yine neler oluyor...
Printable View
yine neler oluyor...
Nasil hareketler bunlar boyle???
Var bunlarin bir sikintisi yakinda cikar kokusu.....
YTD.
Ne yorum var ne bişey
Bu ne ya ölmüş bu hisse
Benim paramamı goz diktin spek
Biraz yükselt zararımızı çıkaralım
Söylediklerim kendi yorumum olup çoğu zaman şakadır.Yatırım tavsiyesi olamaz.Bağı bahçeyi satmayın
Dün bir rüya gördüm satış haberi geliyor çok büyük bir şirket linki satın alıyor ve hissemiz önce 22 ye kadar tavan çekiyor. Ardından 19 lara geri geliyor sonra her gün %10 larla 35 kadar çıkıyor ondan sonra .....malesef saat çalıyor ve uyanıyorum .Aslında saat şöyle bir5 dk geç çalsaydı herhalde Link 50 küsürlere kadar çıkardı.
Rüyası bile beni havalara uçurdu....
Haftalık Hisse Yarışmamıza Kurallara uygun 3 hisse seçin
Bir hafta yarışalım...
http://www.hisse.net/topluluk/showth...89#post1985989
Geceleri iyi örtünmek lazım sonra olmadık rüyalar görünür 😄
:):):)Hahaha haklısın ama inan buralar çok sıcak hiç örtünme ihtiyacı hissetmiyoruz..:)
Way anasını yorumlara bak
Tam bi kara deliğe düşmüşüz desenize
Söylediklerim kendi yorumum olup çoğu zaman şakadır.Yatırım tavsiyesi olamaz.Bağı bahçeyi satmayın
Eeee ne olmasını bekliyorsunuz şirkette muhattap bulamazsan teknik Temel islemezse bizede doğaüstü güçlerle bu işi çözmenin yollarına bakıyoruz örneğin ruyalarla.
Şaka bir yana hisse tehlikeli denizlerde yüzüyor.12.70 altı inerse aşağılarda bir band acacaga benzer.Ben buralardan ikinci bir sıçrama bekliyorum ve umarım devamı gelir yoksa bekle babam bekle.
Öncelikle iyi çalışmalar.Aylar önce , birkaç aya kadar şirketin satılacagıyla yada ortaklık yapılacagıyla ilgili basın yayın organlarında haber cıktı.Neredeyse 5 ay geçmesine rağmen henüz resmi bir açıklama gelmedi.Bu arada
Hisse fiyatları manüpülatif işlemlerle yukarıya çekildi , bizim gibi küçük yatırımcılara hisseler yüksek fiyatlardan satıldıktan sonra fiyatlar aşağıya çekilerek zarara uğratıldı.
1 Satışla ilgili son durum nedir ?
2 Bu tarz manüplatif işlemler için şirket niçin engel olmuyor.
3 Haber akışı neredeyse yok , küçük yatırımcı neden bilgilendirilmiyor.
4 Şirket acaba batıyormuda 19 tl yi gören hisse fiyatları 12 tl ye inebiliyor.
5 Sorularıma cevap vermenizi temenni eederim.Aksi taktirde bimer, cimer , .... Nekadar şikayet makamı varsa şikayetimi iletecegim.
