büyük malı alıyorlar heralde
hacimden belli oluyor.
Printable View
büyük malı alıyorlar heralde
hacimden belli oluyor.
7,50 üstü kapanış iyi olur ytd...
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilanço tarihi belli oldu mu ben bulamadım
KAP ta 11.03.19 son gönderim tarihi olarak geçiyor
BIST yükseliyor bizimki düşüyor iki üç gündür bu muhabbette.
Biraz daha hacim lazim uyumsuzluklar hat safhada ve düşen trent dibinde bir de bu Nuh endeksten hep sonra gider ytd...
Aydinlatsana bizi nerde batmış
Senin bu yaptığın suç biliyorsun dur umarım zarar çok mu fazla
dostum borsa kaç zamandır çıkıyor bu lanet kağıt düşme peşinde şirket bu borsanın çıkmasında tepki vermiyorsa batmış demektir başka ne olabilir şirketten hiç bir açıklama gelmiyor piyasa değeri eriyor şirketin grafiğine bakınca sert düşüşü görürsünüz.. Ne oldu da bu kadar sert düşüyor borsa düşerkende çıkarkende fiyatı sürekli düşüyor !!!! şirketten hiçbir açıklama gelmiyor fiyatı hergün düşüyor şimdi bu şirkettin iyi olduğunu mu gösterir ???? Bunu izah yada açıklayacak bir arkadaş varmı???
Bugün 7,48 altında kapatacak yarında eksi kapatacak....haftalık grafikte de 16 haftadır olduğu gibi bu haftada da kırmızı bir mum yapacak!!!! Eğer 3 milyon lotu amaçları almaksa bu şekilde alınmaz tecrübelerim bu işte yanlış birşeyler olduğunu hissediyor
https://i.hizliresim.com/16LnQp.png
trent dibinde olan kağıt düşüş trendindeyiz bilanço geldiğinde anlarız ytd....
https://i.hizliresim.com/Ov0dWZ.png
bak bu endeks
https://i.hizliresim.com/lqdzoX.png
bak bu da nuh ytd...
Bende uzun soluklu bir grafik atacam yükselen trendin aşağıya kırıldığı grafiğini
Bekliyorum at bakalım
Ben de gazetelere yazcam:) İhlaszedeler varsa NUHZEDELER de var!! Biraz da bizi yazsınlar aq. Memleket hrsz dolu..
bir zamanlar bende kutpo hissesi vardı o zamanlar fiyat 2 civarı seni gibiler diyordu ki kardeşler kavgalı mahkemelik ortak satışı yo geri çağırma yok vsss....sonuç hisse 8 lere gitti ondan sonra 10 lar bu satış bence iyi oldu hisseyi alanın eli daha kuvveti olacak minareyi çalan kılıfı hazırlar ytd...
ha bu arada çok düştü artık geri alım falan yapsın bir zahmet destek atma zamanı geldi geçiyor gibi 600 milyon luk yatırım diyor nuhcm sayfasında şu na da biraz milyoncuk ayırsalar çok kar ederler ytd....
7.5 milyoncuk ayırsalar bile hisseyi yürütürler! Ama dertleri başka ip... Lerin..
Senin attığında alt çizgide daha az keşişen noktalar birde benimkine bak ytd
3 noktada da yükselen trend kırılmış
Arkadaşlar benim bildiğim tek şey SABIR!! Halep ordaysa arşın burda. Bakmayın kızıp ediyoruz da.. Kaya gibi sabır var çok şükür.. Şirket(holding) balçıkla sıvanmaz. Er ya da geç ederini bulacak. 20 bin üstü hissem mevcut. Maliyet 7..daha önce de yazdım..admin sildi.. Benden hisselerimi 2 şekilde alırlar.. Ya hisse değerini bulacak ya da...!! (Siliniyor yazamıyorum) Buraya bağladığım paraya ihtiyacım yok.. Kalsın aq. Birkaç hissem daha mevcut.. Onun dışında günlük hayatımıza yetecek kadar gelirimiz var çok şükür.. Bakalım sabırlı ortaklarla filmin devamını görcez inş..
