Adamların ciğerinin röntgen filmini çekmişiz, patron satışa başladı tahtada. Bir sonra ki hamlesi okkalı bedelli açıklamak. Uzak durun çoluk çocuğunuzun rızkını vampire yedirmeyin.
Printable View
Adamların ciğerinin röntgen filmini çekmişiz, patron satışa başladı tahtada. Bir sonra ki hamlesi okkalı bedelli açıklamak. Uzak durun çoluk çocuğunuzun rızkını vampire yedirmeyin.
Elinde ki tüm hisseleri böyle böyle satıp bedellilerle hortumlayarak en sonunda araziye karışıp kaybolacak diye tahmin ediyorum. Sonunda da tahtası kapanmış iflasını açıklamış bir kobi ve arkasında binlerce mağdur. Yazık günah daha yakında belli bir miktarın üzerinde yapılacak patron satışlarında önceden bildirme zorunluluğu getirilen tebliğ yayınlandı, adamlar kanunu bile hiçe sayarak satıyor, gözleri dönmüş.
bedelli yazanlar vardı daha dün..ytd
Patronunu tanımayan pek az saf kaldı, onlarda şu an tahtada malları satması için anlaştığı speklerden onun malını almakla meşguller. Sırada ki adım olan okkalı bedelliyi patlatınca onlarda küfür kıyamet eşliğinde tanışır. Banker kastellinin meşhur sözüdür; Bu ülkede deniz biter keriz bitmez. Siz de iyi öğrenmişsiniz bunu.
Kardeşim belli ki saf ve iyi niyetli bir kardeşimizsin. Dikkat et kendine, o kafayı da tez çöpe at, isotun bedellileri bilinen bedelliler gibi değildir. Amacı senin benim cebimde ki paramızı hortumlamaktır, ne kopartırsam kar kafasında ki isotzadeler sana öpücük kondurursa iflah olmazsın benden demesi. Ha banane siz bilirsiniz yine de, herkesin kendi aklı var.
https://www.kap.org.tr/Bildirim/869379
https://www.kap.org.tr/Bildirim/869381
7,5 milyon lotu okutmuş piyasaya, bunlara söylenecek söz de yok artık. Paranızı çocuğunuzun ailenizin rızkını kaptırmayın bu soygunculara.
Şirketimiz
%25,81 oranlı hakim hissedarı Sn. İsmail Katmerci 17.08.2020 tarihinde; 4,24 -
4,32 TL fiyat aralığından 7.499.000 TL toplam nominal tutarlı payı Borsa
İstanbul AŞ.' de satmış olup satış sonrası Sn.İsmail Katmerci'nin şirket
paylarındaki oy oranı %15,81 ' e düşmüştür.
Patronum yine kütür kütür itelemiş bu pisliği..
2018-2019-2020 ohhh yolunu bulmuslar. Adam 3 yilda %46 lik payini 15 e dusurmus. %30 halka arz. Nasil favok iyi mi gencler ? Brut kar marji acaip yukselmis hissede :). Alin size katmr in 5 yillik eylem plani. Doviz acigini asla kapatma, her yil zarar acikla, boylelikle devlete vergi de vermezsin, yukarilardan halka arz (hisse satisi), asagi geldikce yabanci alisi goster biraz biraz topla (beklenti olustur), borclar icin bedelli kozunu kullan faizsiz olarak ky yi yol, hukumeti yala, muhalefete tu kaka yap ki belediyelerden bakanliklardan payina duseni al. BATAKLİK ytd
uzun zamandır hisselerin, hikayelerine, masallarına bakmıyorum. tekniğe bakan ve stoploss olan kaybetmez yada az kaybeder.!!
günlerce aylarca olumsuz yorum yapanlar, küfür edenler, spek di..patron vs diye söven,sayan, yorum yapanlar aslında kendi hatamızı (gerektiğinde zarar edip satacaksın) başkalarına yıkmaya çalışmaktan başka bir şey değil.
bir hisseye inanmıyorsan, sahibi, patronu vs si dolandırıcı- ky düşmanı bilmem ne olduğunu düşünüyorsan en başta almayacaksın. düşükte olsa- trende de olsa!! asla.
