1 gün gördü kalmadı bile oralarda 4 geri geldi.grup parasal olarak zorda.
Printable View
Bu kadar lot nereden geldi?Sanırsın BİST 100 hissesi...Yatırım Tavsiyesi Değildir...
Her zamanki gibi DGGYO dan seçmece saçmalıklar...Yatırım Tavsiyesi Değildir...
Bunuda aldık ama niye aldım bilmiyorum
ASUS_Z01RD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu hafta nasil ocak arti o lursa iyi
Jakop jersen denen dinsiz imansız şe..sizin TEK’i vardı burda kagıdı devamlı pozitif tutarmış 4.50 ilken 10 olacak diyen karaktersiz gelsin görsün kagıdın fiyatını
DGGYO Solo 2018/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 3933529 Yıllık Değ%:-93
Ne oldu da yükseldi acaba
Ne şanssız tam yükselişe geçtik endeks düştü
Asansör gibi maşallah
***DGGYO*** DOĞUŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)
***DGGYO*** DOĞUŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
2019/3 ve 2019/9 tarihli ara dönem raporlarının BDŞ tarafından hazırlanacağı ve bildirim tarihleri hakkında,
Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş.‘nin (MKK) 2 Ocak 2019 tarih 848 sayılı "2019 Yılı Finansal Rapor İlan Tarihleri" konulu Genel Mektubu 3ncü maddesi doğrultusunda
Şirketimizin 2019/3 ve 2019/9 aylık ara dönem bağımsız denetim raporu PwC Bağımsız Denetim ve SMMM A.Ş. bağımsız denetim firması tarafından incelemeden geçirilerek hazırlanacağından ara dönem raporlarımızın normal rapor teslim tarihine ek 10 (on) günlük sürenin dahil edilerek gönderileceği hususunu, kamuoyunun bilgilerine sunarız.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/753303
BIST
(05/04/2019 - 15:38:58)
***DGGYO*** DOĞUŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)
***DGGYO*** DOĞUŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Evet (Yes)
Hayır (No)
12.01.2012
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
SPK'nın Özel Durumlar Tebliği'nin (II-15.1) 23üncü maddesinin 7nci fıkrası gereği bilgilendirme amacıyla yapılan açıklamadır.
19.09.2016 tarihli ÖDA güncellemesi ile duyurulan 1/5000 ölçekli Maslak ve Çevresi Nazım İmar Planının iptali ve yürütmesinin durdurulmasına ilişkin tarafımızca açılan davanın reddine dair karara karşın temyiz yoluna başvurulmuş olup hukuki süreç devam etmektedir.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/757574
BIST
(24/04/2019 - 15:24:14)
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Evet (Yes)
Hayır (No)
03.11.2015
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
SPK'nın Özel Durumlar Tebliği'nin (II-15.1) 23üncü maddesinin 7nci fıkrası gereği bilgilendirme amacıyla yapılan açıklamadır.
Şirketimiz tarafından Maslak ve Çevresi 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı'nın iptali istemiyle dava açıldığı ve ancak bu talebimizin İstanbul 2.İdare Mahkemesi'nin Esas N2015/2177, Karar N2017/1332 sayılı kararı ile reddedildiği, 20 Haziran 2017 tarihli Özel Durum Açıklaması ile bildirilmişti.
İstanbul 2. İdare Mahkemesi'nin bu kararına karşı, İstanbul Bölge İdare Başkanlığı nezdinde istinaf yoluna başvurulmuştur. 04.06.2018 tarihinde tarafımıza tebliğ olan İstanbul Bölge İdare Mahkemesi Dördüncü İdari Dava Dairesi'nin Esas N2017/1187, Karar N2018/1104 sayılı kararı ile istinaf talebinin reddine karar verilmiş olup, bu karara karşı temyiz yoluna başvurulmuştur.
Konuyla ilgili hukuki süreç devam etmekte olup, gelişmeler kamuya duyurulacaktır.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/757577
BIST
(24/04/2019 - 15:28:33)
Yakında supernova patlaması olacağı hissine kapılan bir ben miyim
bu sessizlik hayırmıdır şer midir..
