bunun sahiplerini bi görsem neresi olsa fark etmez benden sağlam bi dayak yerler, hastanelik edinceye kadar döveceksin 6 ay hastaneden kalkamayacak ki o zaman görecek milleti kriz yuerine koymanın ne demek olduğunu eşşeolueşşekler
Printable View
bunun sahiplerini bi görsem neresi olsa fark etmez benden sağlam bi dayak yerler, hastanelik edinceye kadar döveceksin 6 ay hastaneden kalkamayacak ki o zaman görecek milleti kriz yuerine koymanın ne demek olduğunu eşşeolueşşekler
way arkadaş hala satıyolar ya
Neler oluyor, doldur boşalt mı var
doldur olsa iyi sadece boşalt martı çıkıyor buna gelince üvey evlat sanki
KAP : Borsa İstanbul A.Ş. Duyurusu
VOLATİLİTE BAZLI TEDBİR SİSTEMİ (VBTS)
Sermaye Piyasası Kurulunun ilgili kararları uyarınca, Borsamız Pay Piyasasında işlem gören pay senetlerinde, işlemlerin adil ve dürüst bir şekilde gerçekleşmesinin sağlanması ve yatırımcıların aşırı volatilitenin getirdiği risklerden korunmaları amacıyla bir tedbir sistemi geliştirilmiştir.
25/09/2017 tarihinden itibaren uygulanacak tedbir sistemi kapsamında; gerekli koşulların oluşması halinde ilgili pay senedinde 15 gün süreyle birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri, birinci tedbir uygulanan pay senetlerinde volatilitenin devam etmesi durumunda ise 15 gün süreyle ikinci tedbir olan "Brüt Takas" tedbiri uygulanacaktır.
"Brüt Takas" tedbirinin getirilmesi durumunda, birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri de "Brüt Takas" tedbirinin geçerli olduğu süre zarfında uygulanmaya devam edilecektir.
Tedbir alınmasını gerektiren koşulların oluşması durumunda; tedbir uygulanacak pay senedi ve tedbirin başlangıç tarihi ile tedbir süresi, ilgili tarihte piyasa kapandıktan sonra Borsamız tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden duyurulacaktır.
**ÖNEMLİ
KAP : Borsa İstanbul A.Ş. Duyurusu
VOLATİLİTE BAZLI TEDBİR SİSTEMİ (VBTS)
Sermaye Piyasası Kurulunun ilgili kararları uyarınca, Borsamız Pay Piyasasında işlem gören pay senetlerinde, işlemlerin adil ve dürüst bir şekilde gerçekleşmesinin sağlanması ve yatırımcıların aşırı volatilitenin getirdiği risklerden korunmaları amacıyla bir tedbir sistemi geliştirilmiştir.
25/09/2017 tarihinden itibaren uygulanacak tedbir sistemi kapsamında; gerekli koşulların oluşması halinde ilgili pay senedinde 15 gün süreyle birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri, birinci tedbir uygulanan pay senetlerinde volatilitenin devam etmesi durumunda ise 15 gün süreyle ikinci tedbir olan "Brüt Takas" tedbiri uygulanacaktır.
"Brüt Takas" tedbirinin getirilmesi durumunda, birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri de "Brüt Takas" tedbirinin geçerli olduğu süre zarfında uygulanmaya devam edilecektir.
Tedbir alınmasını gerektiren koşulların oluşması durumunda; tedbir uygulanacak pay senedi ve tedbirin başlangıç tarihi ile tedbir süresi, ilgili tarihte piyasa kapandıktan sonra Borsamız tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden duyurulacaktır.
**ÖNEMLİ
57 bu hafta içi görür, belki sonra yukarı yönlü bir hareket başlar ancak 70'li seviyeleri tekrar görmesi bir 3 ay sürer. Ytd. Canımdan bezdirdi bu ******** kağıt beni.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Neye göre kelepir? Kuvvetle muhtemel yükselecektir lâkin hiç de kelepir değil.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Martı açıkçı varsa onlara itelemek için iyi.
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirket varlıkları yönünden. Benim düşüncem, bu. Kimseyi yanıltmak istemem. Ben de MARTI'da bekliyorum. Şirket profesyonelce yönetilmiyor izlenimi var. Yatırım projeleri hep askıda kalmış. Karacadu Aphrodissias Otel, Sarıgerme vb... İnşaallah, hakkımızda hayırlısı olur.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İyi de oteller marinalar mrgyo nun altında görünmüyor mu ? Pd/dd 0.2 martinin mrgyo payı dışında malvarlığı ne? Satış vb. Doğrudan etkilenecek hisse mrgyo iken martı on plana alındı resmen. Ytd.
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu alımlara rağmen düşmesi ilginç
https://i.hizliresim.com/EyY3Xg.jpg
Amanin sattigim fiyatin yuzde 10 altina gelmis.. 0.60 tan girdik gene bakalim.herkese bol kazanclar
Hocam maliyet dusurun o zaman
Sayın Albatrosun verdiği 0.58 seviyesini bekliyorum oradan bende aranıza katılacağım.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Bist etkisi bu dususler...oysaki bu senet biste bagimli degil..en son yukselislerde bist ile ters hareket yapmisti...baski kuruldugu apacik ortada...sabreden kazanir...yatirim tavsiyesi degildir....
Sal şunu 058 e artık
sayın mars,0.58 kuruş ara fren,asıl destek fren 0.46 kuruşlarda.58 kuruş seviyelerinden bir tepki gelse de hissenin düşüş trendi devam edecektir.yatırımcı artık çok uzun vadeli düşünmeli.hissenin haftalıkları da bozmak üzere.endeksin düşüşü sürdüğü sürece artık yükseliş şansı kalmadı. the end.
Hiseede orta ve uzun vadede gostergeler olumlu.
Bazi araci kurumlar ayi tuzagi kuruyormus gibi bir goruntu var.ayi maskesi takmis bogalarin ortaya cikmasini bekliyorum.yatirim tavsiyesi degildir.kisisel beklentimdir.
0.78 çıkarmıyız.
Arkadaşlar nedendir bilmiyorum ama ben bu kağıttan baya bi soğudum ocak ayına kadarda kağıda girmeme kararı aldım kağıttaki arkadaşlara sabır ve bol kazançlar dilerim ocak ayında görüşmek üzere bol kazançlar.
iyi kapattı bakalım
Burada, rüzgarın tersine dönmesinden kasıt düşüşü bırakması mı, yoksa iyi kapattı ama yarilın ne olacağı belli olmaz mı:)
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
0.67 test ederiz inş bügün
15 dk grafik güzelleşmek üzere bana göre
0.66 ve 0.71 dirençlerimiz var