1.05 den sattığım #alyag hisselerimi bugun 044 den aldım hadi bakalımm Bekleyelimmm sonucu
Printable View
Arkadaşlar ayrılma hakkı ile ilgili dava açmayı düşünen varmı?
Olağanüstü genel kurul ilanından önce elinde bulunduranlar kanımca dava açabilir
ben açmayı düşünüyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın dutluca SPK üzerine çalışan avukat arkadaşlarım ile bu konuyu konuştuk.
Özelden yazın görüşelim.
http://www.borsagundem.com/foto-habe...leri/1345972/3
3 ay olmuş ilk haber düşeli ,halen aydındaki araziyi alamamış...
http://www.borsagundem.com/haber/aly...haberi/1253725
http://www.borsagundem.com/haber/aly...esiyor/1364357
kasım 2017 de ilk 34 milyondan satış anlaşılmış.1 yıl sonra 27,5 gerçekleşmiş...
1.şirket 1 yılda satışı gerçekleştirmiş,maaşallah çok hızlılarmış..
2.Aradaki 6,5 milyon dolar ne olmuş..kur yükseldi diye mi?
https://i.hizliresim.com/k9nqZD.png
Haftalık grafiği çok güzel duruyor ve güzel de yerde..
Gelgelelim tahta sahiplerine ne kadar güvenilir..
Ya birde gerçekten battık bittik derlerse... :vk:
Ya birde gerçekten hepsi bir kurulmuş oyun ise... :yahoo:
Bilemedimki şimdi, grafik cezbediyor, lakin bu kardeşler tiksindiriyor...
saygılar
Not: bu haftalık bir grafik olup gerçekleşecekse bile ayları alır.
benim takibimde olacak, ne zaman düşen kırmızı çizgi üzerinde olur,
o zaman alım düşünebilirim, zira altta ne kadar zaman oyalanacağı
toplayacağı malın oluşmasına bağlı...
Bence bu bir oyun, en azından ben öyle yorumluyorum...
Ne alaka diyeniniz olacaktır mutlaka ama, AVOD u takip edenlerdendim...
67 yaktığında aldım ama öyle hacim ve agresif hareketler yapıyorduki, 68 den verdim kurtuldum..
meğer kendimi kandırmışım, sonra arkasından baktım...
Avod 2 ay gibi tarihi diplerde oyalandı ve uçtu...
Alyağda tarihi diplerde, zamanı kestirmek güç ama hiç umulmadık anda uçabilir...
Burda da hacimli ve agresif hareketler gözlemleyebilecekmiyiz, seyredeceğiz...
saygılar
Evet ucuz gibi ama değil almak biraz kumar olacak işin gerçeği üzmeyecek para ile almak gerek
SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Defter değeri 0.17 kuruş
Bu fiyatlardan ky ye alım fırsatı veriyor olması uzun süre buralarda takılacagi ya da daha aşağıları göstereceği izlenimi yaratıyor bende. Kim nerden aldıysa hep daha aşağısını gösterdiler. Kar edip çıkan az gibi. Onlarda yeni ky çekmek için fiyatı yukarı taşıdıkları esnada uyanıklık yapıp satıp kurtulanlar. Sahipleri iyi niyetli değiller. Taa en başından beri hep kafalarında ki plan buymuş demek ki. Hırsızlar daha birde bedelliden bahsediyorlar. Daha ne kadar somureceksiniz size yatırım yapan insanları. Ne istiyorsunuz ky arabasını satsın kredi çeksin biyerlerden para bulsun sizin bedellinize mi katılsın? Yetmedi mi somurdukleriniz? Bu işin sonu hiç parlak değil en sonunda biri ya kendine ya size kıyar çok can yakıyorsunuz. S..kmenin bile bi adabı var. Tadını kaçırdınız artik. Ytd.
bende avukatıma danıştım dava açalımmı diye .sonuçlanması 1-2 sene bulur. o zamana kadar ya hisse 1tl çoktaaan geçer veya patron sıvışmış olur.Ayrıca haciz koyacak demirbaşda yokki.
yarın öbürgün Nureddin şirket müdürlüğünden çıkaracaklar üzerine mal varlığı gözükmeyen birini müdür yapıp kendilerinin şirketle ilgili hiçbir borcuda kalmaz.
