İçişleri bakanlığına şikayetler olmuş olup, aman dikkatli olunuz.
Printable View
İçişleri bakanlığına şikayetler olmuş olup, aman dikkatli olunuz.
Bu fiyatlardan bu ****** çocuklarının tuvalet kağıtlarına para vermeyin.. Yazık günah, cemaşta yananlar gibi yarında burada yanacaksınız.. Kahpe döllerini çoluk çocuğunuzun nafakası ile zengin etmeyin. Spk ve cimere, şikayet edin.. Bu vatandaşlık görevidir.
Rizanin kagidindan kazanacak para orda kalsin demeyen perisan olur. Bu ulkede bu soyguna dur diyecek bir babayigit yok mu yahu...
Dostlarım, ****** dölleri bu milletin paralarını bulgarda zıkkımlanmasın.. elinde olan satsın, olmayan bulaşmasın.. dipte olan o kadar çok hisse varki oralara yatırım yapsın.. 20 günce önce 60 kuruş şimdi 2 lira yapmayın ne olur..
Boş boş konuşmayın... 0,63 alıp 2 den satsaydınız... ancak arkadan bakarsınız... bi de boş söylemler... ben aldım... 0,62 den... burdaki gerizekalı yorumlara kanıp sattık... sonrası hayal... ki 20k alış yapmıştım... neyse... kimseye inanmayın derim... Işık’lar aldıkça artacak bu kagit.,, ama benim cesaretim kalmadı.. çok kaybettim.. katmer, netas, vs vs...
ben sattım daha da cok yukseldi olsun yine buyuk para kazandım bundan
sattım kurtuldum, bir daha da bulaşmam bu ışıklar grubunun kağıdına
Bu kağıdı bu çıkışta KY ile beraber yükseltseler burası yazıdan geçilmez yükseliş sağlikli olurdu.İsterse 15 yapsin 24 yapsin şelale düşüşü sonu olacaktir.Kendinden başka kimse yok çünkü.Realizasyonsuz çikiş ani iniş getirir.Ama hangi gün saat saniye bir kişi bilir.... YTD
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son bir yılda çok güzel paralar kazandım nibaştan, biraz daha bekleyebilseydim, çok daha iyi olacaktı ama nasip, şu an küçük yatırımcı kaldığını sanmam belki daha çıkabilir de, bence şu an alıcısı yok kendi yükseltiyor diye tahmin ediyorum ama tahta yapıcı düşerken de kazanır aşağı salar bir müddet yataya sarar biraz yukarı gel gel yapıp gelene verir gibi pek çok senaryo üretilebilir. Yatırım tavsiyesi değildir.
biz sattık adam 4 lira yaptı iyimi :oleyo:
10-15.000 lot falan vardı elimde ,önceki tradeler hariç,0.60 maliyetli,çoğunu 0.70-80 arası okuttuk,şimdi 4 tl üstünde,devamlı belirttiğim halde kendi kazdığım çukura düştüm, CEMASIN yerine yeni oyuncakları bu diye ve haklı çıktık,beklenirdi,ama aklımda hep USAŞ vardı,zamanında borsanın en pahalı kağıdı idi,şirketi alıp içini boşalttıktan sonra tahtasını kapattırdılar,işte o yüzden bu hiselere takılırken hep tedirgindim,bugün 300-500 lot vardı elimde kalan onlarıda 4.15 falan okuttuk...tahminim bu hissede 1 üstüne atar hesabındaydık,2 bana uçuk rakamdı,bugün 4 üstüne attı,kim alıp,satıyor bu hisseyi bu fiatlardan anlamış değilim KY işi değil bu,zaten çoğu KY'lar çıktı gitti bu hisseden,zatende bu saatten sonra bulaşılmaz,bunu alacaklar CEMASI izlesin daha iyi,sadece şunu tavsiye ederim çok dikkatli olun !!!...ytd.
KAP : BORSA ISTANBUL
Yabancı yatırımcıların Pay Piyasası ve Piyasa Öncesi İşlem Platformunda gerçekleştirdiği 2018 yılı Aralık ayına ilişkin işlemler ekteki tabloda yer almaktadır.
https://i.hizliresim.com/Em8ddZ.jpg
https://i.hizliresim.com/JZAyEW.jpg
bana inat mı 4.60 dedin
15 kasım 63 kuruştu bu kağıt. 61 e alış girdik, 65 e satarız belki diye... Hey yavrum hey... Sonra yandım Allah nidaları...
Spekülasyon yapıyorlar çok güven meyin cemastan çıkıp buraya burdan çıkıp cemaş à dikkat edin
Sağlam çift dipler yapip çikiyor.Deli bunlar....50 100 bile yaparlar...Çılgın demek istedim yanii
Buradan daha alinir mi...satilir mi?Elim almaya gidiyor ama Kimseye tavsiye etmiyor
Aman bulasma yarin dip yapmayagini kimse bilemez...
Bence daha gidecek yolu var, ama elli yüz değil olsa olsa en fazla maksimum 10 der, büyük olasılık yedi, sekiz civarı aşağı salar, bu saatten sonra almak için deli cesareti olmalı insanda, insanların artık bundan sonra alınmaz deyip korktuklarında hisse yukarı devam eder, bende deli cesareti var ama bu kadar da değil, sanırım sizin sözünüzdü, ucuz peynir fare kapanında olur, yazdıklarım hayal ürünüdür, inanmayın.
borsa ile uğraşıyorsan internet’teki kişilere fazla güvenme SPEK adamları çıkabilir...orada gördüğün bir çok isim aslında aynı kişiye aittir....
orada bir çok kişi yazdığı gibi değildir.....
https://pbs.twimg.com/media/DxLX1_bX4AAztXX.jpg:large
ÇANAK İKİYE KATLIYOR, BU KİŞİLERİ İFŞA EDİNİZ SPEK ADAMLARIDIR.
ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Tavan çözüldüyse risk katlanır, aman diyeyim. Bizi çok öptü bu adi Rıza siz aynı tuzağa düşmeyin.
Kasım ayında 0,65 den alıp 0,63 den zararına sattım hemen ardından çıkmaya başladı, şu geldiği yere bak vay be.
Altin madenimi buldu bu adamlar.2 ayda 10 kati cikti.kar eden firma olsa anlarim.dikkatli olun.cemasda 20 liradan 40 kurusa dustugunu bilirim
Sadece dikkatli olun.az gelsin saglam gelsin.unutmayin.
Kendi alıp satıyor sakin nulasmayin ele verecek adam ariuorlar
2 lot 6,7 den aldım bakalım ne yapacak
bunlara goz yuman sisteme yazik!! 60 kuruslik hiisseyi 11 katina cikarip millete itelesinler sistemde buna goz yumsun,sonrada insanlar yillarca surunsunler ah vah la!! cemas sekil a !! ytd
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
63 kuruştan 90 bin lot alıp satmıştım. Beklesem 630 bin gayme ederdi.
Adam acikcilari sıkıştırmış öpmeden bırakmıyor
Mi A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Slm arkadasim....bir hissenin 10 katina cikmasi cok guzel bisey...sikinti ne biliyormusun...biz ky boyle hisselere son rakamlarda girilmesidir...yoksa 60 kurustan maliyetli olanlar hisseden coktan cikmislardir...
LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O.. çocuğu Rıza, o nibasta evirip çevirdiğin malları götür sonunda a...nın a...na sok. Seninde defterini durerler elbet bir gün. Bu piyasa kimleri kimleri yedi, seni kim sallar.
Ele verecek adam bulamadılar bulunca carparlar
Kendisi alıp satıyor her sitede from da adamları var hisseyi bu hisse ne olur diye ordaya atıyorlar psikolojik olarak ayar veriyorlar sonra birileri hisseye takilana kadar yükseltiyor sonra düşmeye başlıyor bur da döner sudan döner %50 zarara yıllarca durursun bunlar oyun hisseleri dikkat edin adesenin halini görüyorsunuz cemaş aynı galibi aratmaz
Adam bulsalar kitleyecekler kademelerde bakın 3 beş lotla tavana gidiyor kimse yok oltaya kim takılırsa vermeye çalısıyprlar
Mi A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen sazan arıyorlar
A. SUÇ DUYURUSU, İDARİ PARA CEZASI İLE DİĞER YAPTIRIM VE TEDBİRLER
1. Diğer Yaptırım, Tedbir ve İşlem Yasakları
Niğbaş Niğde Beton Sanayi ve Ticaret A.Ş. (NIBAS) pay piyasasında 19.11.2018-18.01.2019 döneminde gerçekleşen olağan dışı fiyat ve miktar hareketleri nedeniyle, 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu (SPKn)’nun 1 inci maddesi çerçevesinde yatırımcıların hak ve yararlarının korunmasını teminen, 6362 sayılı SPKn’nun 101/1 maddesi ve V-101.1 sayılı Bilgi Suistimali ve Piyasa Dolandırıcılığı İncelemelerinde Uygulanacak Tedbirler Tebliği’nin 18 inci maddesinin birinci fıkrasının (ğ) bendi ve üçüncü fıkrası kapsamında; a) 23.01.2019 tarihli işlemlerden başlamak üzere 6 ay süre ile yatırım kuruluşlarının müşterilerinden NIBAS pay piyasasında internet üzerinden emir kabul etmelerinin yasaklanmasına, b) 18.01.2019 tarihi gün sonu itibarıyla mülkiyetinde toplam sermayeye oranı %5 ve üzerinde NIBAS payı bulunduran gerçek ve tüzel kişilerin 22.01.2019 tarihi itibarıyla mülkiyetinde bulunan NIBAS paylarının 6 ay boyunca borsada satışa konu edilememesine karar verilmiştir.
http://www.spk.gov.tr/Bulten/Goster?year=2019&no=5
Bune laa
https://www.kap.org.tr/Bildirim/734618
Alıntı:
Niğbaş Niğde Beton Sanayi ve Ticaret A.Ş. (NIBAS) pay piyasasında 19.11.2018-18.01.2019 döneminde gerçekleşen
olağan dışı fiyat ve miktar hareketleri nedeniyle, 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu (SPKn)'nun 1 inci maddesi çerçevesinde
yatırımcıların hak ve yararlarının korunmasını teminen, 6362 sayılı SPKn'nun 101/1 maddesi ve V-101.1 sayılı Bilgi Suistimali ve
Piyasa Dolandırıcılığı İncelemelerinde Uygulanacak Tedbirler Tebliği'nin 18 inci maddesinin birinci fıkrasının (ğ) bendi ve üçüncü
fıkrası kapsamında;
a) 23.01.2019 tarihli işlemlerden başlamak üzere 6 ay süre ile yatırım kuruluşlarının müşterilerinden NIBAS pay
piyasasında internet üzerinden emir kabul etmelerinin yasaklanmasına,
b) 18.01.2019 tarihi gün sonu itibarıyla mülkiyetinde toplam sermayeye oranı %5 ve üzerinde NIBAS payı bulunduran
gerçek ve tüzel kişilerin 22.01.2019 tarihi itibarıyla mülkiyetinde bulunan NIBAS paylarının 6 ay boyunca borsada satışa konu
edilememesine
karar verilmiştir
Karar 2019/5 sayılı SPK Bülteninde yer almaktadır.