O kadarını bilemem fiyat avantajı açısından o fiyatlarda olursa usaş satar ieyho alırım.
Bizi bilen bilir, bilmeyende kendisi gibi bilir!
Printable View
Neden ieyho aliyorsunyz hadi usasi satmanizi anlarim
ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sizce nerelerde birlesirler
ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
70 olsun. Rıza nin olsun. Hemen satacam .
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim ki tamamen tahmin olmak üzere zannımca birleşme fiyatı baz alarak o oranı geçirmeden her iki hisseyide birlikte az yukarı yada aşağı bir fiyattan birleştirirler.Diğer türlü düşünürsek birleşme fiyatı oranını bir hisse lehine bozacak bir hareketlenme akla değişik senaryolar getirir.Ki böyle bir şey farklı bir operasyon olduğu delilidir.Tabi benim düşüncem.Kimseye yatırım tavsiyesi değildir.
Bizi bilen bilir, bilmeyende kendisi gibi bilir!
Alın alın usaş kesin 5.00 tl olur. Kağıt iki kademe çıktımi başlıyorlar konuşmaya. Nasılsa sallama bedava.
"Adamın biri cuma günü ölmüş ve gömmüşler. Oğlu hocaya gitmiş ve
"babam cuma günü öldü öbür tarafta nasıl karşılanır?" diye sormuş. Hocada sormuş
"namaz kılarmıydı?"
"hayır! ama cuma günü öldü".
"Kumarı içkisi varmıydı?"
"Vardı ama cuma günü öldü"
"Yalan söylermiydi?"
"Evet ama cuma günü öldü"
"Hovardalığı varmıydı?"
"Evet ama cuma günü öldü"
Hoca sonunda sinirlenmiş ve
"Cuma günü ellemezler ama Cumartesi anasını bellerler" demiş .."
Birleşme gününe kadar Uşas birsey yapmazlar. Birleşme sonu ieyho da kağıdı 0.3X rakamlara basarlar.Sizde kârı kediye yüklersiniz. Birleşme gününe kadarda ieyho ve usaş arasındaki farki korurlar. Ytd.
Kınayi sana gönderiyorum, uygun yerine yakarsın 0.65 kaç lot işlem yaptı. Sigorta'da yaptılarmi sana. Rıza ieyho ve usaş arasındaki farki neden kapatmiyor. Çünkü satmak için sebep lazım. Yarın kağıt birleştikten sonra geri gelmeye başladığında sanada hisse ne düşeni verirler. Ytd
http://fs5.directupload.net/images/170911/lzvrcipi.jpg
ANKET-BIST 100 Endeksi'nin haftaya alıcılı bir seyirle başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST 100 Endeksi açılış değerine ilişkin medyan
tahmin +362 olurken, ortalama tahmin +359 olarak gerçekleşti.
Foreks'in 29 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +653 puan olurken, en düşük beklenti +108 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan analistlerin tamamı pozitif açılış tahmininde
bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST 100
Endeks anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
- BIST 100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : +362
Ortalama : +359
Maksimum : +653
Minimum : +108
Katılımcı: 29
Zaten bu kardesim birlesmeden sonra 1.xx olur dese ozaman korkardim ytddddddddd
Zaten diplerde surunuyor kendi bilir paramiz var vesselam ytdddddd
Arkadaşlar birleşme tarihi ne zaman yardımcı olursanız sevinirim.Birleşmeden sonra biraz almayı düşünüyorum ??? Sizce hangisi uygun önce mi alalım birleşmeden sonra mı ????? Ama mutlaka birleşme tarihini yazarsanız sevinirim teşekkürler.
:):)
Yaw yazmayım çizmeyim diyom ama öyle dengesiz tipler varki neyse cezam yeni bitti ...
https://i.hizliresim.com/ZO2JQa.jpg
Valla bilader say bakalım geriye doğru :) 5 gündenmi başlarsın 4 gündenmi başlarsın say ama sen günleri
Hayırlı akşamlar herkese...yorum yok hedef yok etkilemek yok yatırım kararlarınızı ... bilen bilir zaten...
http://fs5.directupload.net/images/170912/77ae9bug.jpg
borsalar yüksek,
uzak doğu borsalarıda yukarıda seyediyor.
ANKET-BIST 100 Endeksi'nin güne alıcılı bir seyirle başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST 100 Endeksi açılış değerine ilişkin medyan
tahmin +240 olurken, ortalama tahmin +242 olarak gerçekleşti.
Foreks'in 32 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +540 puan olurken, en düşük beklenti -83 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan analistlerin 1'i negatif, 31'i pozitif açılış
tahmininde bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST 100
Endeks anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
- BIST 100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : +240
Ortalama : +242
Maksimum : +540
Minimum : -83
Katılımcı: 32
Buralardan usas satan uzulur.. bi haber bekleniyoo gibi. Bugun yarın gareketlenebilirytd
Beklenen haber usaşın fesih haberi. Haber geldimi ieyho ile birleşme günü verecekler. Bu işler daha önceki birleşme de on günde bitmişti. Sanırım bilerek geciktiriyorlar. Hazır hikaye varken ne kadar satarlarsa o kadar iyidir. Dün Borsa % 1.20 artidaydi. Bunlara alıcı gelmeyince fiyatı bir iki kademe düşürfüler daha cazip olsun diye. Ytd.
