syn big burada twitter da araya kaynatmışssın bizide hadi neyse
Printable View
Bu bilancoyla ters teperse onların anasına tepeyim
faliyet karı olmadığı için etkilemez diyorlar arkadaşlar..:(
Adam kazanmaya alışmamış,
1,42 ağlıyordu
2,08 oldu ağlaması daha da arttı
Bilanço süper geldi
Yandım anam diye bağırıyor
3,33 olduğunda kendini bir yerden atacak
Çok basit düşün paranın tamamını kaybettin diyelim
Ne olacak, yeniden başlarsın, sıkıntı yok
ytd
arost tweetter adını söyle açayım
Peki arkdaslar simdi arsa satto ve kar gösterdi ama faaliyet sıfır yani bundam sonraki bilanco da ne göstereck şirketin bi icraati yok acaba sektör mü deiscek gyo fln mı olcak yoksa bu hikaye uzun sürmez
Kar 16 trilyon.toplam borçlar 29 trilyondan 12 trilyona inmiş.sirketin faaliyet karına gelince.zaten elinde tek bir otel var.ordan gelecek kar veya zarardan bisey beklemek mucize olur.onumuzdeki süreçte şirketin faaliyet alanı degistirebilecegini veya dışardan başka bir şirketin ulasi satın olarak borsaya girebileceğini dusunuyorum.son günlerin fenomen hissesi denge de bu durum oluşmuştu.kagit 2 liralardan 10 lira gibi bir fiyata yükselmişti.hisseyi yükselten isim ise ulaşa hiç yabancı olmayan özdemir uçar olduğu söyleniyor.ulasin yönetim kurulu üyesi yani.yarin ila hayrola.y.t.degildir.
Doğrudur çalışanı yok diyorlar.Oteli Euro olarak kiraya vermiş.Yani çalışan personel kiralayanın oturduğun yerden para kazanıyor hesabı :)
GT-I8552 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dünya Bitcoin diye bir sanal paraya para bağlıyor
Siz alacaklar EURO, ödemezse %25 ceza ve eski anlaşmadaki daireler dükkanlar geri alınacak
Diğer otel kirada, çok güçlü bir grupta (Polat) tatilat yapsa otel değerlenir, marka değeri zaten uçtu
Kirada sorun yok, olursa geri alır, müşteri portföyü genişledi
Rusya çözüldü
Görünen açık satmışsınız
Biz sizi kazıklayacağız diye korkunuzdan altınıza kaçırıyordunuz
[QUOTE=bigborsa;1111723]Dünya Bitcoin diye bir sanal paraya para bağlıyor
Siz alacaklar EURO, ödemezse %25 ceza ve eski anlaşmadaki daireler dükkanlar geri alınacak
Diğer otel kirada, çok güçlü bir grupta (Polat) tatilat yapsa otel değerlenir, marka değeri zaten uçtu
Kirada sorun yok, olursa geri alır, müşteri portföyü genişledi
Rusya çözüldü
Twiterde engel listesini azad et bigborsa yarın ki tavan hatrına ytd :))
Keske cıksa bu forumda olup da cıkmasını istemicek bir allahın kulu yoktur millet eskiden beri beklio hep aynu kişiler forumda en yeni kim ne zaman türedi herkes bilio ztn nese ins tavan tavan yaparız gideriz 1;85 maliyetim 48 bin lotum var bekleriz ocağa kdr belki b grubu olur yeni hikayemiz bu bekleriz
arkadaşlar bir konuda ne kadar iddialı görünülüyorsa orada sıkıntı vardır, bu benim yorumum değil yerçekimi gibi bir doğa kanunudur...
bazı kişilerin burda 9-10 rakamlarını bile zikretmesi bu dediğimin açık göstergesi..
şurası da var ki teknik olarak süper bir yerde, amma velakin bu iddialı laflar beni çok ürkütüyor...o nedenle gaza gelmeyin, ne olursa olsun hiçbirşeyin garantisi yoktur, ben hep derim bunu..çok güzel bir haber gelir süründürür spek sizi, beklersiniz beklersiniz , en sabırlısı bile satar, bi bakmışssın hisse uzay olmuş..o nedenle neyin ne olduğunu herkes biliyor zaten, önemli olan neyin ne olmadığıdır, bu bizi sonuca götürecek olandır...ytd...
Burada yazanların çoğu korkularını paylaşıyor
Ezik tipler, hayatta hiç bir şeyin yolunda gitmeyeceğine inanıyorlar
Biz hep olumlu bakıyoruz
İzleyenler ne aldık ne sattık nasıl kazandık biliyor
7 MİLYON özsermaye, 23 milyon karla 30 milyon olacak dedin. BENDE SANA AÇIK HESABI YAPTIM ZAMANINDA. aldığın avanslar ordan ATTA GİDECEK dedim.... O KADAR KAR EDEMEZSİN DEDİM......
16 milyon kar etmişsin.
23-16= 7 milyon
5 milyoncukta, diğer otele değerleme artışı yapmışsınız, ÇAKTIRMADAN, HİÇ SÖYLEMİYOSUNUZ......
7+5= 12 MİLYON
DEMEK Kİ 12 Milyon törkiş lira, ATTA GİTMİŞ, ÇOKOPRENS ALMAYA GİTMİŞ....
kasanızda var 4 milyon.....
vadeli gelecek para 15 milyon.vadeli gidecek 10 milyon......kısa uzun vadeli borçlara karşılık....
patronlarınızın yeni arabalar almış 600 bin liralık ( güle güle binsinler....zaten çok iş yapıyolar)...
diğer oteliniz vesaire 15 milyon ( kirada, konaklamak isterseniz parasıyla kalırsınız)....
durum budur kısaca işte.....
Bigborsa, this is bist...
2.11 açıldı bakalım salacak mı artık geri
2.08 üstünde açtı salmaz bence
bence salacak..
gidecek kağıt tavan açardı..
Kademeler bos tavan olması lazım
.............................
Satan arkdaslarım war walla hangi kademeye yazdıysa anında gitti mallar kapıs kapıs gitti
2.24 drencinden kafayı cıkarmasını bekliyoruz
gerçekten 16 milyon kar varsa neden gitmiyor..spy a suç duyurusunda bulunalım..
2.24 kıramazsa 1.95 e geri dönüş yapar diorlar teknige göre doqry mu