Bu benim için iyi sanırım..
Discovery Elite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bu benim için iyi sanırım..
Discovery Elite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Anlıkhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...6ffb9a2152.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...78abe7f52d.jpg
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
4.32 Başladığı noktaya yine geliyor....ytd
taban yapacaklar herhalde 4.25 ytd
Battık trump gömdü piyasayı
4,11 oldu. devre kesici yok...
2 hissede tabana giderken kapandı. 4,90 'lı rakamlarda alanlara geçmiş olsun. Trump herkesi vuruyor.
dökülenler pişman olacak sabretmediğine
Neden?
PLK-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gunluk bahsediyorsun yani. Bende bi beklenti mi var diyecektim?
Hadi 4.30a olsa ne olur aldigini satamaz insan bu kagitta. 10000 lot alsan altlar bombos. Nolucak aldiginin coook altindan veremezsin ki bugun 4.9dan alan adamlari dusun halini :( Aman Allah korusun.
Gerci halkbank 5. 10 düşüyor bu bile biseydir yani.
bU ne biçim kağıt ya böylesine sert düşecek ne var
Yalnız sönmez 'ler hep böyle yükselişe başladığında dünyada veya Türkiye 'de birşey oluyor. Bahtsız kağıtlar işte
Snpam ve Sönme + 'ya geçerse hiç şaşırmam... YTD...
VTR-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bakin iste aynn boyle 4.3 gelir alis kademeleri 1lot 5lot [emoji36]
Yabancı bugün de parasının TL karşısında değerlenmesiyle...Düşük Maliyetle Türk şirketlerinin hisselerini alarak ortak oldu...Kaybeden yine Türk yatırımcısı olmuş oldu...
endeks kısmen de olsa toparladı, ama bu uyuz hisse yine aynı karakterde....
Tecrübeme göre Snpam 4,15 Sönme 4,17 kapatacak büyük ihtimal... YTD
O.ç spek kağıdı *** ettin resmen kağıda artık kimse tenezzül etmez
Bu tip hisselerin devri bitti borsada artik, güvenli limana yineliyor insanlar artik geçte olsa, heleki ne is yaptığı belli olmayan iki sandalye bir masa şirketler bitti, zaten çoğunda da patronlar erken davranıp ölü fiyata dediğimiz fiyatlara satıp önce onlar kaçtılar kendi hisselerinden. Reis deyip cuma günleri cuma mesajı atan , profillerinde reisin resmini kullanan bu patronlar ilk çelmeyi seçimlerden önce ekonomide attılar reise. Ama güya caktirmiyorlar bunuda, hepsi hissesini sattı çoktan dolara cevirdiler, ky kaldı birtek hissede.yazık kimlere kaldı memleket.
inş brüt takasa alırlar başka türlü aklı başına gelmez akşam pyasa toparlamış genede aşağıdan kapamış
Borsanın iki süprüntü hissesi olan snpam ve sönmeden herhalde bir süre hayır gelmez, milyonluk işlem hacimleriyle milleti yine yanılttılar, maliyeti yüksek arkadaşlara sabır versin, ytd
Bıçak sırtında gidiyor her iki hissede 4 'ün altı kritik SONME 3,99 'u gördü. SNPAM 3,90 'ı gördü. SNPAM 'a bu düşüşlerde daha iyi toparlıyor. Artık eski SONME 'nin yerini almış diyebilir miyiz ? Bakalım zaman ne gösterecek. :) YTD
dun kendımı cok tuttum bugun dayanamadım yıne gırdık bakalım sonmeye..
kaldıkmı yanlız..bırı bıseyler soylesın..durum neyı gosterıyor sizce.
Bu kağıt kadar adi aşalık bi tahta daha yoktur zarara satmak zorunda kaldım hep bi alengir katekulle olan tahta gidiyor gibi yapıp yapıp aşağı salıyorlar lanet olsun
evet haklısın..duserken delı duser cıkmaya basladıgı zamanda ıyı cıkar.bende zarardaydım dusunce elımdekı son paramla yıne aldım..ya batıcaz ya kurtaracam..artık ısımız sansa kaldı..bıkere ıcerı gırdımmı artık ınsan bısey dusunmuyor ıs kumara donuyor.hele boyle bır ortamda alım yapmak ne kadar akıllıcaz oda ayrı mevzu..cok uzun zamandır borsadayım boyle batıldıgını bılırım..gırdabın ıcıne asla gırmemıstım ve gırmıcem demıstım..buyuk konusmamak lazımmmıs..bırde para lazım olunca saldım gıttı anasını satım..
Kötü bir gün oluyor son yarım saat sürpriz yapar mı hiç sanmıyorum bir çok hisseye tepki geldi biz zarara devam.
Hafta başından bu yana en çok para girişi olan 2 hisse sönme ve snpam ama bunun karşılığını şuan için veremediler umarım bugün verirler. Ytd
bunlar da nasıl hisse 1000 lot allınca düşüyor..
ytd değildir
Bu kağıtta çok afedersiniz hiçbir s2m olmaz
İş gedik a1 invest kağıdı *** ettiniz o.ç larıhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...6822b287dc.jpg