Kardeşim benim aktif sürekli bir 20k lotum oluyor sağda da soldada hacim az olsada 3 kurumdan işlem yapıyorum ufak tefek alış satış oluyor bakalım...
Printable View
Helal bu tahtada bile al sat yapmak kolay değil ....
bende 3 üstünde vermiştim elimdekileri sonra spk yasağı gelince bekledim .geçen 3,16 a zıplayınca geri aldık ama biraz daha düşük maliyetli alabilirdik.Kısmet ama haber geldiğinde kimse tutamayacak belli.
Zeytin kardeşim son durumu atarsan bakalım önümüzde kaç lot var
Dolar 3,50 altına indi tepki alımları gelmezse bayagı sarkacak gibi bakalım
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a5ef1943a7.png
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birazdan biraz hareket olacak gibi
Sent from my iPhone using hisse.net
Hiç bakma kardes durum içler acısı. Ya bizim bilmediğim iz birşeyler alicengiz oyunlari var. Yada spek in biktirma çabaları. Dolasimda zaten 7.5 m lot var bunun % 1 i bana ait. Beklentim benimde çok büyük ama ters bişi ler olursa yandı gülüm keten helva. SPK biz Kyleri korumak adına internet işlem yasağı getirdi, birde onay vermezse spk ya çok teşekkür mu etmek lazım acaba bilemedim
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Satışllar aşagı inmeye başlamış bu kötü olacak eğer spek degilse kapanışa felaketi yaşayacagız galiba şaka şaka neyse demekki spek mal almak için çabalamıyor yoksa benim 600 lotu 2,90 dan alırdı bir daha yazmam bi deneyim dedim tam tahmin ettigim gibi spek bizden zügürt bayramda camii önünde yardım toplayalım spek için bu hisseyi yine ky adam edecek anlaşılan
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...d687a16675.jpg
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bende % 0,68 var :D ,
demekki bizim gibi 100 yatırımcı olsa kagıt bizde demektir.
Belkide kagıt ondan gitmiyordur.Speğe kagıt kalmamış.
Bende de epey var. Spek biz olmuşuz haberimiz yok [emoji3]
Sent from my iPhone using hisse.net
burada bizi biraz sallasak rahat %10 hisse çıkar.
spek zengin ama salak degil 7×li fiyattan almak varken neden 9×lardan alsin
Spek bence spk incelemesi nedeniyle pek bulaşmıyor .Ceza yerse ellerindekini satmaları gerekecek.
Ayrıca spknın tedbir kararından sonra 2,4 a tabana satılan 72 bin lot kredili ve tırsan yatırımcıların malları ise kredi ile tanışanan malda artık kalmadı.
Şuan kredi mal yok , spk ceza yememek için spekte ortalarda yok ......
Üstelik bizim gibi ky lerde bu kadar yüksek miktar varsa tahtanın 20 milyon hacim yaııp doğru düzgün net işlem olmamasınıda kanıtlar.
Benim gibi uzun vade elinde tutan yatırımcılar elbet birleşme ile ortaya çıkacak yeni şirketin kaymağını yiyecekler ama bu vade biraz var.En azından erciyasın bilançoları aynı şekilde gelmesi kaydıyla.
Son olarak 3 kişi de % 2 civarında kağıt çıktı demekki sadece bu forumda olanların elinde piyasayı etkileyecek kadar hisse var.
Yazdıklarımıza dikkat edelim spek okursa başımıza bela alırız.
bencede bende şu kadar hisse var demek gereksiz.
kağıt bizleri fena sınıyor sabırlar zorlanıyor haber bi türlü gelmedi acaba birleşme konusnda pürüzlermı var acaba
Allograt sen dpeksin galiba .kaldır artik şu hisseyi.korkma satmıcaz.rahat rahat kaldır hisseyi
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Spek parada bulur hisseye müşteride bulur az bir zaman kaldı buralarda fazla kalmaz artık !
YTD.
İşlem yasağı varken birleşme olursa fiyat artışını baskılarmı yoksa daha iyimi yükselir..bunun cevabı önemli bizim için
GT-I9190 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hepimiz bu kagidin spki degilmiyiz amac yuksekten satip asagidan almak bir yandan da kagitta olmak degil mi amacimiz fero
bir şey dikkatimi çekti bugün
sasa ve özbal beraber hareket etti sasa düştü özbal düştü
bu durum spk kararı ardındanda böyle olmuştu
belkide tamamen tesadüfte olabilir...
spk kararı sonrası özbal düşerken, sasa 15 ve 7 lik yükşeliş yaptı ,biz ona ayak uyduramadık. sasa nın temerrüd alış olduğu gün 15 lik çıkış yaptı.
Bence yarın spk bülteninde onay çıkma ihtimalini göz alarak, bu gün ve yarın tekrar 2,90 3 lira bantına çekeceklerdir...ytd
Arkadaşlar görüntü paylaşırsanız sevinirim
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...abb97aded2.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Demek 2,85 i geçmesin diyor bakalım bugün ayın 15 i biraz alım gelebilir
yok sanmam.. oradaki lotlar 200-300 tl trade parası kazanmak isteyen ufku geniş yatırımcıların işidir
Fazla değil bu sığ tahtada üç beş kişi trede yapmaya çalışıyor onlar çıkıp gitse tahta rahatlayacak.
YTD.
Bugün de birşey çıkmayacak artık 3 ayın dolmasını beklemekten başka çare kalmadı uykuya dalma zamanı geldi dün bir yem attım ve ortamı kolaçan ettim spek şuan ortada yok dikkat çekmek istemiyor radara yakalanmak istemiyor oda 3 ayı bekleyecek anlaşılan satıcı olanlar bizden 3 5 kademe peşindeler bize gelmez 3 5 biz bizim hedefimiz çok daha yukarılar ben şahsen ÖZBAL fiyatı ile 7,00 yi bekliyorum ERCİYES olarak ERCİYES=ERBOS tabi
2.75. 2.80. 2.84 aradaki farka bak...ytd
yukadan satıp 3-5 kademe aşağıdan malı koyma dertleri var . çorba parası derdi insanların.
buraya gelip 2 leri kadar düşebilir diye yazıp alttan mal toplamak sonra yukarı takoz koymaz trader lık olmuş.. asıl adını söylemeyeceğim ayıp olur
Sanki endekse göbegi baglı her fırsatı kullanıyor
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b006ec579d.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...bee09ec520.jpg