çok sağlam güvenilir karlı görsen de tekniğine bakmadan almayacaksın.
pandemi düşüşünden beri 1,85 den 5,58 e gelmiş bir hisse.
kabaca dipten% 200 yapmış.
dersen ki %1000 yapsın (yapanlar yok değil). ya da benim zarar daha çok daha da gitsin ona bişi demem. ama hangi hisse sözümüzü dinliyor ki??
kısaca hisse 5,5x lerde mesaj vermiş benden düzeltme bekle !! tekniğe bakan sattı
şimdi de 4.0x lerden alırım. tepkiye oynarım.
3.85-90 larda da stoplar daha iyi bir fırsat beklerim.
eğer uzun vadeciysem de şikayetlenip durmam kapatırım ekranı 13 lere gelsin die umarım!!
kağıdı satanlara kızıp boşa stres -sinir yapmam. birileri bu fiyattan alırım demiş ki adam satmış.
rakamlar seviyeler uydurmadır. asla al-sat işlem yap tavsiyesi değildir.
uzun zamandır yazmıyordum. laf olsun diye yazdım. başarılar tüm oyunculara..
2017 de halka acik kisim 36,29/100
Bugun itibariyle 66,59/100
Bir sirket dusunun %66 sindan fazlasi halka arz olmus. Yani siz simdi diyorsunuz ki katmerciler kendinden cok sizi dusunecek ve ona gore calisip karlar elde edecek :). Adam cakmis cakacagini. Her 2 yila bir bedelli yapsa kendi 1 koyacak ky 2 koyacak. Resmi dolandiricilik. Allaha havale ediyorum sorumlularini. Spk ya sikayet de bir halta yaramiyor. Her sene ayni saklabanligi yapiyorlar. Kimi kime sikayet ediyoruz gerci... Yazik cok yazik
bu yazdıklarınızın altına imza atarım. zamanında çok yazdım sürekli laf atıp sataştılar. benimde söylemek istediğim bu herkes kedine göre karar vermek zorunda ben burada küfür edip kötülemeye yada tam tersi övmeye gelmedim. olana göre yorum yapıp yatırım yapmaya geldim. kafama silahta dayamıyorlar al diye o yüzden biraz sağ duyulu davranılması gerekiyor..bol kazançlar.ytd
Karşılıklı atışmalarınızı özelden yapın ..
Trade edebilene sözüm yok .Ancak arkadaşlar bilanço gittikçe kötüleşiyor sahibi payını azaltıyor.
2016 satışlar 68.2 milyon Finansal. Gider 9.8 milyon
2020 satışlar 125 milyon Finansal. Gider 95.4 milyon
Sözün özü satış 2 kat F. gider 10 kat artmış tartışmaya gerek yok.
Sen borsa için yaratılmışsın Pampiş İsmail ticaret senin neyine:)
https://i.hizliresim.com/gbWBTs.png
Öyle tiksiniyorum ki böylelerinden anlatamam. Yerli milli diye diye milletin duygularını sömüre sömüre milletin rızkını hortumluyorlar. Sorsan vatan millet sakarya en büyük vatansever bunlar. Allahtan korkmaz kuldan utanmaz böyle başka bir zümre daha gelmişmidir bu dünyaya bilmem. En tehlikelisi de böyleleri maalesef. Milletin temiz duygularını manevi değerlerini sömüren vampirler. Toprak geri tepecek böylelerini. Millet bunlar gibiler yüzünden Reis e de oy vermeyecek.
Bunlar mı milli:)
Adamı ben takdir ediyorum..Bakıyor ticaret de para yok o da sürekli borsa'da kazanıyor:one:
Anlaşmalı olduğu spekler var..Speğe diyor ki ben mal satacam sür yukarı..Onlar da sürüyor ve önce kendileri satıyor sonra aaa ucuzladı diye benim yurdum insanı geliyor bu akbabalar da kütür kütür geçiriyor millete...
Saatlerce konuşulacak bir şey yok yani.
