8.40 ın güçlü hacimle geçilmesi halinde yeni seviyelere çıkabilir yoksa böyle gel git devam edecek gibi. Hikayesi olması gerekiyor. Şu an pek bir şey yok fuardan başka
Printable View
8.40 ın güçlü hacimle geçilmesi halinde yeni seviyelere çıkabilir yoksa böyle gel git devam edecek gibi. Hikayesi olması gerekiyor. Şu an pek bir şey yok fuardan başka
ağustos ekim 2018 arası bir yerlerde çift hanelerin kadrajımıza gireceğini düşünüyorum..
ben farkli dusunuyorum suanda iskontolu olan hiss sirket satin almalari ile beraber olmasi gerekene deger ustune atacagibi ve 2018 .2 ceyregine kadar belki seviylerde git gel e devam edecegini dusunuyorum...
ayrica tesfikten ciddi pay alacagini dusunuyorum...ardina sirket satin alimlari
mesela 10 tl atip 10-12 bandinda 2.ceyrege kadar hareket edip zaman zaman 10.xx zaman zaman 12.×× kusurlere hareket yapabilecegini sonra 2.ceyrek ile beraber daha yukari 12-14-16 hareketlere baslayacagini dusunuyorum
ozellikle nisan ayinda yunanistan in akdenizdeki dogal gaz arama plani bisti sarsabilir ...
nisan sonuna dogru bedelsiz ve temettuler ile son kez yaz oncesi ralli izleyebiliriz ve sonrasinda yazin bist uykuda olacagini dsuunuyorum...
eylul de tekrar hareketlenip sene sonu tekrar ralli ve ocak ile beraber secim den dolayi tekrar dip seviyeler secimlerden sonra da 180 k (bistin :) ) yolculuk yapacagimizi dusunuyorum...
Olası erken seçim senaryosunu atlamamak gerekir. Bu sene çift haneler zor gibi
Amerika`daki fabrikaların satın alınması şu anki fiyatın içinde bence.
Eğer o iş yatarsa ki sanmıyorum o zaman 6.70 lere merhaba deriz. İşlem tamamlanınca bilançoya yansımasını bekleriz tahminim bu yönde. Bu durumda 8.40 üzeri bizi çift hanelere hareketlendirirse şaşırtıcı olmaz.
Orta vade beklentilerle örtüşüyor sanırım.
latif abimize göre :)
Şaka bir yana;
ABD şirketlerinin satın alınması öncesi fiyat 6,70 seviyelerindeydi o yüzden öyle söyledim.
Diğer yandan 8,40 ise ciddi bir direnç noktası olarak geçmişte görmüştük. yoksa bir şey bildiğim yok.
Bana göre hisse fiyatı; şirketin faaliyet karına ve büyüme planlamasına göre elde edeceği Defter Değeri ve sektör ortalamasına yakın PD/DD paralelinde olmalı. İşte o zaman çift haneler konuşulabilir. Temkinli olmamız daha iyi olur şu aşamada.
Hergün itina ile baskıya devam
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bas bas paraları leyla ya
27 Mart teşvik programında yer alırsa, syn. Poem'in işaret ettiği 8.40 hacımli bir şekilde geçilebilir.
ytd.
KORDSA CEO'su Ali ÇALIŞKAN
Hisse fiyatının düşük kalmasının sebebi olarak, yabancı yatırımcılar açısından bakıldığında ülkenin içinde bulunduğu durumdan kaynaklı olumsuz etkiyi belirtmiş. İşin doğrusu son 1 yılda yabancı oranının %53'ten %42'ye gelmesi konusunu açıklamaya çalışmış. Ancak bu durum diğer şirketler için de geçerli hissiyatı uyandırdı bende. Mesela AKSA Akrilik aynı dönemde yabancı oranını korumuş hatta 1 puan artırmış bile.