Bu işler böyle parası olana bişey olmuyor.Olan hep garibana
Dip dönüşünde gap bırakmadan yükselse iyi olur
Biraz öyle oldu çok yazık ky ya ben gider dedim ama nasip artık
Arkadaşlar dava şirkete açılmıyor, dönemin yönetim kurulu üyelerine açılıyor, gerekirse adamların maaşına bile haciz konulur..
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
50 ye satış koydum dahada ne anasininkine giderse gitsin mina koyim
Deveyi yardan uçuran bir tutam ottur.
Anonim şirketlerin ödenmemiş amme borcundan kim sorumludur?
Amme alacağının tüzel kişiliğin mal varlığından kısmen veya tamamen tahsil edilememesi veya tahsil edilemeyeceğinin anlaşılması halinde; kanuni temsilciler şirketin ödenmemiş borçlarından müştereken ve müteselsilen sorumludur.
Şirketi temsil yetkisi murahhas üye veya üyeler ile şirkette pay sahibi olmayan sorumlu müdürlere bırakılmış ise, amme alacağının bunlardan takip ve tahsiline gidilir.
Temsil yetkisi murahhas üyelere veya pay sahibi olmayan müdürlere bırakılmamış ise, yönetim kurulu üyeleri kanuni temsilci sıfatını taşımaktadırlar ve amme alacağının ödenmesinden yönetim kurulu üyeleri şahsi mal varlıklarıyla sorumludurlar.
Anonim şirketlerin ortakları şirketin amme borçlarından sorumlumudur?
Anonim şirketlerin ortaklarının, anonim şirketlerin ödenmemiş amme borçlarından sorumlu tutulacağına ilişkin herhangi bir kanuni düzenleme bulunmadığından, bu ortakların şirketlerin ödenmemiş amme borçlarından sorumluluğu bulunmamaktadır.
Alyağ'ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdür Mehmet Dikkaya
genel müdür Nureddin değil. ve Mehmet dikkayanın şirket hisselerinde pay sahipliğini göremedim.
Muhtemelende emeklidir.yaşlı birine benziyor.
http://www.altinyag.com.tr/yonetim/
http://www.altinyag.com.tr/ortaklik-yapisi/
Destek olun arkadaslar.... bizim adimiza onemli bir yazi..... https://twitter.com/derinhisse/statu...309024256?s=08
Takaslarda olumlu gelişmeler var arkadaşlar. inşallah güzel şeyler olacaktır.sabır kalmadı belki ama 2018 bilançosu gelene kadar beklemek iyi olabilir.
18-12-2019 dan beri %0.6 daha artmış. Patron yeterince uyanık bu fiyattan niye hisse satsın.satmak istiyorsa fiyatı yukarı çekmesi gerekir. hem yeterince alıcı bulabilmek için gelgel tekniği.Hemde yukarı fiyatlardan satabilmek için.
Gerçektende Bedelli yapmak istiyorsa mutlaka yukarı çekmesi gerekecektir.sonrada bedelli bitince olumsuz haberlerle hisseyi aşağı çekip toplayacaktır.Teknik yeterince basit.geçen senede bunu yaptı bedelli sonrası tüh yaaaa sodru ile anlaşamadık dedi.Yersen :yes:
https://pbs.twimg.com/media/DwEeogJX0AA13pN.jpg
PATRONA VE YEDİ SÜLALESİNE SELAM
Bende atılan takaslardan gördüğüm kadarıyla kurumların elinde epey var , buralardan o kadar lotu satsa kim alacak, hatta 1 üstü bedelli beklentisiyle satışa geçeceği için orada da 2 ye çıkma beklentisi oluşturabilir patron, sonuçta maliyet kurtarma derdinde olanlar var. Tabi bunlar olasılık okuyanlar etkilenmesin zira bende yüksek maliyetlerdenim ve bekliyorum o esnada artan lotlar dikkatimi çekiyor sadece gözden kaçırıdğımız noktalar varsa aydınlatın lütfen ytd :) hocam peki umduğumuz gibi olursa 20 ocağa kadar bedelli başvurusu olduğu için şu dönemlerde hareket olabilir mi ?
