Borsa kim kime corsaya dönmüş kaç haftadır neydi bu baskı o zaman kansızlar milletin elindeki 3-5 lotun derdindeymiş...
Printable View
Borsa kim kime corsaya dönmüş kaç haftadır neydi bu baskı o zaman kansızlar milletin elindeki 3-5 lotun derdindeymiş...
çok çıkmasın stabil kalmak iyi biraz sindirmemiz lagzim
alıcılar kagatın sahipleri
büyük oyuncular gibi duruyor
tacirler alım tarafında geçti de kağıtta pislik yapan ak hala en büyük satıcı satışı 83 bin civarı
Alıcılar
garanti 32077
yapı 28099
tacir 21121
ziraat 16371
satıcı
ak 83635
gedik 12879
meri 10389
tacirler gene satış tarafına geçti ak ve tacirler tahtayı resmen s.....
Tarihi işlem hacmi rekoru ve hisseler el değiştiriyor. Yeni maliyetler oluşuyor. Yolumuz açık olsun Durdo :)
Alıcılar
garanti 58312
iş 42221
yapı 37287
ziraat 21221
satıcı
ak 98267
tacir 54975
finans 11890
ne zamandır bu tahtayı takip ediyorum. buranın sahibi ak ve tacirler. büyük ihtimalle garanti iş yapı yeni alanlar. eğer bu yapı aldıklarını geçenki basar mı bilemem. yanlız ak ve tacir alanları sıkıştırmaya çalışıyor. bi cayırtı kopacak gibi. endeksin yönüne göre hareket çektirecekler gibi
Bilanço gelecek vaad ediyor.... Yalniz geleceği ve şimdiyi karistirmayalim arkadaşlar.... Mevcut durumda 14 milyon kar etmiş bir şirket.... Bu 14 milyonun 10 milyonu da son çeyrekte yazılan finansal gelir... Doların artması hasebiyle.... Kalir 4 milyon.. Sermaye 14 milyon...hisse fiyatı 6.... Oldukca pahalı diyebileceğimiz bir durum....
Bu anlattığım mevcut durum... Madalyonun bir yüzü.....
Bakalım diğer yüzene.....
14 milyon sermayesi ile son iki çeyrek te 15 er milyon faaliyet kari yazmış bir şirket var...
Böylece senelikte 60 milyon faaliyet kari yazan 14 milyon sermayeli bir şirket haline donusecek iki çeyrek sonra... Bu acidan 6 gibi fir fiyat bu hisse icin cok ucuz..
İşte spek bu ikisi arasındaki algı farkını kullanıyor....
Keko bırakıp gitmeseydi söyle derdi heralde uzun lafın kısası ''önümüzdeki bilançoyu çift hanelerde karşılayacağımızı düşünüyorum''.. YTD :halay:
Sorun da orada işte. Çapsız, beceriksiz ve salak. Bir işi beceremiyor lavuk.
Artık izliyecegim şahsen durdo için dövizin durumu yoksa işler rayına girmiş gözüküyor bilançoyu bundan sonra etkileyecek en önemli konu bu gibi...
Spegin isi bize kazandırmak değil.... Kendine kazandırmak... Spek dürüst olsun bize kazandırsın diye beklemek bosa hayal.... Bu bi savas... Ya spek kazanacak ya ky.....
Döviz borcu sıkıntı.... Bu faaliyet kari ile oder evet... Ama neden hedge etmiyorlar... Ya da tl ye çeviriyorlar borcu....
Bedelli yapsınlar diyeceğim ama patronlarin cebinde o para olmayabilir... En iyisi tahsisli sermaye artirimi ama bu şirket hayatta öyle bişey yapmaz.....
Döviz artmasın diye dua etmekten baska yol yok...
Cirosunun yüde 70 döviz olan birşirketin döviz sıkıntısı olmaz olsaydı 2018 krizinden çıkamazdı
spk işi bilmiyormuş bilmeseydi bu gün bu kagıt burada ourmuydu
bir aydır form yazılarına bakarsanız
maldöktürmek için neler yazıldı neler
ben hala sattım diyenlerin sattıgına inanasım gelmiyor
Ciro dolarla evet ama maaliyetde dolarla... Bunu da unutmamak lazim...
Arkadaşlar durdonun 2 yılda aldıgı mesafe
tesadüfmü sizce
hep bir bahanemiz var
armudun sapı
üzümün çöpü
biraz tarafsız olalım
Ben bugün aranızdan ayrıldım sizlere bol şans
Artık bu karlılığa ve ciroya kur farkı cokta etkilemez şirketin satışları nın %70i ihracat 2018 kur yüzde 40 yapmasına rahmen kar etti busene rekor karlar gelme ihtimali cok yüksek ilk alrı ayın bürüt karıyla son altı ayın bürüt katı cok artmış oyüzden busene süper gecicek gibi kur yüzde 20 mi gelse bile cok iyi karlarlar yazacak
Ek 21997
Geldik dolar bazlı kanal alt bandına. Burası aynı zamanda 200 gunluk ortalama. Bir de bayrak formasyonu. En saglam savunma hattı özetle. Temel yönden de bu dönem bilanco yapısına da bakılmalı direkt kârına değil.
Diye paylaşmıştık.
https://twitter.com/aalgun/status/1103606776702910464
Uçtu uçtu durdo uçtu 🤣
cigerci yine formunu koruyorsun
çıldırtmışsın insanları
kardeşim toplaya toplaya bitiremedin kagatı
doymadınmı
herkeze sattırdın
bırak insanları
yazdıklarının altını doldur ki
saygınlıgın olsun
renkli bir kişiliksin
kim olursan ol
Cigercinin ciğerini söktüler🤣🤣
[emoji122][emoji122][emoji13][emoji13]
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
181..........
Bügün eski durdoya dönduk az haçimli ama yukseliş gösteren günlere...:)