abicim, hisse konusunda tombala çekmeye gerek yok ki. bilançolar ortada zaten. bizim hisse kötü mü? kesinlikle hayır. ama işte görüyorsun. hisseye talep maalesef yok.
Printable View
Eskiden bir tavan yapardı üstün e yüzde 10 yapardı nerde o günler unuttuk tavanları ytdr
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Credit in tek lot dahi almadan satışları devam ediyor
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçen yıl döviZ sert yükseldiği için kâr artışı çok olmuştu.bu yıl çok da afaki kâr artışı beklemiyorum..ytd
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Önceki dönemlerde kurdan karlar yazdığı çok oldu bu seferde kurdan kar yazdı dediler engüzeli faliyetden kar yazması bu dönem 4.50 dört buçuk milyon finansal gider yapmış kar normalde 24 milyon altı aylığa göre kötü değil yıl sonu nekadar kar getirir 50 milyon kar gelirse yıl sonu fiyat 3.65 de dururmu onu düşünmek lazım şirketi aradigimizda tam kapasite çalışıyoruz mal yetistiremiyoruz diyorlar kar etmeden tam kapasite çalışıyorsa talep çok olduğu halde zararına satiyorlarsa onu bilemem ytdr
Kora ailesinin en delikanlısı cihat kora 75 bin 800 lot alım helal olsun
Önceki dönemde yapılmayan bu alımlar neden yapılıyor onuda düşünmek lazım.
Boşuna almıyorlar herhalde. Demekki şirketten bir beklentileri varki alıyorlar. Hemde bu ortamda.
Ben hissemin üzerine oturup beklemeyi şeçerim. Elbet ileride birgün bunun da zamanı gelir.Herkese bol kazançlar./ytd..
Evet aynen size katılıyorum bu alımlar hisseye güven aşılar spegin oyununu bozacak inşallah devamida gelir
Alımlar bizleri umutlandırıyor. İnşallah devamı gelir. 30 aydır para kazandırmadı. Büyük resimdeki flamayı yukarı kırarsak harika olur.
Çok olumsuzluk pompaladik hisseye temettüde hektaş ve kordsadan iyiydi alka burdan alkayı verip hektaş 15 tl olmuş kordsa 12 tl onları mı alacaz hektaş kordsa alka aynı fiyatı 2 sene evvel ytdr
Alka, karel ve cemtsdan yüksekti fiyatı. Artık yükselmesi gerek
Bunlar binmeyecegi esege ot vermez.Kagit 3.10 3.20 de gezerken millet yalvar yakar geri alim yapin diye agliyordu.Tek lot dahi almadilar.Yakinda kokusu cikar gerci aff buyrun hissenin boku ciktiktan sonra......SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar, şu tek lot almadan yüklü satış yapanlara uyuz oluyorum. Dellendiriyorlar beni
O çok satanların elinde hisse kalmayınca yolculuk başlar bırak versinler seve seve gitmezse mike mike gidecek hani askerlikte s.s kanunları vardı işte alkada bu kanunlar gecerli ytdr
patron yaklaşık 10 bin lot daha alım yapmış.
Helal olsun cihat koraya kılıcı çekmiş tek başına kesiyor diğer koralarda tık yok en delikanlısi cihat kora
3.72 de ne var böyle bir türlü geçemiyor orayı 3.72 de takiliyor hisse ytdr
20 milyon sermaye 500 bin tl zarar hisse 6.20 tl kaplamin
Bizim hisse karda ve karpayini dolu dolu veriyor 3.72 bu borsanın adaleti gerçekden yok ytdr
Abicim daha ne lacka hisseler ne primler yaptı. Alka onların yanında Apple sayılır. Ama yok işte gitmiyor SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Patron alımları devam ediyor. Yaklaşık 22 bin lot
Helal olsun cihat koraya
Evet haklısın
Adım attirmiyor spek hisseye katiksiz ....
