Her gündür klasik olduğu üzere seviyeyi sabahtan bir güzel %2-3 indirdiler. Hissemiz çok iyi tutunuyor arkadaşlar... :)
Printable View
Her gündür klasik olduğu üzere seviyeyi sabahtan bir güzel %2-3 indirdiler. Hissemiz çok iyi tutunuyor arkadaşlar... :)
1.96 gösterdikten sonra oradan destek geldi,yarın bedelli son günü saat 16'ya kadar,zaten düşüreceği kadar düşürdüler,yukarı hareket bekliyorum,zaten tavanı 2.20,2.10 üstüne atarsa yukarı hareketlere göz kırpar,tersi olursa 2 gün daha oyalanır,peşi el mahkum çıkarmaya,öyleya ky'ları R olayında donuna kadar soydular,o soyulanlardan biride ben maliyet 2.30 olduğu için,ama fark etmez,bu tahtadan kar elde etmeden çıkmak yok...ytd.
Benim 2 gün önce bloke kondu ama halen senetler hesaba geçmemiş. İş yatırım kullanıyorum. Bu durumda olan var mı?
Panik yapma,3 gün önceden talimat verenlerinki bugün saat 17 sonrası hesaba geçer,zaten 16 topluca sonuçlandırıacak hepsi,17 olmazsa 17.55,olmazsa 18 sonrası gerçekleşir,ortalarda verenlerinki önceden gerçekleşir,1 üstüne atamadığı için ben 0.90 cıvarı bedelliye atmıştım,olurya keza belki bir tavan çekerde nemalanırım hesabındaydım,genellikle bu başıma çok geldi,ama bu iyice laneletleşti,2.05 üstüne atmadı bile,elimde E miktarının 5 mislisi R gözüküyor bedelliye çevirdiğim için,yaklaşık zararda 85.000,tabiki bu sanal,5X85=425,neye göre,çünkü E 2 üstüne göre,yani 0.81 olan hisse E fiatına geldiği için,tahminen işte bu yüzden birazda baskı,çünkü çoğunun hesabı hesaba geçtimi 2.5 misli üstünde artmış olacak,tabiki R maliyetide önemli,benim R maliyetim ana hesabımda 1.17-diğerinde 1.32,diğer hesapta çok az işlemim var,ortalaması 1.20 yapıyor,buda E fiatını 2.30 yapmış oluyor...neyse bakalım bugün nasıl bir plan çalışacak göreceğiz.
Bedelliye katılım bugün saat 16 son,elinizde R kalmasın,yoksa yanar !!!
2.07 oldu,burasını kırarsa gider,olmazsa 1.99...İyice bıktırdı,bu hisse buraları hak etmiyor,normalde yeri 2.50,ama tabiki 2.29 bölünme noktasını aşması lazım.
2.09,hadi gayret.
Galiba R'yi 1 olanını 10 tl yaptıranlar işbaşında,temennim o yünde,tavanı 2.23,bugünlük 2.10 üstünde kalsın bize yeterli.
Hacim TL :
9.278.168
Hacim Adet :lot
4.541.598
Stochastic Osilatör en son 1 gün önce 20 seviyesini yukarı yönde keserek AL sinyali üretmeye başladı...Kısa-Orta_uzun alım yönünde...ytd.
R E'ye dönüşenler sattığı için hisse baskılamada,oda 0.90 altı alanlar için,çoğunun maliyeti 1-2 arası,yukarısını es geçtim,esas hisse kendine bugünden sonra gelecek.
Sence 3-5 rüçhan maliyeti olup da bedelliye katılanların davranış şekli nasıl olur?
Borsada bazı hisseler uçuk rakamlarda,ortalama olarak %1000 vs yapmış,bu hisseyi gördükçe onların yanında kuş sanıyorum,oysa o hisselerin çoğunun içi boş:notr:
Bedelliye katılış son 30 dk.
Gayet malum kimin elinde patlayacağını,bazen topiklerine giriyorum,girdiğime pişman oluyorum,oysa ellerinde çok az hissesi vardır,bilseler bizim elimizde beleşten aldıklarımızı dudakları uçuklar,hepsini toplasan benim portföyümün 10/1 kadarı etmez,neyse biz işimize bakalım:)
Evet süreç bitti,şimdi hesaplara bakma zamanı...Bir bedelli süreci defterini böylece kapamış olduk:)
Dur bakalım,daha geride %80 var,saat 18 sonrası herşey belli olur,zaten portföyün birden yukarı fırlar o zaman anlaşılır...Bazende 17.55'de belli oluyor,Atlasta öyle olmuştu...Bundan sonra bedelliye girersem R olayın çok iyi takip etmem lazım E hisseden fazla olmayacak kayıdıylan,Eti takibimde,R olayında yüksek,genellikle trade yaparım.
R'ler E' ye dönüştü şu an itibarıylan,ama çok geç oldu:(
Gerçi kuyas işkencesinden sonra bir de etiler işkencesi çekilmez şimdi. Bundan sonra bir başka bedelliyi gözümüze kestirelim...
Anlaşılan zaten rüçhanı da çok yukarılardan almış olan bütün ky'lere sattırmadan yükseltmeyecekler, patron pek acımasız çıktı...
Bugün taban ve tavan için yeni marjlar geçerli olacaktı ama öyle olmadı galiba. %10, 15, 20 şeklinde. Bizimki için de %15 olması gerekiyordu.
Birçok gayrimenkul yatırım ortaklığı eldeki portföyü yeniden değerlendirmeye tabi tutuyor ve gerçek değerini bilançoda gösteriyor. Kuyas böyle değil. Bilanço şeklini değiştirse gizli duran değerler ortaya çıkar ve kağıt minimum 5 lerin üstüne atar. Keşke böyle bir haber açıklansa.
Benzer durum seneler önce klgyo da yaşanmıştı. Klgyo bilanço gösterim şeklini değiştireceğini kap da açıklamıştı. Açıklamadan sonra işten anlayanlar düşük fiyattan toplayabilmişti. Keşke bunda da böyle olsa. Çünkü kağıt gerçek ederinin gerçekten çok altında.
Not: yazılanlar hiçbir şekilde alım satım tavsiyesi değildir. 30 senedir sürüp giden bir küçük yatırımcı muhabbetidir. Her yatırımcı kendi kararından kendi sorumludur.
Endex eski hesapça 114.500,bazı hisseler katlamış gitmiş,üstelik çoğunun içi boş hisseler,bizimki ise 2'ye demir atmış,2.03 diyor en fazla,5 yaptı,oda şeşkaza,neyse satacak değiliz şu anda yastık bankta beklesin bakalım:(