Maliyet 98 6-7 aydır bekliyorum zararda . Atacak kurşun olmadığı için 62 lerden alamadık . Hala maliyetime gelsin diye bekliyorum. Yazık ettiler bize . 115 olsa anca beklediğime değecek.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Maliyet 98 6-7 aydır bekliyorum zararda . Atacak kurşun olmadığı için 62 lerden alamadık . Hala maliyetime gelsin diye bekliyorum. Yazık ettiler bize . 115 olsa anca beklediğime değecek.
Ortak hemen hemen hepimiz aynı durumdayız maalesef,sadece vade ve zararlarımızın miktarı farklı (benim maliyet 96-97 arası vade 1,5 yıl) bugün beklediğim hareket olursa istemeyerek biraz satıp diğer hissede maliyet düşürmeyi planlıyorum...
YTD!!!Kişisel görüş ve yorumumdur!!!
Satarmıyım 62 de satmadık hocam :)
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Sn.turguaz otkar sizin satmanizi bekliyormuş.[emoji85] [emoji85] [emoji85] [emoji85] [emoji85] [emoji85] [emoji85] bizim için dua edinde 125 lere hareket başlasın.inşallah sizde aldığınız diğer hisselerde kazanırsınız.saygilar
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bak sen şu otobüse!!! endeksten %1 fazla yapıp, günün en yükseğinden kapamış... Hayır olsun inşallah, fark attı diğer hisselerime ama daha yeterince toplayamadım. :)
Kağıdı Turkuaz tutuyormuş
Demek dedikodumu yapıysiniz hee
Yarın ilk iş otopoh alayımda görün siz
:)
Umarım hepiniz gönlünüzdeki fiyata satarsınız
https://i.hizliresim.com/Ll364o.png
saatlik..
kısa vadeli tepe oluşumu gösteriyor..
hacimli 94.00 geçilmedikce yukarı şansı az gibi..
93.20 kırılırsada düşüş devam edebilir..
tabi bunlar bence tahminlerdir.
siz yinede okumuş çocuklara bir danışın..
https://twitter.com/Defence_Turk/sta...350016000?s=19
Sadece bilgi amaçlı attım.belki de yarın birgün abd bizim bağlı ortağımız tewazun ile de alışveriş yapar.neden olmasın.[emoji848][emoji848][emoji848][emoji848][emoji848][emoji848][emoji848][emoji848][emoji848][emoji848][emoji848][emoji848][emoji848][emoji848][emoji848][emoji848][emoji848][emoji848][emoji848][emoji848][emoji848][emoji848][emoji848][emoji848][emoji848]
Bıst mok etti havamızı bir anda,hacim nispeten düşük bıst daha fazla salmazsa kapanışı iyi yaparız diye düşünüyorum...
YTD!!!Kişisel görüş ve temennimdir!!!
https://odatv.com/tank-palet-fabrika...-07011916.html
Meclis’te bugün tartışmada malumun ilanı oldu akşam fox ana haberde kesin izleriz,yazıklar olsun haram olsun...
Eveeeet bu OTAKAR . Adama bu ne yapıyor dedirtir.
Gidecek sanırsın, eline alır oturursun.
Bermuda şeytan üçgenine buyrun.
Ah bi Derinlik olacaktı ki kim kime basıyor görecektik [emoji16]
Son 5 dakikada atak yaptı 94.00 oldu 94 .80 ile karanlık odaya girdi 94.50 ile kapattı.endekse rağmen yine iyiZZZZ.YTD
Katılıyorum. :ok:
Endeksin nötr kapattığı günde +%1,61 kapatması güzel bence. Bir de son zamanlarda Otokar bana bir değişik geliyor. Belki yanlış bir hissiyat ama ortada hiç bir haber, beklenti yokken. Otokar'la ilgili gündem soğukken sağlam duruşları ve ara atakları var. Altından birşey çıkacak mı acaba diye düşünüyorum. Tarihi zirveden %50'den fazla düşmüştü, aşırı düşüğü için şimdi belli bir ortalamayı yükseltmeye mi çalışıyor yoksa bu dik duruşun altından sağlam bir ralli gelecek de zemini mi sağlamlaştırıyor emin değilim. Umarım ikincisidir. :)
Tamamen şahsi hissiyatımdır, herhangi bir dayanağı yoktur yorumun. YTD.
