iyi aşa gelicgelicen galiba bu karpuzu yaracaz bugidişle asla yatırım tavsiyesi değildir
Printable View
iyi aşa gelicgelicen galiba bu karpuzu yaracaz bugidişle asla yatırım tavsiyesi değildir
Bu gemileri yaktiyaktım köprüleri yıktım iyi bir kazanç elde etmeden bu kadar bekledikten sonra asla vermem isterse 1 tl gelsin asla yatırım tavsiyesi değildir
Bofa bugün yine alimdaydi.saglik turizmiyle ilgili yeni bir düzenleme teşvik vs. geliyordur umarım.Malum yeni İstanbul hastanesi Sabiha Gökçene yürüme mesafesinde.
Hastaneler Grubu biri İst biri ank toplam 36 milyon dolar arsa fiyatları
16 Lara dusurde alıma devam edelim
Aşada gelmiyo yukarıya da gitmiyo 15 e gelse mallansam bari o tekerleği yerinde döndürdükçe bende gemileri yakip köprüleri yıkıyom asla yt değildir
Hisse işlemlerinde manipülasyon yapılıyor ama kim görecek kim dur diyecek bu duruma.Şirkete söylesen yatırımcı düşmanı zaten.En iyisi Allah a havale etmek.
10 kuruş 20 kuruş hesabı yapmakla o malı toplayamazsın o geri alımı amacı milleti bezdirip toplamaksa unutma sabrederek hem mallanma imkanı da vermiş oluyorsun kuruşa tenezzül eden şirket bu malı nasıl geri alım yapacak sabır eden olacacağıma yemin içtim asla yatırım tavsiyesi değildir
Geri alım programının başarısız ve kurumsal olmadığını söyledim şirkete. Ortada spek gibi mal toplamaya çalışan bir şirket olduğunu söyleyerek.Yatırımcı ilişkileri yerine alakasız bir personel saldırıya geçti. İster al ister sat ister şikâyet et tarzında bir yaklaşımla ve öfkeyle. O yüzden şirketten olumlu bir davranış beklenmemesi lazım. Açıkça yatırımcıların mallarını satmaları için uğraşıyorlar. Daha çok uğraşmaları lazım.
Yeşil sermaye pişmanlıktır.
Kurumsal geri alım MLP Sağlık gibi yapılır. Her gün istikrarlı bir şekilde yapılır. Kişilerin bilinçsiz inisiyatifine bırakılmaz. Bırakılırsa program değil manipülasyon oluşur.
Telegram gruplarını bile takip eden yönetim zihniyeti var neden acaba? Şirketin geri alımlarının zamanı bile belli. Kapanışa 5 10 dk kala yapıyorlar. Bu bile başlı başına bir anlaşmanın sonucu ve manipülasyon. Rektörlerle resim çektirince adam olduğunu sanan ezik bir guruh tarafından yapılanlar ülkenin özeti şeklinde.
Günü gelince 31 lot 31 lot verecek bu gariban onlara o gün de gelir birgün asla yt değildir
https://i.hizliresim.com/92ritqy.png
75 yatak kapasiteli hastane fiyatı 8,5 milyon dolar. Lokman Hekimin yatak kapasitesi bu oranın 10 katı. Toplam değeri 34 milyon dolar. Olması gereken değer 85 milyon dolar.
Lokman Hekim kapasite olarak Egepol hastanesinden daha büyük. Egepolun piyasa değeri 74 milyon dolar. Lokman Hekim hastanelerinin piyasa değeri 34 milyon dolar.
Hesap kitap bilmeden utanmadan o koltukları işgal edenler, Allah tan utanın.
Mal bir speği var aşağıdan aldırıp yukarıdan sattırıyor. :bravo: Tarikatçilerden galiba :)
Bu sirket yatirimcisi kadar (hissenet te yazanlar icin söylüyorum) yatirim yaptigi sirketten memnun olmayan ve surekli şikayet eden baska yatırımcı grubu görmedim.