Zararlı kaplamin 6.50
Karlı alka 3.70
Olacak iş değil tam bir o..... spek baskı üzerine baskı Allah seni ıslah etsin
Ya bu nasıl iştir arkadaşlar? Şu hisse 30 aydır yerinde sayıyor olacak iş değil
Sözün bittiği yerdeyiz biraz geri alım yapıldı yine aynı baskı var kardeşim satış tarafı meşhur 17 bin lot ve 18 bin lot alislar 100 lot 50 lot bu şimdi o çocukluğu değilde ney
Gerçekten insan üzülüyor. Beş para etmez hisseler Son üç ayda yüzde yüz yükseldi. Fakat şu hisse 30 aydır kan kusturuyor millete. Yemin billah biraz para kazansam yakinlarimdan ihtiyacı olanlar var. Lakin bırak kanmayın 1 yıldır devasa bir zararla bekliyorum. SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eskiden atma diye bir arkadaş yazıyordu alacak mevzusu için 2020 yılından önce alamaz diye 2020 yılı da geldi bakalım alacakmı 90 milyon civarı bir alacak ytdr
arkadaşlar,
bana kalırsa o parayı alması zor gibi. neden derseniz, çünkü şirket batmış vaziyette. zaten davaları alka kazanıyor ama ortada tahsil edilebilecek bir para veya gayrimenkul olduğu şüpheli. büyük ihtimalle interpap denilen şirket varlıklarını bir şekilde kaçırmıştır. o nednle ben oradaki alacağın tahsil edilebileceğini sanmıyorum.
Sirket sahiplerinin gayrimenkulleri ipotekli diye bir arkadas yazmisti.Haciz uygulanabilir dogruysa da daha kac yil sürecek böyle adalet mi olur.SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Maalesef bizde hukuk çok ilginç. Babam dekorasyoncuya 18 bin tl kaptırdı. Daha başka insanları da dolandırmis. Babam savcılığa başvurdu savcılık hiçbir şey yapmadı. Şerefsiz dolandırıcı başkasının dava etmesi yüzünden sadece 1 ay içerde kaldı. Bizim para uçtu gitti. Bizde hukuk böyle. Vergini hiç aksatmadan yatırırsın ama millet vergi falan vermez. Fakat yine de sürekli af gelir ve aynı kişiler aynı yine yaparlar bu böylece sürer gider. Bizler de salak gibi milleti finanse eder dururuz.SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bugünkü operasyon, yatırım finans ve osmanlı menkul üzerinden yapılıyor. yatırım yüklü alırken osmanlı yüklü satış yapıyor
arkadaşlar ben böyle bir şey görmedim. bu nasıl iştir? ekrandaki onlarca hissenin içinde eksi olan birkaç hisseden biri bu diğeri alkim.
Leblebi yiyen kalafat gibi hisse
Adamın biri horoz hastasiymis her yere horozuyla gidermis bir gün güzel bir film varmış sinemada adam horozuyla sinamaya gitmis tam içeri girerken biletci horozu görmüş beyfendi hayvanlar giremez demiş adam ve horozu almamış adam düşünmüş bir tur atmış horozu pantolonun içine sokmuş yarım kilo da leblebi almış tekrar gitmiş sinamaya bu sefer girmiş içeri oturmuş yerine tabi horaz havasız kalmasın diye adam fermuari açmış horaz kafayı çıkarmış başlamış takır takır leblebi yemeye başlamış adamım yanında bir kaşar varmış adama dönüp beyfendi 40 yıllık kaşarim leblebi yiyen kalafat görmedim demiş şimdi biz bu spege yani spek kasarina leblebi yiyen horozu gostermemiz lazım [emoji4]
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vallaha sesli güldüm. Kardeş sen beni güldürdün. Allah da seni güldürsün.
Önce morel sonra sabır
Alkanın 2 tane spegini zabitler yakalamış kadının karşısına çıkarmışlar bunlar küçük yatırımcıları zarara ugratan hırsızlar kadı efendi demişler
Kadının moreli bozukmus o gün kadı efendi birini asın birini dizin demiş cellatlar speklerin koluna girmiş infaz etmeye
Dizilecek olan cellata şöyle demiş cellat sakın karıştırma asilacak olan o
Ben yanlız dizilecem demiş yani bu spekler dizilmeyi seviyor hergün diziliyorlar yinede ıh demiyorlar