iyi ki tavanda vermişim :) güzel trade oldu.ytd.
Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
iyi ki tavanda vermişim :) güzel trade oldu.ytd.
Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Doğru olan kâr almak zarar kısa kesmek
LLD-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yatırım finans bir ara 8 milyon lot falan artıydı günü 2 milyonda bitirmiş. 6 milyon lot mal vermiş piyasaya ve açıkçılara. enteresan olan o kadar mal alıp tavanlayamamak. mal biraz piyasaya dağıldı bence bu olumlu. citi ve credit yüklü mal aldı. ptesi yine açıkçılar sayesinde şenlik olur gibi.
yatırım tavsiyesi değildir.
hacimde de thyao dan sonra ikinci bugün vestel :)
Bu haftanın (18-22.02.2018) total pastası..
https://i.hizliresim.com/lqPb6X.png
En düşük kapanışın(5.27) yapıldığı 3 Ocak tan günümüze(son 2 gün hariç tabii ki) takas değişimleri..
https://i.hizliresim.com/lqPbgJ.png
Yıllar oldu tavandan mal satmadigim. Bir yıldır zararda beklediğim malları zararinda da olsa bugün verdim. Alan kazanır inşallah.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
böylesine bir günde hissede hacimli olarak operasyon yapıldı(bilançoya dayanarak) neredeyse kimsede tık yok. ilginç bir durum. eskiden olsa onlarca sayfa yazılırdı. aynı şey dgate hissesinde daha marjlı olarak yapılmakta orada da çıt yok
yeni moda: hisselerde çok yüksek hacimli olarak gün içi operasyonlar yapılıyor. bunu yaparlarken de anlık takası çok iyi gösteriyorlar.
pazartesi ne olur
6.31 altında stop olmuştum. Kazananlar bereketini görsün. 50m sadece bilanço iyi diye alınmaz Ya bedelli geliyor, ya çok güzel haber geliyor. Ortası yok.
yatırım açıkçı düdükleme derdinde, yine devre yedi.
Günlükçü ve açıkçılar yapışmadan tavana yapıştırmalı
Noluyo buna la dehset hacimle tavanlar falan...?
M.K.A.
yatırım 8 milyon lot artı ve tek alıcı yine. seans sonu yarılacak mı yine bakalım.
bende yok ama inşallah tavan yapar. Çünkü benim kağıt vestele endeksli bu çıkınca o da yürüyor.
çok zorluyor
8milyon topladı yatırım ne haberi aldı çok merak ettimm birseyi fiyatlıyor ama yaşayıp görcezz..Ytd...
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ÇİN İLE ORTAK PİL ÜRETİMİ OLABİLİR.
E2003 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Anladık ki bilanço hareketi değil.. haber var bu belli ..işte içerik ne ve ne kadar önem arz ediyor onu bilmiyoruz
Bu kadar taklayı bizlere üç beş bin lot satmak yada elimizdeki üç beş bini almak için yapmıyorlar.. cuma günü tavandan vermediğime pişman olmuştum ama bu günü görünce sonuna kadar bekliycem
Hadi bakalım gençler...
Yeni hafta,yeni heyecan...
Bir destek atalım...
Anketimize bakmadan ve oy kullanmadan geçmeyin derim...
http://www.hisse.net/topluluk/showth...84#post3196284
saygılar/başarılar
bakiyorum butun formlarda atip tutan sayisi artmis. Arkadaslar ben bu hisseyi iki yila yakin takip ediyorum hemen hemen her kadaemeden aldim ve elimde yuklu miktarda vestel oldu. Ben bu cikisi sunlardan birine bagliyorummm.
1-Bilanco cok iyi geldi
2-Tesvik ile ilgili gelisme var
3- cinlilerle yapilacak fabrika artik real anlamda gerceklesiyor
4-vestel satisi yakinda gerceklesebilir ( 130 milyon lot bosuna virmanlanmadi bence )
5-Vestel savunma konusunda yeni gelismeller olabilir
6- Yerli otomobil
7-Yapilacak bataryanin menzili cok yuksek olabilir
anlicaginiz arkadaslar vesteldeki beklentiler cok fazla ve bu beklentiler bir gun gerceklesecekdir. 9 lar vestel icin cok yuksek fiyatlar degildir bence. en az 30 olmaliki heycan duyalim.
Dusunduklerim beni baglar yatirim tavsiyesi degildir
Denizdeki paylar Zorlu'nun yatırım finansman seans sonu yine satar
LLD-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadasim bilmeden konusuyorsun yuzde 72 degil artik 130 milyon lot virmanlandi. Iki yildir takip ediyorum bu hisseyi her hareketini ezberledim.
iyi calismalar
Arkadaşın dediği doğru, ak yatırım a büyük bir Virman oldu..Bu bir şeye delalet olabilir de olmayabilir de! Cuma gün sonu takas miktarları yukarıda 2. Gün..
Ayrıca dolaşımda ki miktar 75.3 milyon lot.. Ak ve deniz dekilerin neredeyse tamamına yakını dolaşımda olmayan paylar.. Ve hangi kurumdan kimin aldığını sattığını bilemeyiz..
Geldik, gidiyoruz..
zorlu gurubu ile pıyasada dolaşan haberler ne iş?
bugünkü kapanış tahminleriniz nedir.