15.50 mi [emoji85][emoji85]🤣🤣🤣
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Printable View
Devalüasyon olup 50 cent almayalım da
İndan artık bu siyasi gelişmelerle yarını dahi göremiyor
Her gün bir aksiyon her gün bir atraksiyonlar
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arçlk tamam. Sırada froto- tofaş ikiliside gelsin. Tüpraş da fazla hasar yoksa, konsolide iyi gelmeli. 1,4 milyar gibi analistlerin 3. çeyrek kar beklentisi varmış.
Endeks %1 aşağıda, hisseler neredeyse devre kesecek. Ne biçim fiyatlama bu
Damat bakalım asgari ücreti yılın geri kalanında 300 dolarda tutacak mı. Heee pardon, dolara bakmıyordu demi 😂
50 sent dediğinizde , 2,5 milyar sermaye ile 1,2 milyar dolar piyasa değeri yapıyor. Korkutucu
Koç holding şu anda tam emeklilik fiatlarında. Burda 0.50 dolar fiat biçenler , dağıtılan keyf çaylarından içmiş olabilirler......
Yine geldik 1,8 dolarlara. Artık bura çoklu dip olsun ve yükseliş başlasın. Temennimiz o yönde. Altında sıkıntı iyice büyür
Şirketimizin 01.01.2020 – 30.09.2020 ara hesap dönemine ilişkin finansal raporlarının 5 Kasım 2020 tarihinde kamuya açıklanması planlanmaktadır.
İşbu açıklamamızın İngilizce çevirisi ekte yer almakta olup, açıklama metinlerinde herhangi bir farklılık olması durumunda, Türkçe açıklama esas kabul edilecektir.
Bugün diri durduk çünkü doviz bazlı desteklere geldik.
Maşallah !!!! Önce arçelik , dünde türk traktör- ford- tofaş bilançoları geldi. İçinden geçtiğimiz dönem için süper rakamlar. 4. çeyrek ivme azalacak olsada bu 9 aylık dönemi çok iyi geçirmişler.
Değerli Yatırımcılarımız,
Sizleri 4 Kasım Çarşamba günü saat 16:00'da gerçekleşecek 2020 yılı üçüncü çeyrek finansallarımıza ilişkin webcast yayınına davet ediyoruz.
*Sunum dili İngilizce olacaktır. Sunumda kullanılacak Kar Duyurusu Raporunun Türkçe ve İngilizce versiyonları web sitemizde yer alacaktır.
Saygılarımızla,
Aygaz Yatırımcı İlişkileri
Ford - Koç Holding , borsada işlem gördükleri fiyat eşitlendi
Dünyada bu kadar saçma fiyatlama olamaz 3-4 aydır abime kochol hissesi aldırdım maliyet 15.30 koç batarsa ülke batmıştır zaten mantigindayim demek ki batmisiz inanin abime karşı çok mahcup oldum dolar bazlı zaten saymıyorum piyasa çok farklı işliyor şuan tamamen ruh hastası olmuş para bol serseri mayın gibi takılıyor ford un piyasa değeri koç u nasıl geçebiliyor bunun piyasa olarak açıklaması nedir çok merak ediyorum
4.3 milyar usd piyasa degeri ile portfoye biraz daha ekleme yaptik ! portfoyumde uzun vadeli dusundugum 2 hisseden biri
aefes, kchol
ekrana bakmaya bile gerek duymuyorum ! zira bu piyasa degeri komik , şaka gibi bir şey
Holdinge bir hikaye lazım. Bu ne olabilir? Konsolide bilançonun iyi geleceği belli. Tofaş- ford- arçelik, rakamlar ortada. Bankacılık tarafınada salt kar olarak bakarsanız, orasıda kötü değil( yüzdürülen krediler vs... o işe girmiyorum). Enerji tarafı malumunuz kötü ve kötüde devam edecek gibi.
O zaman en kısa vadede , belki şu aktif rasyo oranının tamamen kalkması ve/ veya 2020 karları üzerindeki temettü/ nakit akışı kısıtlarının kaldırılması. Benim aklımda en iyimser senaryoda , bu iki beklentinin gerçekleşmesi var.
