Sarışın gacı 1.80 1.81 al verdi yine aldırdıkça ellerine veriyorlar[emoji16][emoji16]
LG-H850 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Sarışın gacı 1.80 1.81 al verdi yine aldırdıkça ellerine veriyorlar[emoji16][emoji16]
Bu zalimlerin elinden bizi kurtaracak kimse yok mu ya. 1.5 yila yaklasiyor resmen kapana kisildik kaldik
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarin gene 90 lar
Is yatirim bu cusandan ne istiyor her gun satiyor bi aydir satiyor. Hepsini satsa da kurtulsak
Spek.patron.... inşallaah yanlışlıkla Suudi konsolosluğuna girersin.
Yatırım fonları almaya devam ediyor iş satıyor ilginç??
yatırım fonları mal galiba alıp alıp duruyorlar. O kadar malı ne yapacaklar
Bir giydirme operasyonu daha.
https://i.hizliresim.com/AD8Adp.png
haftalık..
haftalar önce bu grafiği atmış ve pozitif uyumsuzluk var..hisse toplanıyor olabilir demiştim diye hatırlıyorum
alttaki göstergenin tirendi kırılmadıkcada aynı görüşüme devam ediyorum..
o trend kırılırsa işde o zaman 1.40-1.50 lere yaklaşırız
diye düşünüyorum
tabi bence.
1.5 yila yaklastik milletin kagidi uctu gitti hala zarardayim. zararina verip yoluma bakayim diyorum ya cikarsa deip satmiyorum . Bn satmadikca o dusuyor . Allaha havale ediyorum bu zalimleri . Zulme devam
Adi kagit zarar yazdi diye dustu kar gosterio yine dustu cunku inandiriciligini kaybetti . Guven kalmadi kagida. Simdi de secim geliyor bu sefer de borsa 100 binin altina sarkar ki cusan onu bekliyor salmak icin . çıkacak die bekle de bekle
Akşama kadar 1.86 1.87 gezer.Yine kapanışı eksi yapar :))
84 kapatir ytd
Meksa açığa satış yapmış ve dur diyen olmamış ilginç?????
Hayret ***ler çıkmadı piyasaya görülmemiş birşey tarihinde ama daha 20 dk var seansın kapanmasına.
Hafdanın yıldızı olur inşallaah..2 yıldır bekliyoruzzz
Ya benim bildiğim 5 yıl şampiyon olunca takılıyor
3x20 dostum ve bankaci dostum, nasilsiniz?
Piyasada onlarca sirket konkordato ilan ederken, Cusan 12M kar acikladi.
Devaminin gelecegi konusunda tedirgindik.
Cunku 2 yildir cok ama cok bezdirdi.
Bakalim haftaya Cuma, yani 1 Mart ta kactan kapatacak?
Ben gecenlerde gordugu en yuksek seviye 2,21 uzeri diyorum.
Ustadim 2 nin ustunde kapanislar olmadikca bu cikislar cikis deil . Cusan bi 1 gun cikar 3 ay bekletir. En azindan 1.5 yildir ayni hareketleri yapiyor. 2 nin ustunde kalirsa guven gelir . Ptesi yorumu yapcaktim ama bi gun olsun bari mutlu olalim diye yapmiyorum ytd
Ne acayip bir hisse. Yüzde 20 yaptığında da herkez bi mutluydu.o değil kuşlu sitede herkez ben dediydim ben bu işi biliyorum yazmış 2 yıldır burda sürünüyoruz. Her analiz yapan terso oldu. Yüzde 5 yaptı diye şimdi prof oldu hepsi. Ne acayip bir milletiz
Aynen dostum benim de kuslu sitede dikkatimi cekti . Olum dedim bi ben bilmiyormusum kagidin çıkacağını.ben bilmiom bu isi dedim . Ptesi eksi kapatinaca da herkes ah vah edecek . Bu cusan klasigine millet alismali bence ytd
Bi ben demiştim de benden gelsin . Gecen hafta ctesi 80 alti ya da 90 ustu demistim [emoji3][emoji3][emoji6]
Bi de benden gelsin
Ben demiştim
:) :)
Ptesi daha 5 dk gecmeden belli olur
Bende diyeyim ptesi bugünkü primin fazlasıyla geri alır milleti kendine küfür ettirir.
Katilmamak mumkun deil bir cusan klasigi izleyecegiz . Is yat kac haftadir satiyor alisa gecmis tahminim . Elindekileri vermeye calisiyodu alan yoktu . Bu sefer vercek bence ytd
Onumuzdeki hafta 1 tavani var canim :)
Tavan olmasi icin bi gerekcesi var mi ustadim. Altini dolduracak bi gerekce lazim. bu spek cok kurnaz .hareketi haftanin son gunu yaptirdi. Milletin nabzini olcecek iki gun . Iyimser yorumlari gördüğümde ptesi milleti mallandirak ki her platformda su an ooo bildik gidiyor artik cikis basladi gorusu hakim oldu . Tam da spegon istedigi oldu. Ptesi bu yazimi alintilatlyacagim bakin demistim diye . Insqllah alintilamam ytd
Arkadaşlar bugün tahtada açığa satış ve değişik kişiler girdi tahtaya benim tek tesellim patron ve fonlar niye devreye girip basmadı.Her harekette piyasayı mala boğup aşağı salarlardı.Ya bilanço iyi gelecek veya bilanço öncesi son çıkışı kullanacaklar.
Eger 2 nin ustunde kapatirsa bikac gun cusanda bi davranis degisiminden soz edebiliriz . Halka arz oldugu zamanki iki yildaki cusan geri donmus demektir o zaman . Artik kotu günler geride kaldi diyeniliriz bnce .
1,xx fiyatlar mazi oluyor.
2,xx li fiyatlar artik mevzu edilecek !!
3,xx fiyatlar ufukta gozuktu!!!
Cusanin dönüsü muhtesem olacak !!!
:party: :halay:
Anlasilan, Cagribey at tan dustu gene :(
Eyyyyy Cusaaaan !
azad et artık Centilmen Üstadımızı, yeter be.
ustad Gentleman topu penalti noktasina dikkti kalede panter Cusan cok dikkatli . Hakem dudugu agzina goturdu . Ustad topa dogru yöneldi. Şuuuttt veeee .... Az sonra [emoji3]
Sizce ne olmustur :ustad kaleciyi ters koseye yatirmistir . ustad topu direge nisanlamistir . ustad Ters kose olmustur kaleci ise dost kose [emoji3]
2 üstü kalıcı olması lazım yoksa yine elde sıfır olur.
Yarin aksam burası yas evi olur. Bu cikis temelsiz bi cikis. Mal verme operasyonu yapiyolar ytd