Sözün bittiği yerdeyiz.şirkete laf soyletmeyenler bu satışın amacı neydi anlatın öğrenelim
https://www.stendustri.com.tr/agir-s...r-h107171.html
Fruko 4 hafta önce üstte ki ısmarlama haberde pazarlamaya başlayınca anlamıştım hisse satışının yolda olduğunu. 3 senedir aynı taktiği uygulayarak hortumluyorlar. Hiç değişmiyor; Önce fruko gazete, dergi, mecmua ne olursa allayıp pulluyor akabinde babası vakıf yatırımdan A1, İnvest AZ veya Info gibi speklerin çalıştığı kurumlara satacağı hisseleri virmanlıyor ve 1 ay içinde hisseler anlaştıkları spekler tarafından kütür kütür tahtada satılıyor. Bunları çok defa şikayet ettim ilgili kurumlara ancak hiçbir sonuç alamadım. Nasıl alınsın ki kimi kime şikayet ediyoruz. Artık bu durum vicdanları kanatıyor.
Speklerle aralarında olağanüstü bir diyalog var..
2012-2013 yılları..
Kağıt 4 lira..
Her gün haber geliyor..(Hep öğle arası haber gönderirlerdi. O zamanlar şimdi ki gibi tek seans yok 1 saat öğle arası var. Öğle arası geliyor ki işlemsiz yukarıda açılsın diye:one:)
1 gün bakıyorsun İngiliz bir şirketle gizlilik sözleşmesi yapmış..
Diğer gün altın madeni işine ggiriyor
Diğer gün ihale haberi geliyor
Bedelli+Bedelsiz geliyor..(Bedelsiz gelmedi bedelli geldi:)
Kısaca geliyor da geliyor..Sonra bir yürüttüler 15-16'lara kadar..
Sonra aynı şu an olduğu gibi önce spekler vurdu sonra İsmail:wave:
Ya bunlara yazılacak çok bir şey yok çünkü ülkede kural yok..
Hep ısrarla söylediğim bir şey, borsaya kaz yolmak için açılan bu batak şirketlerin manipülatif yöneticilerini tutuklamadıktan sonra çok bir şey yapamazsın.
Şirket 22 milyon zarar açıkladığı gün 7.5 milyon lot satış adam düşmanına yapmaz.Fakat piyasa bunu taban olmadan nasıl aldı.Yarın belli olur normalde izin alırsa bedelli parasıdır.30 milyon canlı.
Kimi kime şikayet edeyim ki sahibi iktidar yanlısı vekili bu duruma düşürenler utansın ne vicdan nede korku ticaret hikaye ky avcısı olmuş adamlar tek kelime ile bir kuruş hakkım helal değildir kan emicilere.sanal alem de bir hisse pazarlama oldu hedef fiyatlari çok uçuk gösterdiler ky bin ilgisini çekmeyi başardılar olanlar oldu
Nacizane bir öneri de bulunmak istiyorum..
Aynı bunlar gibi bir alçak hırsız şirket daha var RTALB diye..
Onun da böyle ky avcısı patronu var ve 50'den malı millete yaslayıp tabana her gün milyon lot koyup 17'ye indirdi..
Twitter falan sosyal medya her yerde yazın orada da aynısı olmuştu 6 ay ceza aldı kağıt 60'a çıktı sonra..
Mutlaka faydasını görürsüünüz ama sürekli yazın vazgeçmeyin.
Mezar üstü giydirme firması kuracam bu katmer ailesinden geberenlerin mezarını zırhla kaplayacam.birdaha yeryüzüne çıkıp insanları dolandıramasınlar.
Burada bir oyun donuyor.7.5 milyon satıldı havası pompalaniyor.satilan sadece 7.499.000 TL nominal tutarlı pay diyor. bunun karşılığı 1.735.000 bin lot hisse yapar. Dun 7.5 milyon TL ile tabana gitmesi çok enteresan geldi. Biz bu oyunu bozalım ben bu sirket satılacak diyorum bu yapılanlar bunun göstergesi. Bu konuda yakin çevresinde kim varsa araştırma yapsin. Herkesin bir tanıdığı vardır mutlaka araştırın bakalım satış yönünde ne gibi haberler gelecek kulağınıza.ytd.