Arçelik- Yapı Kredi Bankası- Tüpraş. Bu üçünün piyasa değerinin eşitlendiğini görmek şaşırtıcı. Froto , yapı kredi ve tüpraş ‘ ın piyasa değerini 2 ye katlamış.
lot sayısı çok tl değersizleşiyor diye kimse yatırım yapmıyo hisseye tüm sebebi bu faizler arttı mı ilk buna yapışırlar altın çamura düşüp kirlensede altın altındır gibi bi durum bununki :D
Tınaz dost kardeş.
Sağlık ve mutluluklar dilerim.
Sayın Horhoti, piyasa çoğu kez manifdepresif davranır. Koç ve iştiraklerinin fiatlaması gibi. Tek bir nedeni var. KOÇ Holdingte yabancı payı BİST in en yüksek yabancı oranına sahip hissesi olması. Yani yabancılar hakim ve onlarında bekledikleri bir şey var. Tahtayı alıp götürecek olan ya onlar yada patron. Başka kimse alıp götüremez. Burada sıkıntı olan bir zamanların temettü ve altın çocuğu TÜPRAŞ. Petrol düşünce zarar yazması. Fakat burada da bir konsolidasyon olmuş/olmakta gibi hemen hemen. Şirket 6 aylıkta 2.5 milyar TL. zarar yazdı. Bu zarar 50 -60 dolar aralığından alınanan petrolün bir anda 18-20 - 30 lu rakamlara düşmesi oldu. Şimdi 38 dolar falan. Böylece havacılık yani uçak ve Jet yalıkları ki en yüksek kar marjı orda idi. Belki kısmen orta yollu bir yaz geçti. Ancak kışın gelmesi ile ülkeler tekrar kapanınca sıkıntı tekrarlanır diye düşünülüyor. Ben şöyle düşünüyorum. Piyasa otomotivde, Arçelikte, Traktörde ki kuvvetli ivmelenmeyi görmüyor. Koçun tamamına Tüpraş muamelesi yapıyor. Burda birza patron alım yapıp el gösterse yabancılar satış yönünde rahat olamaz ve spekülatif hareketlerden uzak dururlar. Mustafa öldü. Rahmi baba Covit oldu yaşlı. İş Ali ye kaldı. O da top peşinde...Bir şekilde topa girmesi lazım..Sabancı 2018 ağustosunda 6.6 ya gelince hisse sert alım yaptılar. Bu senede 7.4 hareketinde hisse 2 gün içinde 8.1 e geri geldi. Bizim KOÇ daha genç...
HBK (Hisse başı kar) a bakarım ben. Bu sene 7.5 milyar kar gelse diyelim. Bunu sermayeye bölelim. yani 2.5 milyara. Hisse başı kar 3 Türk lirasıdır. Hissenin değeri nedir. 14.3 . Kar sürdürülebilir mi Evet. En az 2 çeyrek daha şiparişlerde sıkıntı olmadığı biliniyor. Ülkenin risk primi yansımış senede. Yabancı gözü ile böyle. Ne yapalım. Rasyonel olmayan , güven vermeyen ekonomi politikaları ve bundan sorumlu genç damat bakanın yapacağı ile ancak bu kadar. Güven verecek birileri lazım.........
Damat daha ne yapsın!!! Dolar 8,44 - Euro 9,85. Asgari ücret 300 usd nin altında. Konsolide bilançosunda ülkenin ihracatının %9-10 unu yapan koca holding yerinde sayıyor. Yerinde saymayı geçtim, 15 sene evvel ki dolar fiyatı ile işlem görüyor.
Şu tahtalar %20 kalksın bir tane ky kalmaz öyle bir psikojiye soktular milleti.
2. el thal araba muhabbeti dönüyor sosyal medyada .. Ülke araba çöplüğüne döner resmen. Doları da 10 da bulurlar...
Tüpraş bilançosu dün geldi. Son çeyrek 400m tl civarı zarar yazmış. Mevsimsel olarak en iyi çeyrek geride kaldı.
Aygaz tarafıda zararını azaltmış. 3. çeyrek 82m tl kar etmiş. Kümülatif zararı 100m tl ye indirmiş.
KCHOL :15,13-15,14 TL %1 artıda
koç holdingin bugün akşam bilançosunu açıklaması bekeniyor.
hic degilse bir sahol performansı da bu arkadastan beklıyoruz...
İyi bir bilanço fiyatlaması görünümü vermedi bugün. Birazdan gelir blanço.
Açıklandı. Çok güzel bir blanço, hayırlı olsun.
Piyasa beklentisi neydi bilmiyorum ama Tüpraş'taki zarara rağmen çok iyi bir bilanço bence de.