Ben hayatımda böyle bir şey görmedim Brent petrol yüzde 29 Civarı aşağıya gördü şimdi de %26 civarı Aşağıda. bu koronavirüs daha önceki sayfalarda da belirttiğim gibi bela olacak herkese.
Printable View
Ben hayatımda böyle bir şey görmedim Brent petrol yüzde 29 Civarı aşağıya gördü şimdi de %26 civarı Aşağıda. bu koronavirüs daha önceki sayfalarda da belirttiğim gibi bela olacak herkese.
Hubvc yüksek 25.80 düşük 24.50 şimdi 25.00. Hubvc 25+HubvcR 11.55=36.55 e geliyor
Son fiyat 23.66+11.09 = 34.75 tekabül ediyor
Panda Ayhan 124.500 den beri, günlerdir muritlerine "Malinizi satmayin ,Hubvc ,reysaslar ,teknosa, naten ,yunsa,cemtas ,dardanel vs bunlar altın bunlar da 5 yıl satmayacagim " dedi durdu.%100 maldayim dedi 3 defa.
Panda Ayhan muritleri tutarken millete mallarini satmis yukaridan ve de simdi alttan alima gecmis .Bugün forkliftleri dayamış müritlerinin canhıraş sattığı hubvc,reysaslar ,teknosa,YUNSA,dardanel ,naten vs hisselerini topluyormus .Oyle yazmis pazarlama sitesi kuslu sitede .
PANDA AYHAN takipcileriyle artık taş..k geçmeye başlamış .
Vatan ,bayrak ,gavsi azam din IMAN diyerek twitter da ne VURGUN YAPTI BU PANDA AYHAN .
2 hafta önce vedalaştığım hubvc topiğine bir uğrayayım dedim sn alyatcı inanın sizinle hem fikir olacağımı hiç düşünmezdim ancak bugün sizinle aynı şeyi düşündüm henüz birkaç gün önce full maldayım diyen üstad bugün forklifti yanaştırdım mal topluyorum diye açıklama yaptı şahsen düşünmedim değil hayırdır ne iş diye ? Arsa sattı ellaaam belki de arabasını satmıştır :(
Naten bilançosunu yere göğe sığdıramıyor .81 milyon "Alım yapılırken pazarlık yapılarak ucuza alım miktarı " kar yazılmış serefiyeden Bu 81 milyon olmasa 14 milyon tl zarar aciklayacakmis naten.
Bilançoda devamlılık için önemli olan esas faaliyet karidir. Neden in esas faaliyet karı sadece 7 milyon tldir.
Oylum un her bilancosunu degerlendiriyor ve "Oooo muhtesem cart curt " diyor .Halbuki ciro yıllardır artıyor ama net kar her bilanço yaklaşık 2 milyon tl :kahkah:
Vatandaş in eşeği hergun güzel :kahkah:
Kapanış 23.40 Rüçhan ile birlikte yaklaşık 34 TL ye tekabül ediyor eğer bölünme olmasaydı bence 34 değil 21-22 civarında olurdu
Sizde nankör olmayın canım Derin bey sayesinde bu kadar kazandınız sizin diğerlerinden farkı trenden zamanında inmeyi bilirdiniz.
Burası hissenet .Burada begenmefigin yorumları olanları engelleyemezsin.Burada müritler yok .
Global Krizin içindemiyiz Koronavirüs daha ne kadar etki edecek bence bunlara odaklanmak lazım Bununla ilgili görüşlerimi daha önceki sayfalarda belirtmiştim
Işık Okte ,Tufan Durenc,Tuncay Hursucu ,Murat Pakcoy,Is yatirim müdürü gibi kişilerin direkt olarak "Borsada PONZİ saadet zinciri gibi yapılanmalar var .Hisseler ederinin çok çok üzerinde .Twitter ve sosyal medyada çok takipcilo kişiler tarafından hisseler pazarlanıyor .Yatırımcılar bu kişilere itibar etmesin" dedi bloomberght de kac defa .
Birçok kişi bunu investing de yazdı .Benim gibi yüzlerce kişi bu uyarıları bloomberght de izledi.Bu değerli analistler ky yi uyardı kac defa .
Ama millet hisseler yükseldiği için hocamız hacimiz PANDA AYHAN imiz dedi hep .
Neden çünkü para tatliydi .Şimdi ise küfürler başladı ama iş işten geçti .Öptü geçti PANDA AYHAN .PANDA AYHAN in keyfi yerinde .Geziyor Istanbul gecelerinde .
Bu arada HubvcR 10.83 kapatmış
Panda Ayhan daha önce derin beyi eleştiriyordu derin beyin hisselerine yağdırıyordu. Şimdi onları mı savunur oldu
Panda Ayhan tas...ak gecti gunlerce koronavirusla .Yahu millet sokağa çıkmadı gunlerce Çin de .Olay Çin le mi kalıyor?Memlekette O araba yok neden?Çin güney kore japonya daki koruma nedeniyle otomotiv dahil birçok sektörde tedarik sorunu var .Ulaşım lojistik dünyada resmen durdu.
Ama Panda Ayhan hubvc reysaslar teknosa ve avanelerini pazarlayacak ya "koronavirus da ne ,biz gelir tiriş gider bozkurtlarim benim.60 aylığına aldık ben bu hisseleri.Sabreden kat kar kazanacak " dedi .:rtfm:
Bizim borsamiz çok ucuzdu ve bana göre hala ucuz .Ama hangi hisselerde?
