İşte hisse dediğin böyle 'olur endeks 2000 puan aşağıda hissemiz artı kapatmış. Gidecek hisse kendini belli ediyor. Saygılar.
Printable View
İşte hisse dediğin böyle 'olur endeks 2000 puan aşağıda hissemiz artı kapatmış. Gidecek hisse kendini belli ediyor. Saygılar.
Daha düne kadar küfür ediyordunuz. Artı kapattı hemen döndünüz. Kağıt gidecek ama çok stres yapmayın...
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Valla hiç stres yapmadım hatta düşerken aldım ufak ufaktan alıyorum karamsarlık besleyen versin çıksın ben 30 tl den aşağı vermem düşerse de dibine kadar alacam
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O zaman karar verilecek bi durum ben 80 e gider diyorum ama 30 bu görelim ortama bakalım gelişmelerini edelim hayırlısı olsun önce ilk hedef 20, 24 sonra 30
Yabancı alımı devam ediyor:
https://i.hizliresim.com/EyYjPB.png
Takas ta is yatırımın hisse sayısı azalmış gedik in ki yükselmiş mi anlayamadım alanlar gedik ve yabancı bu iyiye isarey
halkyatırımın bugünkü bülteninden:
Borsa İstanbul’da ağırlıklı olarak yabancı kurumsal yatırımcı işlemlerine aracılık eden kurumlardan derlediğimiz
verilere göre 26 Eylül tarihinde bu kurumlar toplam 960 milyon TL alım, 1001 milyon TL satım ile "net 41 milyon
TL satış" gerçekleştirdi. Alım tarafında ULUSE, ALKIM, HEKTS, SAHOL, KORDS, KCHOL dikkat çekerken en
çok satılan hisselerde ise CLEBI, BIMAS, EGEEN, FROTO, TTRAK öne çıkıyor
http://www.halkyatirim.com.tr/Upload..._084850952.pdf
Sessizlik iyidiiiiir,sakin sakin yol alalım,midemiz bulanmasın.Saygılar.
Bu hisseyi toplamaya başladım uzun vadeli olarak. Bilanço bozulmadığı sürece toplamaya devam. Düzenli bir kar artışı var sırf bu sebeble aldım Temettü vermiyor fakat bunu temettü için degil. Gelecekteki performasına inandığım için güveniyorum. Net kar, esas kar, satışlar, öz sermaye artığı sürece ben ulusedeyim.
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İzleyen var mı?
14,50 den milyon lotlar gidiyo
6 parça halinde toplamda 2.580.000 lot satış işlemi gerçekleşti. 14.50 fiyatından.
özel emirle yapıldı sanırım.
Matrix de gözükmüyor
Arkadaş tahtası 15.39 adam 14.50 den mal veriyor ve bunu da bilerek yapıyor veren bu sefer kim gedik mi is yatırım mi kapta açıklama yok ne ayak bu ortamı buluyor nedir bilen beri geksin
(sadece bir tahmin) bence operasyonun son hazırlıklarını tamamladı. 9 aylık bilançoyu kullanıp patlatacak. İlk hedef 25 TL
Tibet 33 sen ne dersen o
Bende hisse yok, sadece ekranımda takipte idi. rakamları görünce paylaşmak istedim.
Bence her şey mümkün, olumlu yada olumsuz.
Dikkatli izlemenizi tavsiye ederim.
Sadece Suriye ve Irakta 35 bin trafoya ihtiyac var. seslimi dusundum acaba gedik duysun diye.Saygılar
İşlem hacmine bak hizaya gel.Endeks 30 hissesi gibi.Saygılar
Bi cepten diğerine gedik = is yatırım verdiklerini alıyor
Özel emirle gedik garantiye vermiş hissekeri
Cep to cep yani.Arkadaşlar bir alan satan tablosu rica etsem. Saygılar.
Kaçtan vermiş bunlar patronun malları daha önce satacağını açıklamıştı tv de
14.50
teşekkür ederim...
iyi olur hacim artışı olur yabancılar daha fazla ilgi gösterir
Arkadaşlar dolaşımdaki hisse adedi ne olacak şimdi. Saygılar.
Ne yapacaksın hepsini alacaksın herhalde
Dolasimdaki hisse adedi degismedi ki. Fakat bu kadar yuklu alan da % 10 icin almaz herhalde
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne oldu buna böyle 😎
Hissenin cari fiyatından kısa vadede kar amaçlayan biri değildir alan.
Yatırımcı veya şirket ortağıdır muhtemelen.
Ancak temettü sonrası bugüne kadar yaşadığı karın ağrısının sebebi de ortaya çıkmış oldu.
Alışveriş sonrası rahatladı gibi.
(Tabii kapanış fiyatları önemli)
Adamın biri 15.70 ten 15.95 kadar sildi süpürdü.Saygılar.
Şirketimizin hakim ortağı Sayın Sait Ulusoy, yabancı kurumsal yatırımcılardan gelen talep üzerine, dolaşımdaki pay sayısını ve dolayısıyla likiditeyi artırmak amacıyla, bugün 4 milyon adet pay satışı gerçekleştirmiştir.
Satılan 4 milyon adet payın dağılımı; %80 yabancı kurumsal yatırımcılar, %20 yurtiçi kurumsal yatırımcılar şeklinde gerçekleşmiştir.
Bu satış sonrası şirketimiz paylarının fiili dolaşım oranı %11,62 ' den %21,62 'ye yükselmiş, şirket paylarımız yerli ve yabancı ortaklarımızın rahatlıkla alım/satım gerçekleştirebileceği likiditeye ulaşmıştır.
Yatırımcılarımızın bir arz baskısıyla karşı karşıya kalmaması için 6 ay boyunca herhangi bir ortak satışı yapılmayacağını değerli yatırımcılarımızın ve kamuoyunun bilgilerine arz ederiz.