Hissenin son 1 yillik performansi %100 un uzerinde.Faliyetlerine bakiyorum surekli artan ciro ve karlılık istakrarli bir şekilde devam ediyor. Daha ne bekliyorsunuz ki bir yatirim urununden. Coinler gibi 2 ayda x5, x10 yapmasını mi? ( sonrasi kacinilmaz final)
O zaman borsa size gore degil kusura bakmayin.
SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/dvfwop6.png
Bu durumun sorumlusu yatırımcılar değil gerçek değerinde işlem görmesini sağlayamayan yönetimin suçudur. Neden piyasa bu ıskontoyu sağlıyor. Burada bu duruma isyan eden birçok yatırımcı var. Hisse toplamak için hastane alım haberini saklayan bu haberi internetten öğrenen yine bu yatırımcılar. Bir yıllık getirisi hiçbir anlam ifade etmez. Bir malın ederi vardır. Üzerinde işlem görürse yönetimin başarısıdır, altında işlem görürse yönetimin başarısızlığıdır. Bu durumu gerçekleştiremiyorsan ya gereğini yaparsın ya da defolur gidersin. Nasıl ki aksatmadan huzur hakkı almasını bildiğin gibi.
Son BDDK kararı bizi etkilemiyor.cok baskı yaratmaz umarım.Bir de herkesin dilinde resesyon,herkesin hemfikir olduğu en az etkilenecek sektörler gıda perakende ve sağlık deniyor.Birsey yaklaşıyor ama bakalım ne :))
Bugün 50 lot daha attim heybeye
Sayın balıkadam Borsa bize göre sizin düşünceniz o neyin ne olduğunu bilecek kadar elbette herkesin biraz olsada bir bilgisi var kendince siz başka yorum sitelerine de bakmanızı tavsiye ederim bakın neler söylüyorlar neler diyorlar biz bu hisseye yatırım yapmazdım eğer dolara yatırım yapsa idik oranlar yaklaşık aynı asla asla yatırım tavsiyesi değildir
Bizim ehli deve çok çıktı çok yoruldu her halde geviş getiriyor gibi asla yt değildir
Bu daha fragman yaw
Bu akşam bilanço gelebilir.Birileri bişey duymuş gibi veriyor.Yarın anlarız sebebini...
15.76 -88 de 2 desteği var ve oldukça güçlü.. otobana çıkarken park çezası kesilmez ki.. yakın takip
Ehli devenin speki daha aşalara verde bari aslanla eşeğin jikayesini oynayalım bari asla yatırım tavsiyesi değildir
37 milyon dolara hastane zinciri var gel vatandaş gel
Sirket yıl sonu beklentilerini artırdıkca basiyorlar ne ayak bunlar..
Sağlıkla bereketli kazançlar..
Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
Ufaktan girdik bakalım hayırlısı.. https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...1803f3b720.jpg
Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
--Hissede spek yok,
--Spek gibi davrananlar var,
--Yakında onlarda bıkar.
18.80 üzeri güzel..
Geçirmez bu tepeyi birde çanak çömlek yapar
Çakma yabancı kullanarak parayı yurt dışına çıkarttıkları çok belli.Yeşil sermaye böyledir.
21.88 önemli ve geçilmeli..
https://i.hizliresim.com/tcd2ndv.png
Özet olarak kâr marjları düşmüş, borç artmış, başkan masal anlatmış. Hisse tüccarlığı ile borç ödeme ilke edinilmiş.
30.84 önemli..32.32 otoban gişesi.. smn palmet neredesin?????
24,50 ile tekrar buluştuk lkmnh.Bizim işimiz kısa vade değil.34 00 den verdiğim emaneti geri aldım.Görüşmek üzere 3 ay sonra...
Yatırım fonlarının satışları her zaman ilgimi çekmiştir. Görece ucuz kalmış gibi duruyor. Biraz alalım bakalım...YTD