli işlemler oluyor.yeni kanallar yeni tradeler araya alınan yeni zavallılar v.s v.s bu tezgahlar döner durur...bunlara müdahale etmeyen bist/spk vb kurumları kınıyorum.şimdi,gerçekten biri tahtada her hangi bir yere mal yazsa adamlar veriyor sebeb ?çünkü bundan besleniyorlar.ırza katılmış arkadaşlar dikkatli okusun,
1-beslenmelerine müsade etmeyin
2-umarım geçen yazdığımı okumuşsunuzdur okumadıysanız bir zahmet okuyun(özetle merminiz bitmesin asla)
3-eğerki şu arada verdiği zaiyatları telafi edemez ise gücü oranında sürecektir
4-saflık yapmayın burası umuma açık herkes okuyor elinizi belli etmeyin
hoşçakalın
15. 50 alırım demek hissenin 15. 50 ye gelmeyeceğini bir nevi garanti etmektir. Ki gelirse itibarlari kalmaz.her an ucabilir. Ytd
10 gün diye biliyorum ben
WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Artık hoşuma gitmeye başladı boyle devamlı düşmesi gülme gelıyor bazen :-)
1 yıl bu taahhüdü vermiş olması mantığınıza yatıyor mu.
kapanışa yaklaşırken çıkacak gibi his var içimde
panikleyip endişelenmeyin daha yeni hisse. bekleyip görmek lazım ben kötümser değilim açıkcası.
arkadaşlar malınızı kaptırmayın başka da bir şey demiyorum .zarar ettiğiniz miktarı başka bir senetten çıkarmak kolay mı. zaten çakallar zarrına satmanızı bekliyor
Yazıda her gün 15.50 den emir verilecektir yazıyor. Mesela bu gün o emirin tahtada olması lazım, varmı?
zihninizi bulandırmalarına müsade etmeyin...yazımı okuyun.farklı nıcklerle gelirler dengenizi bozarlar.planları deşifre olduğunda da yapacakları ilk şeyi yaparlar yani tahtaya bakın anlarsınız...mal satan var ve mal alan var öyle mi ?peeehhh
Bu başlığı şu anda 50 kişi okumaktadır. (8 üye ve 42 ziyaretçi)
bakın sizi ziyaret etmeye gelmişler ???
derinlik ekranı için coin
majestexx
Dip yaptirmazsaniz *****zı avradınızı ....
LG-D800 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirket paylarının Borsa’da işlem görmeye başladığı gün dahil olmak üzere 10 işlem günü süreyle her gün açılış seansında, halka arz fiyatından, Deniz Yatırım aracılığı ile Albayrak Turizm adına 420.000 adet günlük geçerli alım emri girilecektir. Bu teşvik kapsamında kullanılacak azami kaynak; halka arz büyüklüğünün 2/3 (iki bölü üçü)’ne karşılık gelen 65.100.000 TL olacaktır. Girilen emirler iptal edilemeyecektir.
Ben küçük yatırımcıym fazla anlamam, önceki sayfanın birinde arkadaş yazmıştı ordan alıntıladım. 15,15 de 420 bin alıcı varsa şirket taahütünü yerine getirdiği ortaya çıkıyor.
Bu iblislerin niyeti bozuk ,gözü aşağıda
şu an bizi koruyan verdikleri taahhüt ,süre bitince ne kadar karakterli olduklarını göreceğiz bakalım
ellerindeki hisseleri 15,50 nin altına vermeyecekler 1 yıl boyunca doğru mu?
salı günü taahhüt süresi bitiyor ,çarşamba günü bizbizeyiz
1 yıl nerden çıktı ?
1 yil icinde yeni hisse yani arz rttigi %30 hisseden fazla satmayacak hicbir ortak. Ayrica 1 boyunca bedelli sermaye arttirimi yapmayacak. Gunluk alim taahudu, 10 gunle sinirli. O da eger hisse 15.50 ye gelirse alirim diyor. 15.50 ustu rakamda almam diyor.
Ben de böyle biliyorum
Venus_V4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
benim kastettiğim günlük alım limiti ,salı günü bitecek olan
ondan sonra 15.50 altına da karışmam diyor birbaşka deyişle
bir yıl boyunca arz miktarının % 30 dan fazlasını satmama olayı ayrı bir hikaye ,bu arada inşallah eldeki satma limitini kullanmazlar
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...1d880c5efa.jpg
Venus_V4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
al(a) ver (e) da la ve re
kısaca diyosunki liman yerine leman sattılar millete,
Barınak olmasın bu leman...yoksa o kadar başbakan dahi söylemesine rağmen iki gün çık on gün düş olmazdı.bir geziye gitsek de bizim lemani bir görsek acep çatma derme baraka dan olma balıkçı barınagi olmasın .abboooooowwww. Lovvvvooooo
Çarşamba günü d*****n kuyruğu kopar ya yukarı yada aşağıya, şirketin 15.50 için 10 günlük destek alım taahhüt süresi bitince altlara kimler alış için destek verecek merak konusu belki de kendileri satışa geçecek, her an her yöne açık bir bildiri.
Kendisi satisa gecemez kendinde satabilecegi hisse yok. 1 yil yeni hisse satamayacak. Ancak acikcilara gun dogar. Umudu kalmayan ky de satisa gecerse kotu olur. Sorun acikcilar ikur buyuk ihtimalle.
Bu arada 9 aylik karinda 1 ekim 2017 de dolar 3. 55 mis. 4. Ceyrek de dolar 3.75di sanirim 1.ocak 2018 de. Yaklasok % 10 kur farki var. Son 3 ay kari 8 milyon civari gelebilir. Toplam 31 milyon olur sanki.
Beklemeye devam. En az 6 ay daha elimizde. Biz düştükçe takviye atarız. Şimdi onlar düşünsün. Arkadaşın dediği gibi atılacak mermileri bir anda bitirmeden kısmi alımlara devam. Hea diyelim 15.50 nin de altına geldi. Dünyanın sonu değil ama Albayrak grubun şanını(!) burada ızdırabını çekenlerin yürütmesi boynunun borcu olur. Bu da böyle biline. Herkese iyi hafta sonları.
2000 yılından beri borsadayım daha zararına mal satmadım yani kol kesmedim karda oturmasınıda bildim zararda beklemesinide ne zaman karı görür o zaman satarım ...gübrf de 2 yıldır zararda bekliyorum dahada beklerim satmam aynı limanda öyle 10. Günün ardından hisse toplanmazsa 13.50 ye gidebilir ordan alsat kağıdı olur orta vade 26 civarı görebilir...ytd...
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
internet sitesini kontrol ediyorumda gemi trafiği bilgileri sürekli güncelleniyor, mesela 1-3 şubat arası 9 gemi limandan ayrılmış ciddi gemi trafiği var, sabırla bilançoyu bekleyeceğiz artık
Mart ayında temettü dagitilacagina dair beyanı var Albayrak'ın ama bilançosu ne zaman açıklanacak ?
Acaba temettüden dolayı yabancı gelirmi...millet 10 günlük süreyi bekliyor arz fiyatının altında almak gibi niyetleri var....ytd
Bilgi paylaşımları güzel. Madem ortağı olduk, her faaliyetini görmek gözetlemek lazım.
Basiretli olmak gerek herkesin hissesine sahip olması gerek zaten hisse sığ elinde olan zararına satmaz ise niye aşağı gitsin açığa satan olursa o düşünsün hisse kiralamayı...ytd