Erdoğan: "Ben hiçbir siyasi partiye oy verene 'terörist' ifadesini kullanmadım. Siyasetin bu kadar acemisi değilim."
Printable View
Erdoğan: "Ben hiçbir siyasi partiye oy verene 'terörist' ifadesini kullanmadım. Siyasetin bu kadar acemisi değilim."
Ilginc isler oluyor millet tüketici kredisi cekip dolara yatırıyormuş
Erdoğan : ( Ezana saygısızlık iddiası ) Düdükler tam ezan okunurken ötmeye başlıyor .
Erdoğan : CHP sözcüsü ilginç bir şekilde bu düdük polise tepki olarak yapıldı diyor , peki bu hazır nereden ? Hepiniz düdüklerinizle geliyorsunuz ve ezan okunurken bunlar öttürüyor .
Erdoğan : Taksim’de yapılanın kasıtlı olduğu 2 kere 2 4 kadar kesindir .
Erdoğan : Bu milletin kırmızı çizgisi ezandır , bayraktır , vatandır , bundan taviz yok . Bu değerlere yönelik her saldırı beka tartışmasından Bagimsiz düşünülemez .
#rehada4harflikayada4harflirakıda4harfli
SM-J701F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
AYIPTIR DİYECEĞİM. Başka şey yazmaya değmez.
Yanlış anlaşılmasın, ters yere denk geldi.
Pardon jeton şimdi düştü
Erdoğan : CHP’li bir kadın geçmişte ezana karşı bir çok tweet atmış bir kişi burada gene ayni şekilde patlatıyor , niye ? Bunlar ezan dusmani bunlar bayrak dusmani . 8 mart’da da seçim öncesi kadınların arkasına saklanarak adeta siyasi bir kampanya düzenlemek istediler .
Yalnız ezan muhabbetinden oy çıkmaz
Erdoğan : ( Asıl krizin seçimden sonra olacağı iddiaları ) : Ben tam aksini söylüyorum , bu krizler geride kaldı . 2019 ateşlemenin yapılacağı ve kalkınmanın çok iyi olacağı bir yıl. Veriler ekonominin toparlanma eğiliminde olduğunu gösteriyor . Artan turizm ve ihracat verileri var , turizmde çok iyi noktalara geldik . Nisan’da yapısal adımlarla sureci daha da güçlendireceğiz
Erdoğan : Cari açığı düşürmeye devam edeceğiz , cari açığı etkileyen etkenler var, savunma sanayisindeki attığımız adımlarla bu tablo terse düşecek .
Erdoğan : Sermaye piyasalarımızda 2019’da 600 milyon dolar giriş var .
Erdoğan : Muhalefet ekonomideki en büyük olumsuzluk tetikçi olmustur
Erdoğan : Yabancı yatırımcının son aylardaki artısı ciddi bir motivasyon .
Macabi iyi üçlük atïyor
Erdoğan : Olumsuz küresel ekonomiye rağmen Türkiye ekonomisi 2. Ceyrek’den itibaren yeniden “pozitif büyümeyi “ yakalayacak potansiyele sahiptir
Erdoğan : IMF bizden borç istedi 5 milyar Euro , arkadaşlar bana sordu , verin dedim ama dediler ne aması dedim . Bugün borç alan yarin talimat alır , baktılar çılgın Türkler geliyor vazgeçtiler .
Erdoğan: Fazıl Say'dan 29 Ekim için bir beste yapmasını istedik, o da yapacak.
Erdoğan : Türkiye’nin güvenliği bizim icin önemlidir . Guneyimizde Suriye’den gelen bir tehtid var . Biz o zaman f-35’i ABD’den istedik vermediler , Rusya hem kredi hem faiz bende süreç ile ilgili olumlu baktılar ve satın almayı tamamladık . Bundan dönüş söz konusu olamaz . Ben bu durumu Trump’a anlattım o da bana hak verdi .
Erdoğan : Trump’a patriotlar konusunda kapalı değiliz dedim
Gbp/try 7,2331 -0,0414 -0,57%
gbp/usd 1,3226 -0,0111 -0,83%
UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek final biletini alan ilk 3 takım:
[emoji2527] Chelsea
[emoji634] Napoli
[emoji633] Valencia
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: NETENYAHU ADI RÜŞVETE BULAŞMIŞ, ŞAİBE İLE DOLAŞAN BİRİ
dolaşmaması lazım
https://www.ntvspor.net/futbol/4-buy...?_ref=infinity
10 milyar borç toplasan 18 takım bu parayı etmez
Sivas Nuri Demirağ Havalimanı'na iniş yapan uçağa yıldırım isabet etti. Sivasspor kafilesinin de Fenerbahçe maçı için İstanbul'a gitmek için uçağı beklediği öğrenildi.
Zafer Çika'nın Cenazesinde Büyük Saygısızlık!
Usta oyuncu Demet Akbağ'ın eşi Zafer Çika'nın İzmir'de düzenlenen cenaze töreni sonrası, siyaset ve sanat camiasından gelen çelenklerin üzerindeki çiçekler, görevlilerin ikazlarına rağmen bazı vatandaşlar tarafından yanlarında getirdikleri pazar arabasına konuldu.
eli ayağı düzgün insanalrda yağmacılık derdince
Erdoğan : ( Sunucunun kendinize zaman ayırabiliyor musunuz ? En son ne zaman 2 yumurta kırıp ekmek bandınız sorusuna ) : Ucuz söylüyorsun ya onu her zaman yapıyorum , hatta 3 yumurta yaptırırım bazen pastırmalı bazen kavurmalı .
Böylece yayın bitmis oldu
Ağrı ile Van arasında ulaşımı sağlayan 2 bin 644 rakımlı Tendürek Geçidi'nde etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle çok sayıda araç mahsur kaldı.
Kisa hali 3,14 olan ancak sonsuza kadar devam eden Pİ sayısının alt basamaklarını hesaplama rekorunu bir Google çalışanı 31.4 trilyon basamağı bularak rekoru eline geçirdi .
Bir Japon firması , babaların çocuklarını emzirebilmesi için bebek emzirme aleti üretti .
Dışişleri bakanlığı , ABD İnsan Hakları 2018 raporuna tepki gösterdi / Son dakika
Dışişleri bakanlığı : Rapor geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi gerçek dişi Bilgi ve önyargılı yorumlar içeriyor .
Dışişleri Bakanlığı : ABD’nin Türkiye’nin teror örgütleriyle mücadelesini idrak edemediğini görüyoruz .
Dışişleri bakanlığı : Darbe girişiminin arkasında olanlar icin “ Siyasi tutuklu “nitelemesi açıkça tarafgirliktir .
Dışişleri bakanlığı : Dışişleri Bakanlığı: FETÖ elebaşına ev sahipliği yapan ülkede hazırlanan rapor, 15 Temmuz'un arkasında kimlerin bulunduğu algısını güçlendirmektedir
Dışişleri Bakanlığı: Karanlık insan hakları tarihi tüm dünyanın malumu olan ve hatta daha geçtiğimiz yıl boyunca çocuklar dahil göçmenlere yaptığı zulümle gündeme oturan bir ülkenin, ironik şekilde Türkiye’yi suçlaması en hafif deyimiyle ciddiyetsizliktir.