96,30 - 96,45 hacimli geçersek sağlam bi atak yaparız inşallah...
Bir şeyler olacağı kesin bencede, çok düştüğü dönemde tek başımıza düştük ama o zaman başka sağlam bir hissede olmuş olsak şu an belkide çok daha fazla zarardaydık. Bu hareketler boşuna değil mutlaka bir şey gelecek ardından ama ne gelecekse milletin eline biraz daha verecekler ki oyun başlasın... Tabi ki bu benim fikrim ve bi b.k bilmediğimde aşikar... Borsada ki hedefim kaybettiklerimi kazanmak sadece...
100 üstüne yerleşmesi için erken mi acaba?!. Gerçi 100'ün altına demir atması çok kısa sürede olmuştu.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c714a1b51f.jpg
Aşağı Yukarı hızlı hareketler oluyor hacim 150 bini geçti şu an için ,güzel olur inşallah...
Artık 150 ye yerleşsin batırdı bizi
Bilanço bekliyor bilançooo..Sizde bekleyin/Bekleyelim..YTD.
Endekse rağmen iyi, ben ilerisinden umutluyum. Şimdi toplama zamanı. YTD
Gitti geldi sıfır
Bundan bi bok olmaz dedirtip günlükçüye tuzak kuruyor
İnşallah dediğiniz gibidir
Aynı haraeketleri 80 fiyatlarda da görmüştük.Yön yukarı, yükseliş kanalındayız.Yakın bir zamanda üç haneli sayılarda olabileceğimizi düşünüyorum.
Asla yatırım tavsiyesi değildir.Yalnızca tahmin.
İnşallah diyelim Ayrıca yarın cuma hatırlatmak istedim mübarek bir gün dediğiniz yarın neden olmasın yatırım tavsiyesi değildir
Bence bu hareketler gunlukculerin ekmeğine sadece yağ sürer. Yeni kısa vadecilere gel gel, orta ve uzun gazetecilere ise fırsattır.
Saygılar.
Ytd
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
AK ve yapı kredi 22 biner lotla alım yapmış para girişi 921.844 tl özellikle AK yatırım uzun süre sonra sahne aldı,bakalım yarın birgün bir şov yaparmı[emoji848](hadi inşallah diyelim) 100 lü rakamları hangi babayiğit gösterecek bakalım...
Son 3 aydır en fazla artan hissem Otokar oldu. Bilseymişim daha çok alırmışım. :) Keşke 62 TL'de iken toplu param olsaydı, başka bir hisse yüzünden ciddi fırsat kaçırdım, artık bir dahaki sefere kısmetse.
Endeks daha 90-91 K sınırını geçemedi, piyasa toparlanıp endekste yeni ralli olduğunda Otokar'ın da eski tarihi zirvelerini geçeceğini düşünüyorum. Böyle devam ederse endeks toparlanana kadar zaten iyi bir noktaya gelmiş olacak gibi görünüyor. Tüm ortaklara bol kazançlar dilerim. YTD
ANKET-BIST100 Endeksi'nin güne hafif alımlarla başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan
tahmin +190, ortalama tahmin ise +200 puan oldu.
Foreks'in 48 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +582 puan olurken, en düşük beklenti -223 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan 48 analistin 43'ü pozitif, 5'i negatif açılış
tahmininde bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST100
Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
- BIST100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : +190
Ortalama : +200
Maksimum : +582
Minimum : -223
Katılımcı: 48[(+)43(-)5]
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(11/01/2019 - 09:23:27)
Vay be 1 yıldan sonra maliyete geldi 61 den 97 ye . Şimdi ne yapacağız . Satsak 150 olur satmasak zarar mı kar mı olacak . Offf of
Kapanış 97-98 arası günün en yükseğinden kapasa(İnşallah)ne güzel olur...(Bıst korkutuyor yoksa otkar rayına girdi son günlerde...)