Ek 17311
Yuvarlak içinde göründüğü üzere fibonacci desteği çok iyi çalışmış burası aşağı kırılmadığı sürece ben bu hisseyi satmam yukarı hareket beklerim
Printable View
Ek 17311
Yuvarlak içinde göründüğü üzere fibonacci desteği çok iyi çalışmış burası aşağı kırılmadığı sürece ben bu hisseyi satmam yukarı hareket beklerim
Ayrıca baktıgım bütün indikatörlerde dipten dönüş görüyorum bi süre kıpırdamadan bekliycem bakalım
iştah yok hala... film bitti demek için erken bir süre daha takip edilmeli...zaten eski fiyatlarında şuan buraların da altına gelmesi mantıksız görünüyo.. ama bu MERKo MERKebinden hersey beklenir o ayrı tabi...
Bugün davet etmişler 5 milyon hisse için yarın ata satışı başlar 1.20 ye yolculuk var gibi hepimize geçmiş olsun arkadaşlar
Resmen adamlar halka arz yapıyor spk ne diyecek bakalım bu işe o başka birde şok tahsisiliyi onaylamazsa bunlar ne yapacak tahsisli olmadan satışa neden izin veriyorlar bunlar adamlar para vermeden para kazanıyor öyle bize verse patron hisseyi niye GEM e para kazandırıyor biz 2.00 den aldık adamlara 1.33 den mal veriyor
Şeytanın avukatlığını yapayım.
Nereden biliyoruz, GEM denen şirketin parayı verdiğini. Belki Alister( babasıda manüpülatordü, oğlunun öyle olduğu açık, ailecek var bi ....lik) gitti dediki sizin şirketin üzerinden ben parayı vererek bir operasyon yapacağım, sizde aradan 1-3 milyon arası para kazanacaksınız, risk sıfır. Alister ....side %28 olan halka açıklığı %70 üstüne hiç hisse fiyatı çökmeden satabildi. Ölmüş .... babası %30 unu halka itelemişti. Oğluda onu ....likte geçerek %40 daha halka arz ediverdi.
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Amacı ne olabilir? Aldıgı parayı cebine mi indirecek?Bu şekilde yapmaktansa neden direk sirketi bi başkasına satmıyorlar?%70 açıklık bu fiyattan hayra alâmet değil !..kim talepte bulunur da alır bu hisseyi bu durumda Gem de evet paravan olabilir Nasıl bi bataklık bu Merko....
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu güne kadar takaslar ve hisse geçmiş grafikleri benim için ümit vadediyordu fakat GEM in önceki davette sadece satış yaptığı kadar hisse alması ve kalan hisseleri almaması şirketin buna rağmen tekrar emanet hisse vererek tekrar 15 günlük süre vermesi artık bu işin niyetinin ne olduğunu acı da olsa gösterdi bize GEREL de 5 günlük süre verilirken bizde 15 günlük sürenin verilmesi hergün ATA tarafından yavaş yavaş yine hisse satılacağının kanıtı gibi bakalım bugün satışa başlarsa ATA zarar felan bakmadan artık kol mu gövdemi deyip kesmek atmak en iyisi gibi en fazla dayanacak 1,30 a kadar beklemeli gibi zaten altı uçurum adamların öyle ky gibi bir derdi yok bence bu saatten sonra şirket gibi de bir dertleri yok resmen şirketi ikinci kez halka arz ediyorlar takaslara çok güvenmiştim ama görüyorumki o takasları biz bu hale getirmişiz özellikle 1,50 altında maliyet düşürme çabası ve 1,30 dan dönecek havası alımları artırdı ve Ata bu sayede malı boşalttı kötü oyuna geldik beyler girin girdi artık çıkmaz
Ya çok bilen çok yanılır ya da sen de bir iş var şüphe duymaya başladım
Valla ne dersen de ama bir bahtsızlık var şu dünyada aç gözlü olmayacan demek Ata satışa başladı ama karşılıyorlar 1,37 desteği hala çalışıyor gözüküyor 1,43 kapanışı ve artısı olmadıkça görünen gitmeyecek bakalım Ata ya burdan mal sattırma derdindeler gibi Cuma genel kuruldan süpriz bir karar çıkarmı onu bekliyorum artık 2,00 den alıp 1,38 e gelmişken 1,30 a satsam ne olur deyip bekliyorum bakalım belki belki diye burdayız belki döner :)