Yaw o eleman vardı .......... Çıkacak falan filan diyen. Kağıt düştükce sesi kesildi. Yöğmeyeyi peşin almış olmalı. Zira eleman etkisiz oldu. Ytd.
Geri saymaya basladin mi [emoji1] [emoji1]
HUAWEI NXT-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
USAŞ YATIRIMLAR HOLDİNG A.Ş.
Ayrılma Hakkı Kullanımına İlişkin Bildirim
Gönderim Tarihi:12.09.2017 20:35:40
Bildirim Tipi:ODA
Yıl:
Periyot:
Özet Bilgi Ayrılma hakkı kullanımına ilişkin bilginin, ilgili şablon kullanımı yapılarak tekrar gönderilmesi.
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Evet
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır
Ayrılma Hakkı Kullanımını Doğuran Önemli Nitelikte İşlem Devrolma
Önemli Nitelikte İşleme İlişkin Yönetim Kurulu Karar Tarihi 07.06.2016
Bağımsız Yönetim Kurulu Üyelerinin Oyu Var
Önemli Nitelikte İşlemin Gündemde Yer Aldığı Genel Kurul Tarihi 14.08.2017
Ayrılma Hakkı Doğuran Önemli Nitelikte İşlem Onaylandı mı? Onaylandı
Ayrılma Hakkı Kullanım Başlangıç Tarihi 16.08.2017
Ayrılma Hakkı Kullanım Başlangıç Saati 12:00
Ayrılma Hakkı Kullanım Bitiş Tarihi 31.08.2017
Ayrılma Hakkı Kullanım Bitiş Saati 12:00
Ayrılma Hakkının Kullanımına Aracılık Eden Aracı Kurum MARBAŞ MENKUL DEĞERLER A.Ş.
Ayrılma Hakkında Kullanılacak Hesap 11867
Ayrılma Hakkı Pay Bedellerinin Ödenme Zamanı Payların teslim edilmesinin ardından pay bedelleri virman tarihini takip eden işgünü saat 17:00'ye kadar ödenecektir.
Ayrılma Hakkı Kullanım Fiyatı Bilgileri
Pay Grup Bilgileri Ayrılma Hakkı Kullanım Fiyatı
B Grubu, USAS, TRAUCAKW91M6 0,414
Para Birimi TRY
Toplam Ayrılma Hakkı Kullanım Bilgileri
Pay Grup Bilgileri Ayrılma Hakkına Konu Edilen Toplam Pay Tutarı (Nominal TL) Ödenen Toplam Bedel
B Grubu, USAS, TRAUCAKW91M6 0 0
Ek Açıklamalar
Şirketimizin 05.09.2017 tarihinde duyurduğu ayrılma hakkı kullanımına ilişkin bildirim, ilgili toplam ayrılma hakkı kullanım bilgileri şablonu kullanılarak tekrar gönderilmektedir.Saygılarımızla,Usaş Yatırımlar Holding A.Ş.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
az önce kap a düşen haber ayrılma hakkı kullanım fiatı 0.41 diye yazmış tecrübeli arkadaşlar varsa yardım lütfen.
Geçenki bildirimin aynısını tekrar göndermişler galiba sonunda öyle yazıyor ama ne tarih belli geçmişe dönük tarihler var.Ayıkla pirincin taşını derler ya öyle bir şey yada delnin biri kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkarcaz diye uğraşıyoz.:rules:
0.6 aktife gelmesini bekliyorum... yarın gelirse alıma başlarım. Düştükce toplarım:)
cikacak kacacak dusecek ucacak cakilacak diyen kimseye inanmayin hele fiat yazan hergelelere sakin itibar etmeyin onlarin adamidir onlarin yalamasidir dikkat ytdddddddddd
Sonucta ne olacagini bir tek onlar biliyor ytdddddd
Sabreden dervis muradina erermis ytddddddddd ihtiyacin olan parayi yatirma paranin hepsini gomme kotu gunlere birazini ayir
gönderilecek haberi degilde bayat haber yollamış bi kaç haberide atladı işine geleni yapar malum firma sonuçta usas ın kaç günlük borsa işlemi kaldı bu günlerde yeni haberlerle kaç gün daha işlem görecek göreceğiz
ıeyho ve bunun arasında kaç kademe olmalı şapkadan tavşan çıkarmazsa usas almak mantıklı-mı
sayın sazeli ıeyho ve usas malum ıeyho bünyesinde birleşecekler 1 usas hissesi olana 1.64 ıeyho hissesi verecekler bu birleşme işi bir yıldır devam ediyor artık tahminen söylüyorum ( aksilik veya bilinçli ) olmazsa 10 gün sürmez her an birleşme izni haberi çıkabilir bayat haber meselesi şu daha evvelki haberi yayınlıyor oysa ayın 5 inde tic.sicili tescili sonra spk ya bütün evrakların tamamlandığını birleşmeden artan sermaye için madde tadili spk izni için başvuru haberi yayınlamaları gerekiyordu demekki bazı haberler zorunlu degil genelde izin bir hafta sürmüyor bunlar bir iki haberi atlayıp başvuruyu yaptılar sanırım benim bildiğim bu daha doğrusu varsa onu bilen eksiği tamamlar
a1 sabah beri 1 milyondan fazla sattı. yine iyi dayandi bu saate kadar.59 da yakdilar sonunda.
Lenovo A7000-a cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Niye ustune alindin ben hergelelere yazdim ytdddddd
Riza kendine geldi ben aldikca dusuruyor artik ytdddddd