Doğuş grubunun bu sektörde devam edip etmeyeceği sanırım yakında belli olacak.Benim olan bitenden anladığım bu...Tahta nın bu şekilde durması sanırım hayra alamettir.Yakında bol atraksiyonlu bir film ile karşilaşacağız muhtemelen.Gelinen noktada yıllardır Garanti yatırım takasında olan grup mallarının YKB yatırıma virmanlanması manidardır.
Yatırım tavsiyesi değildir.
****** cocuklari once taban yapin sonra haberi yollayin. Size bir dur diyen olacak mi acaba? Maslak size mezar olsun
Ikına ıkına 3 lere gitti...Paldır güldür 2, 26 lara geldi...Hani Doğuş Grubu hissesi mi desem serseri mayın mı desem..Diyecek söz bulamıyorum...At sahibine göre kişner deyip geçiyorum...Yatırım Tavsiyesi Değildir...
Grubun istinye park dahil varlık sattığını biliniyor.Temel sebep galata port.Cok yüksek finansman ihtiyaci gerektiriyor.Insaat tamamlanıyor.Martta açılacakKarakoyden kabatasa kadar tam 2 km.Grubun dggyo 'yu da satacağını düşünenler var.Hatta sattığını.Kaldi ki grup dggyo üzerinden 100 mil.euro kredi alarak holdinge aktardı.Grubun Fiba holdingle yakın ilişkisi takip edilmelidir.#dggyo nün bünyesindeki gebze avm şubattan beri fiba yonetimindedir.Gecen hafta tahtanın ırzına geçen Ayı lakaplı Y.K dır.Muhteremin tarzı hırsız dan farksızdır.Ancak olan biten onunda çapını asar.Dusuncelerim analizdir.Yatirim tavsiyesi asla değildir.
Dggyo dip calışmasını yapıp yukarı sintali vermiştir 2018 de satmadıgı 120 milyon avroluk arsa ve gayri menkulleri ile gözde gayri menkullerden olma yolunda ilerliyor
Doguş gayri menkulde yapıkredinin maliyeti şuanki fiyatın üstünde vosvogen türkiye fabrika işi doguşa olan ilgiyi katlayacak gibi doas dada yapı kredi ilk alımda 1. Sırada
Hareket için daha bekleyecek miyiz? Yoksa faiz indirimi ile başlayacak mı? Ne dersiniz?
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim kanaatim,faiz indiriminin cok etkisi olmaz.Elimde somut bir bilgi yok.Ancak sirketin komple satılacağını düşünüyorum.Alacak olan da belli gibi.muhtemelen.100 milyon euro kredi alınan fiba holding.Eger VW ortaklığı kesinleşirse grubun finansman ihtiyacı artacaktir.Yiilarca garan takasinda olan Hisselerin ykb ye virmanlanmasini boyle okuyorum.Bu şirket osmanlı GYO iken halka açıklığı yüzde 49.5 idi.Sirket dggyo ya dönüştükten sonra grup neredeyse tamamına yakınını topladı.Grubun bunu neden yaptigina bir aciklama getirebilen ilgilenenleri bilgilendirirse faydali olur.Belli ki uzun zaman dir bir hesap var ortada.yuzde 95 takas grupta.. kalan yüzde 5 de çok dağınık degil.
Ferit tahtanın ırzına geçenlere yakında bir fatura keser.Köpeksiz köyde değneksiz dolaşıyorlar.
https://i.hizliresim.com/QPp8dr.jpg
3 aylık takas
DGGYO Solo 2019/6 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -56109771
#dogus grubundan gelen galata port haberleri oldukca onemli.Grubun mali durumu galata port un açılması ile düzelmeye başlar.Ancak grubun dggyo ile ilgili sektörde kalıp kalmamak arasında bir karar vereceği düşüncesi bende var.Onumuzdeki günlerde oldukça sessiz olan buralar şenlenir.Yazin bir kenara..YTD.
Doğuş holding 890 milyon dolarlık varlık satışı planlıyor- bloomberg ht
Piyasa Değeri(USD)
140.654.723
Piyasa Değeri(TL)
820.059.231
Özsermaye(TL)*
828.118.191
Sermaye(TL)
332.007.786
Net Kar(TL)
-56.109.771
Dönem:
** 2019-6
Tahtada kendisinden başka kimse yok galiba...
tüh be sabah erken verdik nasip işte... yapacak bişey yok. az sabretsek 10 kadememiz daha varmış. neyse salmasını bekleyecez mecburen..