KORDSA CEO'su Ali ÇALIŞKAN'ın açıklamaları;
https://www.youtube.com/watch?v=LHsjF_QyPkQ
Bu hissenin en büyük kusuru Sabancı'ya ait olması...ben 9aydir tutuyorum yüzde 11 eksideyim ...tabi malesef tam trendi yukarı diye atlayıp stop yapmadan sahip çıkmanın cezası...yüzde 11 ana para birde zaman faktörünü koyarsak minimum yüzde 20 zarar ...daha 10lira olacak ta biz maliyeti çıkaralım....yani ölme eşeğim yaz gelsin
Lenovo A7020a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sn metyusanus bu hissede 4 ncü temettümu alıcam. Hisse 9 kusuru gördü, sizin bahsettiğiniz seviyelerden de asagidan da alım yaptım. Hisse çıkmıyor doğru gördüğü seviyeyi 1 yıldır göremedi. Aramızdaki fark ne sizce? Gördüğü rakamın altindayiz aynı zaman kaybı üstten alinmisligin zararı sadece fark maliyetse işte bekliyoruz yine. Temettüyu bekliyorum maliyetim verdiği miktar kadar yine düşecek. Onunla avutuyorum kendimi, maliyetimin çok düşük olması geçen sene bana para kazandırdığı anlamını vermiyor maalesef. Saygılar. Ytd.
Hacim o kadar düşük ki anlaşılan mal satmak isteyen pek yok. Böyle dönemleri seviyorum.
Paçavra resmen
sa lı bir hisse mi almıyacam bu ne ya ...
Piyasanın en adi senedidir kendisi aman ha bulaşma yın
Yok bundan daha sorunlu hisselerde var.. egser, soda , deva vs gibi
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arçelik ,brisa ...oohh say say bitmez..
Ama sonu sa ile biten hisseler rezalet
..
7.80 e takildi plak. Donup duruyor.
şu hissenin nedir derdiiii.... yazıklar olsun...
Sonu SA olan hisselerden uzak durmayı öğretiyorlar...brisa ve kordsa
Tabi SASA yi karıştırmayın çünkü Sabancı hissesi değil artik
Amerika'da şirket alımları tamamlandı demesini bekliyoz...belki orada bir hareket yapar...aslında 2ay önce 8,50 ye vurduğu zaman o haber etkisiydi...fakat hızla geri döndü orada maliyeti kurtarmadigi için kacamadik...bir umutla devam eder diye...ama 2ay geçti ve yüzde 10 geri geldi...artık umutlar tukeniyor...malum döviz kuru da tetikleyici...borç hep döviz cinsinden... hayırlisiyla beklemeye devam
şaşırt bizi
Patinaja devam..
10 Yıldır Dolar bazlı yatış formasyonu
https://resmim.net/f/PGgV3S.jpg
Patinaja devam
Sürünmeye devam mı yoksa tamam mı çok sürünenler kurtuldu mu fişekliyor ama bu....😕😕😕😕
Gecen hafta tesvik beklentisi olan tum hisseler yurudu. Ne yazikki Kordsa 7.8 de patinaja devam. Burdan cikan sonuc tesvikten beklenti olmadigi yonunde. Oysa sahsi kanaatim positif ayrisir yonunde idi. 8.30 lara tkr hareket etmesine tek sebeb amerikada 2 sirket alimi haberi olur. Oda nisan sonuna kadar belli olur. Eger o haber de gelmezse bilancoya kadar patinaja devam. Ytd.
Bu iyi haber ama etkisi bilanco sonrasi gorulur diye tahmin ediyorum. 1 ceyrek sonuclarina gore hareket baslar. Sonuclar iyi gelirse mayis ortasinda yukari gidisat desteklenir.
2017 Büyüme Beklentileri:
Satışlar : 25-35%
FAVÖK: 20-30%
2018 Büyüme Beklentileri:
Satışlar : 15-25%
FAVÖK: 15-25%
Piyasa negatif algılayabilir. ABD şirketlerinin finansallarını bilemediğimiz için bu aralığın değişip değişmeyeceği hakkında fikir sahibi olamıyoruz.
Fiili Favök oranini hatirlayan var mi ?
Bu durumda marjlar duzelecek gibi. Daha gercekci hedef vermisler 2018 de.
P.tesi kurul toplantısı var bakalım artık neler konuşulacak. Bu arada 9 lu fiyatlarda hiç abd falan yoktu. Brisanın kapasite artışı etkili olur fakat Petrol fiyatları hammaddeyi etkiler. Kompozit ve kraton önemli bundan sonra. Abd şirketleri önemli ama ileride oluşacak problemleride beraberinde getirebilir. Sonuçta bilançonun içinde abd sirketleri daha öncesinde yoktu. Ayrıca gapta var bana biraz hava hoş düşse de çıksa da verdiği temettüyle maliyetim dahada aşağı iner. Yalnış anlamasin kimse. Sabır en güzel meyve. Yatırım tavsiyesi değildir.