İş girişim mi bu mu dedim bende:(
Printable View
Alıma devam etmeli kağıdın buralarda sürünmesi ne kendine,ne paydaşlara ne de tahtaya yarar sağlar;1.30 üstüne atması lazım...
Dayı sence A1 bitirdi mi artık ? :whistling:
08.03.2019 - 08.03.2019 tarihinde HEDEF GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. payları ile ilgili olarak 1,13 - 1,13 TL fiyat aralığından 50.000 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi ve/veya 0 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi tarafımca/ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte HEDEF GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. sermayesindeki paylarım/oy haklarım 08.03.2019 tarihi itibariyle %28,35 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda yer almaktad
ağa karar verdi heralde goturmeye baktı boyle olmicak herkese iyi haftalar
yatırımfınans 113 e vermişti şimdi 120 den geri alıyor bugün :)
kız prenses sende 116 dan vermiştin sende roberto gibimi yapıyorsun :)
prenses samimiyetten dolayı kız diye yazdım yoksa haddimi bilirim
https://i.hizliresim.com/7aLQvm.png
anlık pasta
hedefe gelince 120 üstüne atmalı hacimli şekilde yoksa ...
ana kedi karakedi oldu :notr:
asıl bu hisse 1.30 dan sonra kalıcı olursa alınır diye dusunuyorum...
HUBVC ve ISGSY çek bizide tavana :halay:
Yok dayı batırmaz ki, tehdit algısı o kadar fazla ki bir işin neden ve nasıl yapılamayacağını çok iyi bilir. Fırsatları yakalama işide bana kalır. Piramit 130 K yı 1,20 ortalamadan verdi. 1,19 dan istese şimdi yerine koyar. :ok: Hatta dert buysa başka kurumdan koymuş bile olabilir.
Bütün girişimler tavan ne diyim gene yaptı yapacağını hedef [emoji457] bak hedefe
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Konya ovası obruklarıyla meşhurdur, dikkat edin altınızdaki toprak göçmesin, sayın kelle koltuk turizm şirketi sahipleri.
Ağa umarım Mart'ta sizi güldürür.
Benim ise acelem yok, 2019 sonu hedefimi zaten paylaşmıştım.
Şu herife ağa falan deyip durmayın rica edeceğim arkadaşlar.. olsa olsa bundan burulmuş haremağası olur.. taktiği belli bit yavrusunun.. 31/03 döneminde yine 15-20 milyonluk fiktif kar gösterecek..sabah hisseyi %19 civarı yukarıdan açıp yeni gelen keklere mal yedirip yıl sonuna kadar taşıtmak.. yıl sonunda ise karı birşekilde iç etmek
Bir laf var "tay si'l'kildigi çayırı özlermiş" burası konya ovası çayırı.
eğer bir adam uğrunda çalışmadığı bir liraya sahipse, başka bir adam hiç almadığı para için çalışmıştır.
Karanlıkta birşeyler olmuş ama ekranda yoktum anlayamadım. Ne oldu orada ?
Cehennemin dibi olmuş inşallah bu şirket adeseden bile kötü
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...840244f86f.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...5ad6ea53b5.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gömlekçisi,kıravatçısı,üçkağıtçısı,gazcısı maşallah hepsi burada konuşlanmış...
Marbas 118k acikci bakalim virman mi yapacak yoksa kendi mi alacak? Virman ı nereden yapacak.
eğer bir adam uğrunda çalışmadığı bir liraya sahipse, başka bir adam hiç almadığı para için çalışmıştır.