Kardeş o grafikler i ki dakika da atılmış grafikler alt trentleri boş ver usttekiler bile alım yeri olduğunu gösteriyor lakin artık yeter satılacak olan kağıtları ucuza almak istiyorlar amaçları bu bence bir mal satılığa çıktıysa alıcısı da hazırdır bana göre nuhcm değil holding reis 35 in dediği gibi bekleyip göreceğiz ytd...
Benim kızdığım nokta şirketten hiçbir açıklama gelmiyor hergün arıyorum şirketi serap hanımla neredeyse ahbab oldum🤣 sağolsun dinliyor ne kadar kızsamda dinliyor meslektaşız serap hanımla..mutlaka sizlerde arayın yönetime sıkıntımızı dile getirsin...şirket bu düşüşe el koymalı bu kağıdın şuan için dibi yok herşeyin en dibinde oda şimdilik burada dinlenip yeni dipler deneyebilir... şirkette aşırı derece satış baskısı var borsa 97 bine geldi bu lanet kağıt düşme niyetinde biZler sessiz olursak bunlar istediği gibi at koşuşturur
Sabırdan başka bir şey elimizden gelmez.şu 3 milyon lotu bekliyorlar.biter bitmez tekrar 8.50 üzerine çok kısa sürede gider.ben 10 yıldır bu hissedeyim. Her ay üstüne azar azar koyarım.bu fiyatlardan yine aldım. Şirket batmış diye böyle şeyler yazmayın.yılda 200 milyon kazanan şirket batık olurmu.batıksa satar çıkarsın. Ytd.
3 milyon lottan ne kadar kaldi bu bildirim kap a yapılmak zorunda mı bittiğinde
yahu grafikte kanall desteği veya direnci adamlar için dertmi sabah serbest atış yapar oraya olur biter.
Ciddi ciddi kime verdiyseler bu satışı ölme eşeğim ölme
özel emirle de almıyorlar bizde yedik.
Ne kadar satılıp kaldığı meçhul ama satılanları belli bir oranın üstünde hisseye sahip ortak aldıysa bildirim yapmak zorunda piyasaya dağıtıldı ise ve bu oran açıklama yapma zorunlulu altında ise yapılmıyor diye biliyorum
Bu haftaya kadar düşük hacimli seyrederken bu hafta hacim artışı ve fiyat sibitlenmiş gibi 7.45 7.65 arası gitti geldi ben ky nin bunun hepsini karşılyacak olmadığını ve satmadığını düşünüyor ve kısa vadede kokusunun çıkacağı algısı var bende saygılarımla herkesin gönlünce olsun herşey.
Bu işlem(3000) milyon lot özel emirle halledilmesi gerekli yada tahtadan ver al olması gerekli ...yoksa bu malı piyasa alacak olduğunu düşünmüyorum...kokusu çıkar.
[QUOTE=işçi74;3047042]yarın birazda ben tırtıklıyım bakalım ağayı,,
bir tuş uzagımdasın:he:[/QUOTE
malı kaptumuş,şimdide debeelenip duru anladıgım,istikrarlı ğidişe devaö ediyor,şerefli hisse..
bendede ne ayak var be kardeşim gerçekten inandım artık
hangi tahtaya girsem ya hakim ortak malları satıp kaçıyor
yada olmadık yerden mal çıkıyor
yere göğe sığdıramadıkları nuh çimento nun 3 milyon lot malı paket alacak adam çıkmamış ya
eyvah eyvah demeden edemiyorum
ha toplu almışsın ha tahtadan
heralde şu şekilde düşünüyorum vereek olan kurum föşş diye basarmı
yazarsan basabilir mal yazmasan nasıl bassın adamlar.
hayırlısı.