Meşhur banker Kastelli Cevher Özden bu ülkenin insanını iyi tanımış; Bu ülkenin denizi de kerizi de bitmez demiş ve hap gibi teşhisi koymuş. Ne kadar doğru olduğunu 3 yıldır ve bugün görüyoruz.
Öğrenmiş oldum kusura bakmayın.bir arkadaşim kafamı karistirdi bende 7.5 milyon lot dedim. Sanirim arkadaş katmere yakistiramadi o yüzden bana itiraz etti.
Hiçbir hisse 22 milyon zarar yazdıktan sonra 30 kademe geri gelerek bu satışı karşılamaz büyük hisseler bile anlaşmalı bir satış gözüküyor fakat neden bu önemli.bedelliye para olabilir izin alabilirse çünkü geçen sene 200 yaptı SPK iyi karşılamaz.ileride çıkar foyası.
Karaktersizler... Endeks 2 gündür olumluyken bile düşme eğiliminde zozik
Hele birde endeks düzeltmeye giderse senin sonunu düşünemiyorum bile
Böyle durumlarda geride dusunecegin bir ailen olması insanı düşündürüyor. z.s.ç
Yazilar silinmis, olsun tekrar yazariz.
Favok super oldugundan hisseye camur atmaya kalkmayin sakin kalbinizi kirarim.
Haa sey patron bir gunde halka %10 arz mi yapti. Seyyy onu bosverin simdi yaaa brut kar marjina bakin offfff. Hizir var Afrika ya, orta sinif ika var, kirac var of of of. Seyyy hisse 5,5 tayken patron 45 m dolar ihracat mi dedi ? Sonra da kendimizi 4 lirada mi bulduk ? Yaaaa kardesim siz var yaaa bu yerli ve milli sirkete sadece kostek oluyorsunuz. 22 m lira zarar mi var ? Ee biliyorduk zaten, bunlar hep 4 islem. Patron her yil yatirimcinin uzerine hisseleri boca edip hic aciklama yapmiyor mu ? Kardesimmm ne aciklasin ? Bunlar hep anlasmali satis ky mi alacak 7,5 m lot hisseyi ?
YTD
Her yerde Tümosan ve Savunma sanaayinde yapacağı işler konuşuluyor. Bizim forumlarda Katmerin y.v.ş patronu ismail katmercinin hisse satışını konuşuyoruz. Bilmiyorsan bir bo ku git mektebinde oku derler. Kap haberi sadece hisse satmakla olmaz. Adam gibi birşeyler yapma kaabiliyetinizmi yok.Savunma sanayii her babayiğidin hakkı değil bu konuda önce Müslüman Türk olacaksınız. Yürekli olacaksınız şirketin hisselerini yatırımcıya yıkarak her sene bedelli sermaye düşünerek ve bu kadar insanin ahini alarak bu şirketi yönetemezsiniz. Şirketin öz sermayesi imajı marka değeri kaybolmadan bir an evvel şirkete güçlü bir ortak veya bu işten anlayan büyük bir şirkete satilmasi gerekir.
Bu küçük sanayi kaynakçısı ile tümosan ı bırakın kıyaslamayı bunu düşünmek bile abestir. Tümosan tamamıyla yerli tamamıyla ar ge ye dayalı güç motorları üretirken bu küçük sanayi atölyesi Alman kamyonları üzerine 4 tane sacı birbiriyle kaynak yapıp boyayarak çöp kutusu vs yapan ve kendisini savunma sanayi şirketi gibi pazarlayıp her sene borsada hisse satıp tuzağa çektiği insanların paralarını bedelli sermaye artırımları marifetiyle hırsızlayan ve maalesef bunu yasal zeminlerde yapma imkanı bulan bir ucubedir, zehirdir.
Bu tuzağa düşmemek sizlerin elinde, sizin yapacağınız yanından dahi geçmemek. Yetkililerin yapması gerekense bu ve bunun gibi tezgah açanları borsa kotundan en ivedi şekilde uzaklaştırıp yeni mağdurların oluşmasının önüne geçmek. Bunu yapmadıkları her gün hafta ve yıl görüldüğü gibi yeni mağdurlar oluşuyor. Akıllı olun.