Yaklasik 120 civari küçük hisseler son 6 ayda 3 ile 15 kat arası sisirildi.Borsaya yaklaşık 300 bin kişi gelmiş son 6 ayda .Yani ilk defa girenler bunlar .PONZİ saadet zinciri oluşuyor dolaylı olarak.Kazanan çevresine anlatıyor .Yeni yatırımcı geliyor doğal olarak .Bu şekilde binlerce kişi borsaya geliyor tıpkı 2001 deki gibi.Hisse fiyatları acaip sisiriliyor ve artık yeni yatırımcı yukselis i devam ettiremeyince BOOOOMMMM:rtfm:
Olayın özeti bu .
Yahu bu yıl turizm ne olacak .Tamam bizde korona yok ama nasıl etkilenmez turizm.:rtfm:
Agalarim gözünüzü açık tutun ve uyanık olun.
Ister al ,ister sat .Twitter pazarlamacilarina karşı uyanık olun.Bir hissenin ederinin ne olabileceğinin hesabını öğrenin.Çok zor değil bu.
Fiyat /kazanç oranlarını öğrenin .
Alyatçı 2001 değilde. 1999 yılı depreminde borsa çok düşmüştü sonrasında 2000 Ocak ta hisseler tarihlerindeki en zirveyi gördükten sonra çökmeye başlamıştı
https://mobile.twitter.com/ProfDemirtas
Alın size gerçek bir ekonomist .Profesör Dr Özgür Demirtaş .Koronavirus nasıl da önemli bir konuymus okuyun.Adam 40 gündür yazıyor .
Ben dahil sosyal medya ve forumlarda yazılanlara göre yatırım yapmayiniz. Aracı kurumlarımızın Arge lerine soru sorun.Bu bölümler sizin sorularımıza cevap vermek için var .Hisse almadan önce sorun.Hadi sormadan aldin bari aldıktan sonra sor .Ben böyle bir hisse aldım ,yatırım için ideal mi vs vs sorular sorun .:rtfm:
Alyatçı Şimdiye kadar spekülatif kağıtlar oynuyordun şimdi aracı kurumlara sorun diyorsun aracı kurumlarına sorsan hiçbir zaman oylum-rysas. Brksn, oyayo. Hubvc vb spekülatif kağıtları almayın der. Sen de biliyorsun ki para bu tip kağıtlarda kazanılır ve bu tip kağıtlarda kaybedilir. Sen de biliyorsun ki Türk hava yollarında bekleseydin pörtfoyün bırak yerinde saymayı şimdi çok çok aşağısında olurdun. Aselsan şu andaki çıkmış haliyle bile sana bu kadar kazandırmazdı. Ha bundan sonrası tehlikeli mi bence tehlikeli ama herkesin fikrine göre de değişir.
Son dakika Sağlık Bakanı Fahrettin Koca :Ülkemizde tespiti yapılmış coronavirus vakası yok.Ama olma ihtimali ÇOK ÇOK YÜKSEK.Her an ortaya çıkabilir .
Bu haber üzerine borsaya haziran ayına kadar ara veriyorum.Kolonya ve sntiseptik kullanın.Maske kullanın.
Herkes hakkını helal etsin .Yaşlılarda ölüm oranı yüksek .Gençlerde yok denecek düzeyde .
Herkes çevresini uyarsin. Hatip Ağam ve tüm geçmişteki hubvc ortaklarim Allah a emanet olun.
Inşallah en az zararla atlatiriz bu coronavirus illetini
Kapanış 21.66
Mal ortada ,isteyen alsin, isteyen satsin .
Ben nakit Kral dayim.
Butun twitter üstadları MALDA BEKLEYIN SATMAYIN MALLARINIZI diyor .
Günlerdir biribirlerine her türlü hakaret eden COK TAKIPCILI twitter fenomenleri ORTAK NOKTADA BULUŞTU ve aynı ÇAĞRIYI yapip SATMAYIN MALLARINIZI diyorlar .
Ülkenin bakanlarına kızıyorlar .Dünyadaki bütün liderlere ,ekonomi nin başındakiler e kızıyorlar artık.Amaç ne acaba?
PAZARLAMACI TWITTER FENOMENLERI MALDA YAKALANDILAR .Karda olan düşük maliyetliler fiyata bile bakmadan SATIYORLAR .PAXARLAMACI FENOMENLER tahtalarda kafalarına mal üzerine mal yiyorlar .
Haykirmalari ,inlemeleri bu yüzden.Birbirine hakaret eden bu kişiler ARKA PLANDA yeri geldiginde BERABER HAREKET ediyorlar .
Uyanık ol ky. Kendi kafana göre işlemler yap.
Ister al ister sat .Özgür iradenle işlemlerini yap .:rtfm:
Naten in bilançosunu begenmemistim.
Ama karel in bilançosu güzel beklentiler dahilinde geldi .
770 milyon piyasa değeri olan KAREL de 113 milyon tl net kar çok güzel.
Bunu bir kenara not aldım.:rtfm:
S....z ykb deki y....k alıyor alt kademelere veriyor boyle yapay yapa 19 lara getırdı 350 bın lot aldı 350 bın lot sattı ı...ekıme hizmet edıyon l.n
Daha önceki sayfada Koronavirüsün herkese bela olacağını yazmıştım kimse pek önemsemiyordu ama şimdi ehemmiyeti ortaya çıktı. Şunu tahmin edemedim böyle bir krizde gıda sektörünün hareketlerinebileceğini tahmin edemedim tahmin etseydim Bim alırdım %20 yaptı