Gerçekten mükemmel bir resim de.Bunu anlayabilecek patron yok ,ta da ben hep böyle patronlara denk geldim...Mesela son örneğini az önce mzhld ve eplas hisselerinin çookkk şerefli patronu kemal zorlu yaşattı...adam dan 2 aydır ağzının içine bakıyoruz müjdeli haber için.adam bir haber gönderdi, yani sıçtı yine.nedir benim bu talihsiz hisse seçimlerim ya.
KAP : BORSA ISTANBUL
Yabancı yatırımcıların Pay Piyasası ve Piyasa Öncesi İşlem Platformunda gerçekleştirdiği 2018 yılı Aralık ayına ilişkin işlemler ekteki tabloda yer almaktadır.
https://i.hizliresim.com/P1kWlb.jpg
Yanlış anlamayın ama gecen sene bedellide de spek 1 liradan bir sürü hisse aldı bedelliden bunları 1 liradan verir mi hiç dendi. 0.90 a düştü 1 den aldığını 0.90 dan mı verecek dendi. Her düşüşünde aynı şey söylendi. Spek 1 den aldığını 0.90 dan veriyorsa demek ki çok daha düştükten geri toplayacaktır. Takaslarda nasıl anlıyorsunuz kimin mal toplayıp kimin sattığını? 0.40 lardan bile bir sürü ky alım yaptı fiyat çok ucuz diye. Bu hisse de ucuz dediğimiz dip dediğimiz yerlere gelmek için şimdi kaç tavan çekmemiz lazım? Belki de 10 gün sonra 0.40 lara gelmek için kaç tavan çekmemiz gerekecek. Sürekli bizi ters köşeye yatırdı. Fabrika satıp kasasına para koyup bu kadar sürünen başka hisse var mi acaba? Adamların niyeti kötü malesef. Ha cikadabilir düşedebilir bilemeyiz ama kesin olan birşey varsa o da bunların üçkağıtçı olduğu. Mantıklı düşünürsek üçkağıtçı adam ile ticaret yapılmaz. Hırsızlar ayrılma fiyatında uckagit yaptılar şimdide utanmadan bedelli yapıp az daha para isteyecekler bizden. Ytd.
Abi bakamadım inan ama bunlar çok köyü niyetli bak memsa örneği
Değerli paydaş sende böyle deme bari. Zaten moraller bozuk:(
Benim anlamadığım tek konu bu adi çeviklerin diğer 4 hissesi iyi kötü aylardır işlem görürken sadece amiral gemi alyag mı batıp gidecek?
Senede 1 bedelli yapıp sürekli gelir elde etmek varken tek arsa satışından kalan para bu açgözlü patronun gözünü doyurur mu?
Yazmışken şu sahip çevik e 2 laf atayım.
Başta bist e kabahat bulmuştum benzer birçok firma varken niye alyag bu duruma düşürüldü diye. Ama geçen sürede hala bir halt edemediğin için sen 2-1 öne geçtin adilikte.
İnşaallah elimizdeki hisseleri karlı olarak senin eline vermek nasip olur.
Ytd
Sayfa taziye evine dondu mk
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
patronunda şereflisini.
ALLAHDAN KORKANINI
AR.NAMUS
ŞEREFİ
OLANIN NASİP ET.
ŞEREF........ PATRONLARIN
KAZANDIKLARINI YEDİ SÜLALESİNE YEMESİNİ NASİP ETME
Patron yatırımcısına karşı iyi niyetli olsa şimdiye kadar bir açıklama yapar yatırımcısını belirsizlik içinde bırakmazdı. Patronda biliyor ki belirsizlik insana maddi manevi hata yaptırır. Allah kimseyi belirsizlik içinde bırakmasın. Ytd.