Şikayetimi ilettim firmaya her hiissedarda iletmeli bece herkese iyi aksamlar
ben de nisanın başında bir yazı yazmıştım ve o yazım aşağıda :
Konu :bilgilendirme
Sayın ilgili , Geçen senenin sonlarına doğru şirket yöneticisi Kasaroğlu , Pragma Danışmanlık ile şirket varlıklarının bir bölümü veya tamamının satışı konusunda bir finansal danışmanlık ve aracılık sözleşmesi imzalandığını basın aracılığı ile kamuya duyurmuş ve akabinde KAP da ilgili bildirim yayınlanmıştı. Şu ana kadar geçen süre zarfında bahse konu işlemle ilgili ilave herhangi bir haber veya bildirim yayınlanmadığından, BİST vasıtası ile hisse senetlerinizi aldığımız ve ortak olduğumuz şirketiniz ile alakalı yeni bir gelişme, erteleme veyahut iptalin olup olmadığı konusunda merak endişe ve kaygım artarak devam etmektedir. Zira aslında piyasa şartları ile açıklanabilecek olsa dahi hisse fiatında yaşanan geri çekilme, beni bu yönde bir endişe ve kaygıya sevketmektedir. Elbette meri kanunlarımızın müsaade ettiği ölçüde olmak kaydı ile tarafıma bu konuda bir bilgi verilmesi hususunu önemle rica ediyorum. Saygılarımla,
4 nisanda şirketin gönderdiği cevap ise şöyledir :
Sayın Yatırımcı,
Şirketimizin satışı ya da ortaklık görüşmeleri konusunda KAP’ta yayınladığımız açıklamalar dışında herhangi bir gelişme bulunmamaktadır. Bir gelişme olması durumunda SPK mevzuatı gereği özel durum açıklaması yapılacaktır.
Asla YTD .
An itibariyle Zarar 22 bin lira Allaha havale ediyorum.Baskada diyeceğim kalmadı.
Allah için ne oluyor bir bilen yok mu arkadaşlar
Buralardan tepki verdi, verdi..
Vermez ise şirkete ortak olarak küçük yatırımcıyı uygun görmüşler demektir.dile kolay( 19,30-11,80 ) 4 aydır sürekli düşüyor.
Gene film çevirmeye başladılar,robot'a işlem yaptırıyorlar.
Benim şahsi düşüncem % 80 ortaklık yada satış olmuyacak. ( YTD ) beni bağlar.
kağan_44 umarım maliyet yüksek değildir.
19 da bu iş bitti dediğim de ukalalar çıktı çok mu biliyorsun dedi.
Ben buraya 25 senemi vermişim kimseyi gaza getirip para kazanmak istemem sadece ky kaybetmesin istedim.
Maliyetin 16.662 maalesef hayırlısı demekten başka elimden bişey gelmiyor.Beklemekten başka çarem yok.İnsallah zararimiz çıkar ne diyim.
Yilmayin arkadaslar! Bu adamalar mali topladi ve hala topluyor!!!!
Fiyata bakmayain, satis haberi dusunce ne olacak bakalim!
Takas analizine gore mal topluyorlar, gerisini gorecegiz!!!
Saygilar, bol kazanclar! YTD.
Burada sat veya al yazılmaz fakat alım yeri gelsin diye beklemekteyiz.Belki fiyata belki tekniğe göre.
Kapta haber var. Gelişme yok diye.
yatırım tavsiyesi değildir.
Yatırımcılar sorunca bıktılar demek ki...
Asla YTD
12,00 den 10.81 e inişte devre kesti.
TEB yatirimdan biri sizin yaptiginiz,yapacaginiz isin taaa aq demis herhalde ki serbest satis yapmis.Beklemeye devam...
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yaklasik 5000 lot lie 10.81 e kadar dusurduler, altta fazla alici yoktu. Hizli toparladi.
Saygilar, bol kazanclar! YTD.
Yani ben şimdi saymaya karar versem aynisimi olacak.Yandik valla
Çiftlik Bank' ın borsadaki adı LİNK,,yatırımcısı dlndıran bi hisse,sahipsiz.Ortaklık dediler KY. kendine ortak ettiler.YTD.
İnanın artık yapılan bu tecavüz den müthiş zevk almaya başladım.
Acaba doktorami gitsem 😖😖😖😖
Prada nın 6 aylık beceriksizliğinde umut arıyoruz.Belki de Yabancı ise görüştükleri avantaja çevirir kurdaki artışı.
Tahta sahipli ve topluyorlar
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarım saatte hacmi 65.000 den 91.000 artırdılar .Kendi kendilerine gibi.
Biçeşit alış -satış lotları ile vals yapıyorlar.