Burda mantığıma yatmayan birşey var ondan bekliyorum aslında bu adamlar bu yabancı ortağı kullanarak hisseyi 3,00 üzerine hatta Galip le araları çok iyi 6,00 üzerine bile atabilirlerdi ve ordan istedikleri satışı yapabilirlerdi neden GEM üzerinden sürekli aşağı basarak satış yapıyorlar anlamak zor birde hergün yukarı kademede en aşağı 700 k 800 k satış baskısı mal satmak isteyen böyle satmaz malı ilk beş kurum halen anlaşma öncesi hissesini koruyor Garanti hariç sanırım buda enterasan geliyor Ata satışlarını bu ilk beş kurum karşılıyor özellikle AK yatırım ve bu arada Gedik yatırım gibi işin kurdu bile bu yükselişe rağmen portföyünü boşaltmadı aksine alımdalar hala bunlar bu işin daha başındayız mı dedirtiyor adama ve bekletiyor burda tabi bunlar işin çakalları bizim böyle düşünüp beklememizi istemiyorlardır umarım ama ky zaten çoktan boşalttı malı sanırım kalan fazla yok burayı zuyiret edenlerden ve twiter den belli şimdi sermaye artırımını beklemek ve sonrası piyasaya sürülen hissenin toplanmasını veya kendileri topluyor ise GEM üzerinden çoğaltılan hisselerin kendi hesaplarına aktarılması beklenecek şu aşamada önümüzde Cuma genel kurul var bu kadar dolaba bir kılıf lazım SPK bu oyuna gelmeyebilir bunun için kasaya giren para ile bir iş yapmaları lazım göz boyamak için bakalım ne çıkacak genel kuruldan
20000 zararla çıktım onbeş gün sonra gorusuruz
Ata 130 k sattı günlük 300 k satışı var daha 170 k satacak kapanış 1,36 veya altı günde bir iki kademe gider arada bir iki gün boş geçiyor 1,20 den bir çizik atar tekrar 1,30 a görünen yol bu karar vermek zor en azından cuma genel kurulu beklemek istiyorum dedim ya ha 1,37 ha 1,30 artık
Alımda 216 k satımda 856 k mal yidirecek adam böyle bir tablo yapmaz mantığa ters hareketler ama ne kadar bekleyeceğiz GEM üzerinden ne kadar halka arz edecekler fiyatı ne kadar düşürmek istiyorlar KY ne kadar dayanacak bunlar önemli onlar şimdi hesap makinesini almışlar KY de ne kadar mal kaldı nereye düşürsek ne kadar mal kaparız derdindeler gibi umarım yanılmıyorumdur şimdiye kadar hep yanılttı bizi :)
1.15 dede çok güçlü bi desteği var 1.35 kırarsa orayı görme ihtimali var tabi izliyip görecez.. nötr e bağladı hisse
Ata 195 k sattı 105 daha satacak 1,36 ya satışta 1,35 ve 1,36 ya kapanışa kadar boşalttı boşalttı yoksa 1,34 e kadar verir namussuz artık yordu bizi ekrana bakmamak daha iyi sanırım 1,20 den gelecek olmadı 1,15 den gelecek desteği beklemekten başka çare kalmadı beklemek isteyenler için ben cuma yı görmek istiyorum Genel kuruldan belki adam akıllı bir sonuç çıkar ama şu aşamada oda zor aslında
bu adamlar nasıl kar ediyor burdan satarak??
Tüm arkadaşlar hakkınızı helal edin 18 bin zararla kol kesip Mipaz aldım birazda oradakileri batırayım bari :) :)
hayırlısı olsun dostum, umarım zararını çıkarırsın ordan...
Ilk alislarimi yaptim ama tabiki dortte bir kadar. bu hissede hic riske gerek yok. az az kazanmak yeterli
tam 200 günlük ortalamada duruyor 1.32 altında kesin stop olur bu hisse yarına bi tepki vermesini bekliyor ve umuyorum hafif bi pozitif uyumsuzlukta mevcut izleyip göreceğiz
Satmayan kaldı mı
Var hatta almaya devam ediyorum ....
Elin amerikalısı alıyor da ben niye almayayım Risk ve kazanc birarada ya batarız ya oluruz...hayırlı traşlar....
ata üzerinden işlem yapan bu stratejiye ısrarla devam ederse bu rakamlara bile hasret kalınır, para tekniği bozar ve bozuyor
2 yi gösteren 4 üde gösterir 0.50 kuruşuda dogru mu fon zaten gruptan artık bi strateji muhakkak var öncelik şirketi yaşatmak fiyat zaten otomatik yerini bulur zaman lazım ...En kötüyü gösterecek hele son yaptığı 2.17 den 1.30 büyük şov al alabilirsen sat satabilirsen...
Ata satıyor da kim alıyor vatandas mı?Yine bunlar ilk 5 resmen algıyla oynuyorlar düşsün 50 kuruşa ama batmasın 30-31 de 200 bin alıcı var satın hadi bekliyorlar burda mal zaten toplu ytd
Şirket batık 80 trilyon borç var 15 trilyon öz sermaye dokunan yanar itelemek isteseler raks ta yaptıkları gibi 1 den 7 7 den tekrar 1 sonra 5 türü maniplasyonla yukarılardan ittirebilirler parada yaparlardı sonra odeyemiyoruz deyip şirketi gümletirlerdi fırsat var ken neden yapmadılar bilmiyorum 3-4 olacak algısı verip biraz verdiler
Kağıt düşmedi çıkmaya başladığı yere geri geldi ....
Risk almayı severim Salçayıda severim ilelebet burda degiliz elbet 2 ye verip 1.8 geri aldık diye biz de ah vah ediyoruz adam 2 gunde düsürdü maliyet 1.25 gibi yapacak bi sey yok alaylıyız s...s...burdayız ...Oyuna devam....
2014 de 1.87 ye sattım dustu diye 1.15 den almaya basladim